Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kız ne çok konuşmuşsunuz canlar ben de bugün ilk defa 1 saatlik spora gittim önce plates yaptık ben tabi hareketlerin çoğunu yapamıyorum hele birinde şınav pozisyonunda patt düştüm sonra o bitti 10 dk da koşu bandına çıktım dedim bu kadar yeter sena ölmeden evine dön anacığım yarın 2 saatlik gideceğim hoca yavaş yavaş artırın dedi

Benim canım etli kapama pilav istiyor ya şöyle yanında ayran kurusoğan ve turşuyla :))) Bende 55 olunca yiyeyim bari

Muttapa7555 çay boş mideye gitmiyor diye biraz leblebi de yedim

İşin tuhafı avm' ye uğramam lazım. 1 lahmacun yesem mi diye aklım kaymaya başladı.
Leblebi beyaz ve yarım fincanı geçmediyse bence çok sorun değil. Lahmacun gelince bence yeme. Tavuklu salata yada ev yemeği tarzı şeyler yapan yerler yok mu avm de burda oluyor da o yüzden sordum. Tavuklu salata tavuk ızgara ekmek yemezsen köfte tarzı şeyler de yiyebilirsin erken saatler de mesela 6ya kadar ama lahmacun taraftarı değilim yarın tartı olmasa telafi edersin derdim ama

Haklısın canım. Bayramda yediklerime sayayım...pff, leblebi de o da arkadaşımın ısrarı, ama evet hem beyaz hem azdı.

Haklısın canım. Bayramda yediklerime sayayım...pff, leblebi de o da arkadaşımın ısrarı, ama evet hem beyaz hem azdı.
Dediğim gibi leblebiyi çok kafana takma bi bak bakalım seçeneklerine avm de yemek açısından neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyorsun seçimi ona göre yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…