- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.201
Ay bilemedim şimdi :))) şekerli değilse sorun yok benceKizlar canim salepli Turk kahvesi cekti.Muttapa7555 menume ek ama coktandir icmiyordum. Bayramin geldigini hissedeyim beee yaaa.
Ben extra seker koymuyorum ama dt oetker in 4 lu paketlerinin , bir paketin yarim paketi + badem sutu.Ay bilemedim şimdi :))) şekerli değilse sorun yok bence
Bayram menüsü diye yumuşak davranayım :) gözleme ve nutella dışında güzel bi menü.
Bayram menüsü diye yumuşak davranayım :) gözleme ve nutella dışında güzel bi menü.
Gözleme yemesen iyi olur diyet durumunda ama illaki yiyeceksin sabah yada öğle menüsünde tüket ki vücudun hazmedebildin. Çeyrek yufka 2 dilim tambuğday ekmeğiyle eş değer 1 yufkadan yapılan gözlemeyi bitirdiysen 8 dilim ekmek yemiş oluyorsun canım. Umarım yanlış anlamazsın beni
Hımmm yarım paket içtim say sen onu arada insanın canı çekiyor sade kahve acı mi geliyor birde sütlü kahveyi denesene belki seversinBen extra seker koymuyorum ama dt oetker in 4 lu paketlerinin , bir paketin yarim paketi + badem sutu.
Hemen umutsuzlanma kız daha 2 gün var yapabilirsen sende 2 gün akşamları kabak salatası ye ay üzülmen için söylemedim moralini bozmak değil amacım sadece birdaha ki sefere ona göre yersin diye dedimÇarşamba kiloda artı görcem
Ya aklimda daha guzel kalmis. Cok tatli geldi bana da. Hosuma gitmedi. Yarim paket ve iki cay kasigi Turk kahvesi iste.Hımmm yarım paket içtim say sen onu arada insanın canı çekiyor sade kahve acı mi geliyor birde sütlü kahveyi denesene belki seversin
Birde onu dene bakalım belki seversin badem sütüyle de dene ne kaybedersin ki badem sütü ve kahve dışında:))Ya aklimda daha guzel kalmis. Cok tatli geldi bana da. Hosuma gitmedi. Yarim paket ve iki cay kasigi Turk kahvesi iste.
Sekersiz icemiyordum sadece sutlu deneyecegim yine ama bugun kotami doldurdum.
Doğru diyosun vallaAhhh canim menunu aldim.
Seni kurnaz seni. Yedigin 3 dilim baklavayi eritip bir de uzerine kilo vericen dimi.
Yemek yapmadiginda sutle yulaf ezmesi + badem kurtarici ya da pratik bir peynirli omlet.
Borek , tatli tarzi seyler seni aciktirir. Meyve bile.
Cok da iyi yapiyorsun. Yesil kahveyi iki yere sordum , yoktu. Internetten alabilirim ama evde olmuyorum. Sanirim cok tutulmuyor. Karisik bi seyler vardi karamelle filan o da hosuma gitmedi. Ne diye seker alayim yaninda degil mi. Arastirmalarim surecek.Ben çok da bişey bildiğimden yazmıyorum kızlar diyetisyene gittim bir dönem ordan öğrendiklerim araştırdıklarım yada deneme yanılma yöntemi uyguladıklarımdan işe yarayanları paylaşıyorum.
A AklinYolu1 ile araştırıp uyguluyoruz işe yarayan olursa birbirimize bazen de size tavsiye ediyoruz sadece
Bir iki ay oluyor hadi dedim yapalim. Aklimda daha guzel kalmis. Iyi ki hosuma gitmedi.Birde onu dene bakalım belki seversin badem sütüyle de dene ne kaybedersin ki badem sütü ve kahve dışında:))
Nutellanın miktarı neMuttapa7555
17.06.18 menüm
Sabah
Salatalık domates Nutella çay
Öğlen
Salatalık
Akşam
Bi göZleme ve ayran
Ben yumurta hayrani degilim, eskiden daha cok yerdim ama bi sey olmayinca kurtarici olabiliyor. Tabi ki yagsiz yapiyorum ben biraz da su katiyorum. Yulaf ezmesini de hala yiyebilirim.Doğru diyosun valla
Bir kavanoz.Nutellanın miktarı ne
Bak bu iyiydiBen yumurta hayrani degilim, eskiden daha cok yerdim ama bi sey olmayinca kurtarici olabiliyor. Tabi ki yagsiz yapiyorum ben biraz da su katiyorum. Yulaf ezmesini de hala yiyebilirim.
Bir kavanoz.