Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Muttapa7555
10.00 klasik 1 dilim tb ile kahvaltı yaptım
12.00
Yarım elma
14.30
Yoğurtlu kabak salata
16.30
1 meyve,2 gün kurusu
17.35
3 yk bulgur pilavı, salata, ayran, 3 dl karpuz
2 lt su spor 15 dk yürüdüm daha yapacağım akşama çok var. Yarın spora yazılmaya gidiyoruz günlerini falan konuşacağız bu sefer olsun artık yaa valla böyle kilolu olunca yaşımdan büyük gösteriyorum sizlerin günü nasıl geçiyor yoldaşlar

Menünde çok fazla meyve var günlük 1 porsiyon yeterli olur bence tamamen çıkart demiyorum ben ama günde 1 porsiyon tamamdır

Yazıl bakalım
İyi olur
Benim bol koşturmaca .. 500 küsür kalori yaktım

Ş

Mümkünse öğleye kadar yada 2 ye kadar tartılar yüklense şahane olur ama tulipa mı geç yüklüyordu gruba da sormak lazım
Tulipa bende. Ben durtuyorum artik. Cogunluk o aralikta yuklesin cunku en dogru tarti zamani. Kimi 100 gram daha fazla gitsin diye butun gun bekliyor. Bu grup icin yazmiyorum bunu. Eskilerden birileri.... Bu dogru bir tarti rakami degil.

Menü işini de akşam engeç 21 yapalım mı o saate kadar yeme işi bitmiş olur zaten kalorisiz içeceklerde çok bi değişiklik yapmaz şekersiz çay kahve maden suyu gibi

Aynen oyle saat 21:00 iyidir.

Seni var ya dovucem kizim. Sana iki gun tatli yok, yerine badem ye demedim mi.

Jilet İstemiyo gittiğim yer traş başlıklı istiyo
Halt etmis onlar, jiletle de oluyor. Onemli olan kil koklerinin ipten cikmamis olmasi.

Ay dün avm de yemek katına çıktık gördüm pizza gözlerim dört döndü dedim esen saçmalama sonra pilav yedim evde o da kötü
Pilav daha kotu ya . Yagsiz tuzsuz bile nasil odem yapiyor bendeeee. Sende oturdun nutella yedin. Bu hafta kac cikacaksin acebaaaa

Ohhh ne guzel havani aldin geldin. Patates attiriyor bende dermisim.

Onemi olan odemi atmak degil, onemli olan odem tutmamasi. Gunluk degisiklikler yaptim ondan beri regl gunu disinda odem hissetmiyorum zeyna .

Badem + kabak cekirdegi + aksam yenilen bir tabak cig domates uzerine feslegen , dag kekiki atiyorum.

Onun disinda bi de bizim hoca isirgan otunu oneriyor zeynacim.

A AklinYolu1 bende seni etiketlim menüde :))
17 haziran
Sabah 1 kase yoğurtlu kabak
Ara sade türk kahvesi
Akşam 4yk taze fasulye 3 kaşık yoğurt salata
Su 2lt
Spor yok
Ahhh canim menunu aldim.

Seni kurnaz seni. Yedigin 3 dilim baklavayi eritip bir de uzerine kilo vericen dimi.

Yemek yapmadiginda sutle yulaf ezmesi + badem kurtarici ya da pratik bir peynirli omlet.

Borek , tatli tarzi seyler seni aciktirir. Meyve bile.

A AklinYolu1

Muttapa7555

_Makaron_

zinnia

krizantem3

tulipa

M Mitsuomi

Samsonn

kokulusabun

Esenmine

@blackseea

@_SinsireLLa_

Sena616

Cascade_

Kızlar son değişiklikleri bildireyim kimse duymadım görmedim demesin
Tartı günü değişmedi yine çarşamba ama saati en geç 2 ye kadar yükleyin ve beni etiketleyin lütfen... (acil bir durum yada problem oluşursa esneklik sağlarız ama keyfi geciktirme olmasın)

Menü bildirimleri günlük olarak tarihini yazıp toplu halde akşam 21e kadar yazın en geç zaten yeme içme işi bitmiş olur kalorisiz içecekler içerseniz de farketmez... Menü bildirimini yaparkende beni etikwtlerseniz çok mutlu olurum (insan sevindirmek iyidir sevindirin beni)

Ciddi bi bahaneniz varsa geç bildirim kabul ederim sebebiyle beraber yazarsınız. Yani saat 21i geçti deyip yazmamazlık etmeyin

Perfect !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…