- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.161
Memnun oldum ben de HaticeTanıtayım canım ismim sena 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim beğendiğim kıyafetlerin içine giremeyince kilo vermeye karar verdim, boyum 1.70 siz sorun ben cevaplayım aklıma bunlar geldi sadece
Ben de memnun oldum canım :)A AklinYolu1Muttapa7555 ve diğer arkadaşlar
İsmim Hatice
32 yaşındayım
Çalışıyorum
1.65 boyum
Kilom da yazdığım gibi
Youtube ayşe tuba şengel diye bi diyetisyen var kabak gibi tarifleri var değişik 1 haftalık 3 günlük şeklinde ödem atıcı genelde akşam öğünü için tavsiyeler veriyor ödem konusunda işe yarayan. Bir bak istersen. 1.5 litre suya 3 çubuk tarçın geceden koyup gün boyu iç oda ödem atıyor. Maydanoz limon su karışımı var blenderdan geçirip içiyorsun işe yarıyor birde içebilir misin bilmem ama sütlü yeşilçay var bende işe yaratanlar bunlar.17.07.2018 menumMuttapa7555 A AklinYolu1
Sabah 5 zeytin
1 kk peynir yarim dilim ekmek
Yarim domates ve salatalik 1 cay kasigo bal
Ogle 3 grisini 7 kiraz
Aksam yemek yok
Su 3 lt henuz
Kabaga bende baslayacahim belki aksam alirim.
Su an donus yolundayim.
Kabak salatalik ve baska odem atici neler onerirsin A AklinYolu1
Ve diger kIzlar.
2 haftalik bir diyet deneyecegim kendimce.
Spor ve diyet 2 haftalik
Bana odem atici seyler onerin
Haydiiiii bekliyorummmm.
Çarşamba degil miY
Erken yüklemeyelim aksam üstü yükleyelim ama sabah çekebiliriz fotosunu..Kesin olsun gunduz ise gidersem daha yogun geçiyor gunduzleri hic teli almak aklima gelmeyebilir
İnşallahhhMemnun oldum kızlar bende inşallah kalıcı olur beraberliğimiz zayıflayama kadar :))
Günü erken kapamışsın ne güzelA AklinYolu1 bende seni etiketlim menüde :))
17 haziran
Sabah 1 kase yoğurtlu kabak
Ara sade türk kahvesi
Akşam 4yk taze fasulye 3 kaşık yoğurt salata
Su 2lt
Spor yok
Hemmen bakayim kuzummYoutube ayşe tuba şengel diye bi diyetisyen var kabak gibi tarifleri var değişik 1 haftalık 3 günlük şeklinde ödem atıcı genelde akşam öğünü için tavsiyeler veriyor ödem konusunda işe yarayan. Bir bak istersen. 1.5 litre suya 3 çubuk tarçın geceden koyup gün boyu iç oda ödem atıyor. Maydanoz limon su karışımı var blenderdan geçirip içiyorsun işe yarıyor birde içebilir misin bilmem ama sütlü yeşilçay var bende işe yaratanlar bunlar.
Akşam yemeğini ne kadar erken yersem o kadar iyi benim için. Hamur ve şeker mecbur kalmadıkça yemiyorum mecburiyet ne diye sorarsan da ben gizli diyet yapıyorum eşim dışında kimse bilmiyor.Günü erken kapamışsın ne güzel
Ben daha akşam yemeği yiyemedim
Şeker, hamur da yok maşallah
Börek yeme bence yerine salata ve ayran mercimek köftesinin yanında börek seni çabuk acıktır salata ve ayran yok tutarAz önce hurma yedim 3 tane
Kabak çekirdeği de... onlarla idare etmeye çalışıyorum
Tatlı yediğim için, yemek yiyemiyorum
Akşam eşime eşlik edicem ama mercimek köftesi yicem bir tane de börek
Çay içicem
Tencere yemeği yapmadım bugün
Maalesef aç kalmak zorunda kaldım
Yapıcak birşey yok
İnsanların tepkisinden dolayı mı gizliyorsun peki?Akşam yemeğini ne kadar erken yersem o kadar iyi benim için. Hamur ve şeker mecbur kalmadıkça yemiyorum mecburiyet ne diye sorarsan da ben gizli diyet yapıyorum eşim dışında kimse bilmiyor.
Aynen ... vazgeçtim ondanBörek yeme bence yerine salata ve ayran mercimek köftesinin yanında börek seni çabuk acıktır salata ve ayran yok tutar
Çığ badem de tüketebilirsin o da tok tutuyor hem kilo vermeye de yardımcıAz önce hurma yedim 3 tane
Kabak çekirdeği de... onlarla idare etmeye çalışıyorum
Tatlı yediğim için, yemek yiyemiyorum
Akşam eşime eşlik edicem ama mercimek köftesi yicem bir tane de börek
Çay içicem
Tencere yemeği yapmadım bugün
Maalesef aç kalmak zorunda kaldım
Yapıcak birşey yok
Güzel tarifleri var ben de arada yapıyorum bakalım sende işe yarayacak mı. Kiraz sapıda işe yararFatma baktim kuzumm
Icecekleri uygulayacagim
Kiraz almistim ulukislaya ugrayip
Saplarini kaynatip.icmeyi dusunuyorum☺
Eş ailesi fena benim inadına börek çörek tatlı çikolata koyuyorlar önüme birde üstüne dalga geçiyorlar oda yetmedi başıma diyetisyen kesiliyorlar o kadar ki ekmek yeme 1 tabak pilav 1 tabak kuru fasulye ye kilo verirsin diyorlar. 2 dilim börek bişey yapmaz 1 paket çikolatanın ne zararı var kiloya karışık kızartma yapıp sebze işte ne var bunda gibi şeyler birde hep totoma göbeğime bakıyorlar sosyete karısı diyorlar bana :)))İnsanların tepkisinden dolayı mı gizliyorsun peki?