Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Youtube ayşe tuba şengel diye bi diyetisyen var kabak gibi tarifleri var değişik 1 haftalık 3 günlük şeklinde ödem atıcı genelde akşam öğünü için tavsiyeler veriyor ödem konusunda işe yarayan. Bir bak istersen. 1.5 litre suya 3 çubuk tarçın geceden koyup gün boyu iç oda ödem atıyor. Maydanoz limon su karışımı var blenderdan geçirip içiyorsun işe yarıyor birde içebilir misin bilmem ama sütlü yeşilçay var bende işe yaratanlar bunlar.

Y

Erken yüklemeyelim aksam üstü yükleyelim ama sabah çekebiliriz fotosunu..Kesin olsun gunduz ise gidersem daha yogun geçiyor gunduzleri hic teli almak aklima gelmeyebilir
Çarşamba degil mi
bildirin bana değişlik olursa[/QUOTE]
Çarşamba tartı fotosu akşam 21 e kadae uygun mu sana menülerde de beni etiketlersen sevinirim canım yeni düzen bu şekilde

Az önce hurma yedim 3 tane
Kabak çekirdeği de... onlarla idare etmeye çalışıyorum
Tatlı yediğim için, yemek yiyemiyorum
Akşam eşime eşlik edicem ama mercimek köftesi yicem bir tane de börek
Çay içicem
Tencere yemeği yapmadım bugün
Maalesef aç kalmak zorunda kaldım
Yapıcak birşey yok

Hemmen bakayim kuzumm

Günü erken kapamışsın ne güzel
Ben daha akşam yemeği yiyemedim
Şeker, hamur da yok maşallah
Akşam yemeğini ne kadar erken yersem o kadar iyi benim için. Hamur ve şeker mecbur kalmadıkça yemiyorum mecburiyet ne diye sorarsan da ben gizli diyet yapıyorum eşim dışında kimse bilmiyor.

Börek yeme bence yerine salata ve ayran mercimek köftesinin yanında börek seni çabuk acıktır salata ve ayran yok tutar

Çığ badem de tüketebilirsin o da tok tutuyor hem kilo vermeye de yardımcı

İnsanların tepkisinden dolayı mı gizliyorsun peki?
Eş ailesi fena benim inadına börek çörek tatlı çikolata koyuyorlar önüme birde üstüne dalga geçiyorlar oda yetmedi başıma diyetisyen kesiliyorlar o kadar ki ekmek yeme 1 tabak pilav 1 tabak kuru fasulye ye kilo verirsin diyorlar. 2 dilim börek bişey yapmaz 1 paket çikolatanın ne zararı var kiloya karışık kızartma yapıp sebze işte ne var bunda gibi şeyler birde hep totoma göbeğime bakıyorlar sosyete karısı diyorlar bana :)))

Gizli yapınca tokum doydum canım istemiyor dokunuyor gibi bahanelerde ısrar edemiyorlar. En azından daha az börek çörek koyuluyor önüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…