Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hemen umutsuzlanma kız daha 2 gün var yapabilirsen sende 2 gün akşamları kabak salatası ye ay üzülmen için söylemedim moralini bozmak değil amacım sadece birdaha ki sefere ona göre yersin diye dedim

Kabak kızartma harici sevmiyom canım ya hiç bulaşmayım ona ben :)
Yarın iş var bol bol yeşil çay içerim alışmışım otururken tıkınmaya

Menulerimle ilgili genel yazayim. Patates ve sebze disinda yemek yapmiyorum. Onlar da daha cok kozlenmis ya da haslanmis. Et ve tavuk tuketmem. Sut urunlerini kullanmiyorum . Kasar disinda , o da sadece patatesle ve omletle. Yemekleri yaparken sifir yag kullanirim. Kullanacaksam hindistan cevizi yagi. Yogurdu unutmusum ya. Yogurt vazgecilmezim.

Herkes kendine gore bir sistem gelistirmeli. Bunun daha koruma donemi olacak. Oyle diyet menusuyle gecmez bir omur.

Beslenme seklinizi evirin cevirin , uygun olani bulun, hem kilo almayin en kotusu sabit kalin. Saldirma donemlerinde strateji gelistirin. Ornegin ben , butun yemek yemem aksam acikirim. Kabak cekirdegi ve bademe saldiriyorum.Domates de ayni sekilde. Baktim bu sekilde kilo almiyorum ve en kotusu sabit kaliyorum. Demek ki bu yontem benim icin iyiymis diyorum.

Benim menulerimde fazlaca latte gorebilirsiniz ama kimseye onermem. O kismi es gecin o yuzden. Patates doyurucudur , kasarli yapilabilir. Hepsi damak tadiniza kalmis bir sey.

Ayrica butun caylar , kahveler , latteler asidiktir. Latte kotu degip oteki kafeinli icecekleri masumlastirmamak gerekiyor.

Ne kadar az asidik icecek o kadar iyi ama diyet doneminde extra yardima ihtiyacimiz oluyor . Baska turlu tek ogunle gunu gecirmek zor benim icin ve gunde 5 ogun yiyecek potansiyelim var hala.

Kilomu verdikten sonra koruma doneminde 3 ogune gecip daha saglikli beslenmeyi dusunuyorum.

Bilenler bilir. Koruma donemi cok cokkkk cokkkk daha zorrr. Ozellikle istahli biriyseniz... Koruma doneminde daha cok balik , sebze , patates , domates , badem tuketecegim, latteyi kafeinsiz de olsa daha aza indirgemeyi dusunuyorum. Abur cuburlar hayatimda olmayacak . Ayrica asitli icecekler de. Yani aslinda su halim diyette degil, kendimi koruma donemine hazirliyorum.

Son düzenleme:
Zamanla bir düzen oturtursun tercihlerini daha iyi yapmaya başlarsın canım sen yaz biz seni topa tutarız

Evet kendini tanımışsın
Et de çok sağlıklı mönülerde ama yememe sebebin be peki

Evet kendini tanımışsın
Et de çok sağlıklı mönülerde ama yememe sebebin be peki
Bir yandan vegan olma istegi ama tam olamayacagim icin pesketeryan(sut, sut urunleri, deniz urunleri, yumurta ve balık tuketilebilir) olma amaci ...

Saglikli oldugunu da dusunmuyorum ama bu konu apayri bir konu.

Kizlar vucudunuzu alkali yapmak ve asidik etkiden kurtarmak icin, bir litre suya bir limon sıkıp 8-10 saat bekletin. Isteyen deniz tuzu ya da himalaya suyu da ekleyebilir. Gun boyunca tuketin.

Patates yedigim gun, saldirma istegim olmuyor. Kacti, 5 gibi yedim.

Iki gundur patates yemedigim icin saldirma istekleri oluyordu.

Yalniz salepli Turk kahvesi beni ciddi rahatsiz etti.
Uzun zamandır tüketmeyince öyle oluyor patatesi 6 gibi ye daha iyi olur bence tabi sen bilirsin yine de gece uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…