- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.241
Soğuk su dimiKizlar vucudunuzu alkali yapmak ve asidik etkiden kurtarmak icin, bir litre suya bir limon sıkıp 8-10 saat bekletin. Isteyen deniz tuzu ya da himalaya suyu da ekleyebilir. Gun boyunca tuketin.
HmmBir yandan vegan olma istegi ama tam olamayacagim icin pesketeryan(sut, sut urunleri, deniz urunleri, yumurta ve balık tuketilebilir) olma amaci ...
Saglikli oldugunu da dusunmuyorum ama bu konu apayri bir konu.
Evet dogru diyorsun saat 6 ya da 7 daha iyi benim icin.Uzun zamandır tüketmeyince öyle oluyor patatesi 6 gibi ye daha iyi olur bence tabi sen bilirsin yine de gece uzun
Oda sicakligi olabilir. Ben ilk defa soguk suyla deniyorum. Sonuclar carsamba gunu.Soğuk su dimi
Tamam bakalım iple çekiyorum çarşambayıEvet dogru diyorsun saat 6 ya da 7 daha iyi benim icin.
Oda sicakligi olabilir. Ben ilk defa soguk suyla deniyorum. Sonuclar carsamba gunu.
Evet tam 66.0 Asagisi olur yukarisi olmaz.Tamam bakalım iple çekiyorum çarşambayı
Bu arada ben Çarşamba 65 değil 66 olucaktım dimi
TamamEvet tam 66.0 Asagisi olur yukarisi olmaz.
Ben cevap da yazdım görmedin miBu arada ben bi arkadaşa soru sormuştum
Eşi dışında diyet yaptığını bilmeyen kimdi
Dilimin ucunda ?
Şuan kaçsın ?Benim hiç umudum yok çarşambaya ya 61 çıksam iyi olur en kötüsü. Çok uyuyorum ne etti bu 3 dilim bana yaaa
Seni tahmin ettim de allah allah o kadar da yeniledim sayfayıBen cevap da yazdım görmedin mi
BuldummmmEş ailesi fena benim inadına börek çörek tatlı çikolata koyuyorlar önüme birde üstüne dalga geçiyorlar oda yetmedi başıma diyetisyen kesiliyorlar o kadar ki ekmek yeme 1 tabak pilav 1 tabak kuru fasulye ye kilo verirsin diyorlar. 2 dilim börek bişey yapmaz 1 paket çikolatanın ne zararı var kiloya karışık kızartma yapıp sebze işte ne var bunda gibi şeyler birde hep totoma göbeğime bakıyorlar sosyete karısı diyorlar bana :)))
Gizli yapınca tokum doydum canım istemiyor dokunuyor gibi bahanelerde ısrar edemiyorlar. En azından daha az börek çörek koyuluyor önüme
Tatli istediginde badem tuket. Farki goreceksin.Tamam
Pazartesi ve Salı’yı acaip iyi değerlendirmem lazım
Yarın ve öbür gün tatlı yemeyi düşünmüyorum
İki gün sabretmeliyim
Gerisine allah kerim
Sen de alkali su tuket . Bak bu oteki kadar acitmiyor. Iki bardak tukettim ben de , sadece simdi.Benim hiç umudum yok çarşambaya ya 61 çıksam iyi olur en kötüsü. Çok uyuyorum ne etti bu 3 dilim bana yaaa
Çok pardon gözümden kaçmışEş ailesi fena benim inadına börek çörek tatlı çikolata koyuyorlar önüme birde üstüne dalga geçiyorlar oda yetmedi başıma diyetisyen kesiliyorlar o kadar ki ekmek yeme 1 tabak pilav 1 tabak kuru fasulye ye kilo verirsin diyorlar. 2 dilim börek bişey yapmaz 1 paket çikolatanın ne zararı var kiloya karışık kızartma yapıp sebze işte ne var bunda gibi şeyler birde hep totoma göbeğime bakıyorlar sosyete karısı diyorlar bana :)))
Gizli yapınca tokum doydum canım istemiyor dokunuyor gibi bahanelerde ısrar edemiyorlar. En azından daha az börek çörek koyuluyor önüme
Arastirmaci kisilik.Buldummmm
Badem inşallahhhTatli istediginde badem tuket. Farki goreceksin.
Sen de alkali su tuket . Bak bu oteki kadar acitmiyor. Iki bardak tukettim ben de , sadece simdi.
Naptim biliyor musun 5 litrelik sisenin 2.5litresine 2 limon kattim salladim, gidip gelip iciyorum iste.
Isim tabloyla, grafikle benim.Sen de “analistsin” gözümden kaçmadı
Eline sağlıkIsim tabloyla, grafikle benim.