- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.381
Sabah kalktigin zaman , ac karnina ve wc ye gittikten sonra cektigin kilo dogrudur.
Oruc tutan arkadaslar icin gercekte kilolar bir hafta sonra belli olacak aslinda.
Biliyorum seni o yuzden ben hep kenardan calisiyorum. Dik aci kenarinla bana bi vurursun neme lazim.
Kilo alma topiklerinin fahri hemşrhrisiyim ben
Üstat diyorlar başkada bisey demiyorlar
Niye aldin ki regl den mi yediklerinden mi?Haftaya başladığım kiloma dönersem kovun beni buralardan
Niye aldin ki regl den mi yediklerinden mi?
Bilemem esen, kilo aldigin zaman kupalarin tek tek gidiyor. Yazik olur.
En son kilon 55.9 mus gayet iyi. Kilo alani yasatmayiz burada ona gore.yok canım şuan kilo almadım açken tartılınca 54.5 tokken 55.7 ye kadar yolu var sabah 55.2 dim mesela
piskolojim bozuldu tartılmaktan
Regl miyim ara kanama mı bilemedim perşembe günü çalışmazsak gidicem doktora
En son kilon 55.9 mus gayet iyi. Kilo alani yasatmayiz burada ona gore.
Benim hedef kilo da yas. Yarina kadar 1 kilo vermem gerek.hedef kilo olmıcak ama olsun
bide ramazan bitti 3 öğün yicem
Benim hedef kilo da yas. Yarina kadar 1 kilo vermem gerek.
Kabak yiyeceğiz lucy dozerle halletmeyi düşünüyor :))O ödemi neyle atacaksanız bende istiyorum aynısından
Bendeki de kiracı değil ev sahibi mübarek
bildiğin yerlesti vücuduma
Beni öldürecek misin kız işkillendim bak şimdi :)))En son kilon 55.9 mus gayet iyi. Kilo alani yasatmayiz burada ona gore.
Oysaki sodayı icat edersin diye umutlanmıştım baştan desene şaka diye :))Yok gayet normal psikolojim korkmayın
Her haltı espriye vurmak hobimdir de
Yoksa ben yağlarımlan mutluydumduydu
Bugun salata ile gunu kapatacagim. Marul + patates + domates.açlık grevine gir
Kem kum.Beni öldürecek misin kız işkillendim bak şimdi :)))
Ben formülü bulsam bile yapmaya da üşenirimOysaki sodayı icat edersin diye umutlanmıştım baştan desene şaka diye :))
Kime görünüyor mu
Bugun salata ile gunu kapatacagim. Marul + patates + domates.
Aralarda yogurt ve latte . Menumu yazdim zaten 800 kalori gelmez .
Kem kum.
Yok be sen o yediklerinle kilo almazsin. Biraz odem tutmussundur hepsi bu. Yarin daha az cikarsin seni biliyorum.
Karaaaa gorunuyorrrr mu.Kime görünüyor mu
Bana olmadığı kesin
Dedim sana ben 61.5 61.4 61.3 anca görürüm
62.900lerde dolaşıyordum işte geçen 61.9 çıktım o yüzden umutlu değilim :)
Adam seker koyduysa tatli gelir tabi.geçen bi latte içeyim dedim tatlı geldi çok sevemedim ben