- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.401
Bilmiyorum artık duruma göre ortadan kaybolayım ben o zaman. İşin kötüsü ilaçları yeniden yazdı ya bu adam içip içip şişecem yine yaBugun salata ile gunu kapatacagim. Marul + patates + domates.
Aralarda yogurt ve latte . Menumu yazdim zaten 800 kalori gelmez .
Kem kum.
Yok be sen o yediklerinle kilo almazsin. Biraz odem tutmussundur hepsi bu. Yarin daha az cikarsin seni biliyorum.
Sen bul formülü ben yaparımBen formülü bulsam bile yapmaya da üşenirim
Bilmiyorum artık duruma göre ortadan kaybolayım ben o zaman. İşin kötüsü ilaçları yeniden yazdı ya bu adam içip içip şişecem yine ya
Ahaha tamamSen bul formülü ben yaparım
Hadi inşallahKaraaaa gorunuyorrrr mu.
Dur bakalim daha yeni basladin. 62.9 lardan yine iyi. Daha 5 haftamiz var, bir aydan fazla bir sure. Ilk hafta zor olur, sen bu haftayi atlattin gerisi daha kolay olur.
Ödem candır diyorsun yani :)) ne bilim baktı muayene falan biraz toparlamışsın dedi yeniden antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü verdi öksürük ve alerji haplarına devam dedi. Benim ağrım ateşim yok o yüzden onu içmiyorum midem mahvoldu zatenDaha iyiyim diyordun atlatamadin mi hala. Odem icin uzulme o cabuk gidiyor. Yollari var. Bende ise yaramiyor o ayri ya da ben odemlerin gitmesini istemiyorum.
Karaaaa gorunuyorrrr mu.
Dur bakalim daha yeni basladin. 62.9 lardan yine iyi. Daha 5 haftamiz var, bir aydan fazla bir sure. Ilk hafta zor olur, sen bu haftayi atlattin gerisi daha kolay olur.
Adam seker koyduysa tatli gelir tabi.Normalde sekerli bir icecek degil latte. Kahve cekirdegi + kopurtulmus sut.
Oyle olsa ben yanima koymam. Mocha dersen ayri, o tatlimsi.
Menulerin sana gore iyiydi. Boyle gidersen gider. Yavas yavas bazi seyleri de cikarirsin hayatindan. Benim latteyi cikardigim gibi. Saka maka disarida hep kafeinsiz iciyorum artik.Ahaha tamam
Hadi inşallah
Ödem candır diyorsun yani :)) ne bilim baktı muayene falan biraz toparlamışsın dedi yeniden antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü verdi öksürük ve alerji haplarına devam dedi. Benim ağrım ateşim yok o yüzden onu içmiyorum midem mahvoldu zaten
Sekersiz icebilsem Turk kahvesi en iyisi ama ben onu sekersiz icemiyorum.bilmiyom canım sevemedim en güzeli türk kahvesi şekersiz telvesini bile yiyebilirim
Zaten tamamen geçmiş demedi ya baya toparlamışsın dedi yani hala biraz varmış o yüzden iğneye destek hap verdi. 10 güne geçmezse yine gidecem alerji işine bakarız dediMenulerin sana gore iyiydi. Boyle gidersen gider. Yavas yavas bazi seyleri de cikarirsin hayatindan. Benim latteyi cikardigim gibi. Saka maka disarida hep kafeinsiz iciyorum artik.
Alerji hapini anlarim , o gunluk kullaniliyor da, antibiyotik ve oksuruk ilaclari tartisilir. Kroniklesmesin mi diyor acaba. Iyilestiysen devama ne gerek var.Yine de sen devam et, sonucta biz 6 sene okumadik.
Cok iyi gidiyorsun zor donemi atlattin . Al ilaclarini tamamen kurtul hastaliktan. Toparlanirsin o odemi de atarsin.Zaten tamamen geçmiş demedi ya baya toparlamışsın dedi yani hala biraz varmış o yüzden iğneye destek hap verdi. 10 güne geçmezse yine gidecem alerji işine bakarız dedi
Sekersiz icebilsem Turk kahvesi en iyisi ama ben onu sekersiz icemiyorum.
Yesil kahve alacagim yakinda firsat olamadi daha.
En son grip olmuştu ev halkı ile birlikte. Ben ona güveniyorum. @blackseeaBen diyorum gelmeyenleri mazeretsiz ugramayanlari sil gitsin burası motivasyon grubu sonuçta
Sen insaflisin valla :)
Ayrica insaflı değilim. Cat cat sildiğim zamanlar oldu. Ondan o elektrigi almadim :)Korkun diye yazıyorum böyle kızlar
En son grip olmuştu ev halkı ile birlikte. Ben ona güveniyorum. @blackseea
Ben bı korkutma mesajı yazayım daAyrica insaflı değilim. Cat cat sildiğim zamanlar oldu. Ondan o elektrigi almadim :)
Menü bildirmeme sebepleriBen bı korkutma mesajı yazayım da
Mesela elektrik butonu yaptırcam menü bildirmeyen oturduğu yerde çarpılacak :)