Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bilmiyorum artık duruma göre ortadan kaybolayım ben o zaman. İşin kötüsü ilaçları yeniden yazdı ya bu adam içip içip şişecem yine ya

Daha iyiyim diyordun atlatamadin mi hala. Odem icin uzulme o cabuk gidiyor. Yollari var. Bende ise yaramiyor o ayri ya da ben odemlerin gitmesini istemiyorum.
Ödem candır diyorsun yani :)) ne bilim baktı muayene falan biraz toparlamışsın dedi yeniden antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü verdi öksürük ve alerji haplarına devam dedi. Benim ağrım ateşim yok o yüzden onu içmiyorum midem mahvoldu zaten

bilmiyom canım sevemedim en güzeli türk kahvesi şekersiz telvesini bile yiyebilirim

Ahaha tamam

Hadi inşallah
Menulerin sana gore iyiydi. Boyle gidersen gider. Yavas yavas bazi seyleri de cikarirsin hayatindan. Benim latteyi cikardigim gibi. Saka maka disarida hep kafeinsiz iciyorum artik.

Alerji hapini anlarim , o gunluk kullaniliyor da, antibiyotik ve oksuruk ilaclari tartisilir. Kroniklesmesin mi diyor acaba. Iyilestiysen devama ne gerek var.Yine de sen devam et, sonucta biz 6 sene okumadik.

Zaten tamamen geçmiş demedi ya baya toparlamışsın dedi yani hala biraz varmış o yüzden iğneye destek hap verdi. 10 güne geçmezse yine gidecem alerji işine bakarız dedi

Arkadaslar biliyorum hep ayni şeyleri yiyoruz, yeri geliyor 100 gram ancak veriyoruz ama bu işin yolu birakmamaktan geçiyor.
Bunu herkese yazmakla birlikte :

@blackseea sanırım cok fazla kaçırdın ve menulerini yazmadın. Kendine biraz zaman ver ve menu paylaşımlarına basla. Bekliyoruz.

Ben bı korkutma mesajı yazayım da
Mesela elektrik butonu yaptırcam menü bildirmeyen oturduğu yerde çarpılacak :)
Menü bildirmeme sebepleri

1. Kilo vermek istiyordur ama oylesine.
2. Yarismayi ciddiye almiyordur.
3. Cok fazla kaçamak yapmistir. Kendine bile itiraf edemiyordur.
4. Kilo vereceğine dair bir inancı kalmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…