Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Menü bildirmeme sebepleri

1. Kilo vermek istiyordur ama oylesine.
2. Yarismayi ciddiye almiyordur.
3. Cok fazla kaçamak yapmistir. Kendine bile itiraf edemiyordur.
4. Kilo vereceğine dair bir inancı kalmamistir.
Hepsi elektrik şok için uygun kesin yaptırcam

Yagsiz yoğurtla bi zarari olmaz ama yagli ve tuzlu yaparsan is değişir. Bi de dereotu mu vardi bi seyle karistiriyorlardi. Bizimkiler pancar istemişti ben kara lahana goturmustum. Allah im sebze konusunda cok cahilim:). +temizlik.
Ev yoğurdu olacak 3 kaşık çok zarar vermez diye düşünüyorum. Dere otum da var koyacam tuz yerine pul biber

Bir özür
Öncelikle grup çalişmasinda yapmis oldugum bu uyumsuzluktan dolayi özür diliyorum.
Amacim tabikide saygisizlikyapmak değil.bilin isterim.
İy niyetleriniz ve çabalariniz için tesekkur ediyorum.

Şimdi açiklama(savunmam)
Evt bir rahatsizlik,ardindan karne gunlerinin kosturmacasi,bayram alisverişi,annemin rahatsizlanmasi,dr. falan.cok stres yaptim.yemeğe saldirdim.
Hatta dun altinvuruş yaptim. Öğlen bir avuç dokme cikolatayi şu cakiltasi gorunumluden birdefada ağzima doldurdum.hatta boguluyordum nerdeyse.yedim.sonra basdonmesi,ayy halim olsa acile gidecektim.fena carpti.
Sonra acilinca oturdum tost,yaptim,dort tane.
Sonrakileri hatirlamiyorum bile.
Bugun cok halsizim.moralim bozuk.
Yeminle cumadan beri tartilmadim.kilomdan haberim yok.
Yarin tarti resmi atacagim.
Yediklerimede yarindan itibaren dikkat edecevim.yarina kadar bir toparlanayim.kendimi motive edeyim.
Oruc tutamiyorum cunku iğne arasi 6 saat olmasi lazim.sahurda yemeye su icmeye ilac icmeye surem yetmiyor.13 gun falan borcum olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…