- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.421
Hepsi elektrik şok için uygun kesin yaptırcamMenü bildirmeme sebepleri
1. Kilo vermek istiyordur ama oylesine.
2. Yarismayi ciddiye almiyordur.
3. Cok fazla kaçamak yapmistir. Kendine bile itiraf edemiyordur.
4. Kilo vereceğine dair bir inancı kalmamistir.
Kontrol kalemini getireyim :)Hepsi elektrik şok için uygun kesin yaptırcam
İnşallah canım hayırlısıyla kurtulayım hallederim gerisini. Çok şükür oldukça iyileştimCok iyi gidiyorsun zor donemi atlattin . Al ilaclarini tamamen kurtul hastaliktan. Toparlanirsin o odemi de atarsin.
İnşallah canım hayırlısıyla kurtulayım hallederim gerisini. Çok şükür oldukça iyileştim
Ya tam tersi olur yada işe yarar evdekilere dolma yapacağımSu kabağı dene bakalim ise yararsa ben de yapicam.
Bu topik ne hizmetler veriyor. Ciddiye almayanlar olsa da en iyi yarisma topigi bizimki :)
Bence de iyilestin. Moralin bile yerine gelmis. Yakinda hulk gibi dolanirsin topikte. Bi de 57 olsan. Az kaldi:)
Bencede kesinlikleBu topik ne hizmetler veriyor. Ciddiye almayanlar olsa da en iyi yarisma topigi bizimki :)
Bu topik ne hizmetler veriyor. Ciddiye almayanlar olsa da en iyi yarisma topigi bizimki :)
Yagsiz yoğurtla bi zarari olmaz ama yagli ve tuzlu yaparsan is değişir. Bi de dereotu mu vardi bi seyle karistiriyorlardi. Bizimkiler pancar istemişti ben kara lahana goturmustum. Allah im sebze konusunda cok cahilim:). +temizlik.Ya tam tersi olur yada işe yarar evdekilere dolma yapacağım
Askında kolay adapte olunacak bi topik bizimki en azından benim için öyle cuma yarışları nazi kampı gibi geliyor bana ( bu kısım sakıncalı değildir umarım)Bu topik ne hizmetler veriyor. Ciddiye almayanlar olsa da en iyi yarisma topigi bizimki :)
Ev yoğurdu olacak 3 kaşık çok zarar vermez diye düşünüyorum. Dere otum da var koyacam tuz yerine pul biberYagsiz yoğurtla bi zarari olmaz ama yagli ve tuzlu yaparsan is değişir. Bi de dereotu mu vardi bi seyle karistiriyorlardi. Bizimkiler pancar istemişti ben kara lahana goturmustum. Allah im sebze konusunda cok cahilim:). +temizlik.
Ben diyorum gelmeyenleri mazeretsiz ugramayanlari sil gitsin burası motivasyon grubu sonuçta
Sen insaflisin valla :)
Hepsi elektrik şok için uygun kesin yaptırcam
3. Maddeden hükümlüyümMenü bildirmeme sebepleri
1. Kilo vermek istiyordur ama oylesine.
2. Yarismayi ciddiye almiyordur.
3. Cok fazla kaçamak yapmistir. Kendine bile itiraf edemiyordur.
4. Kilo vereceğine dair bir inancı kalmamistir.