Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yarın çarşambaymış çekemedim ekmek arasını

Aaaah ah onlar hepimizin hayali
Hayaller Paris, gerçekler kibrit kutusu kadar latte

Jillian 1 defa yaptım ertesi gün sırtım ve bacaklarım tutuldu bidaha tövbee, yapamıyorum ben onu, biraz daha kilo verince belki yapabilirim.
Aslında leslie yaparım sürekli, koşu bandım var, tempolu yürüyüş ve koşu da yapıyorum hareketsiz biri değilim ama jillian agır geldi yaw

Günaydın herkesee

Günaydın kızlar kontrolüm vardı antibiyotik ve alerji ilaçlarına devam deterjan ve temizlik yasak kv de maske tak yap diyo
Maske yapacak sanırım işleri bende tamam dedim geçiştirdim

Hey Allahım yaa "maske tak yap" ne ola ki
Bende kullanamıyorum deterjan. Alerjim var, evimde tamamen bitkisel ürünler var, kv ye gidince de biliyor sağolsun çamaşır suyu falan çıkarmaz ortaya.
Sen tak maskeyi de sen yap diyeydin

Eki Görüntüle 2156409
Soldaki beyaz t-shirt ben bu gruba ilk katıldığım gün giydiğim body idi eskiden :) siyahlı bugünkü halim :)

Oooo çok şık ve fitsiniz hanımefendi
Bu ne güzellik
Tebrik ediyor bol zayıflamalı günler diliyorum canım
Darısı başımıza..

Ay valla onu dediğimde oldu ama işlemiyor bizimkine aynı tas aynı hamam he deyip geçiyorum yine yapmıyorum :)) belki bıgün bıkar

Sabah kalktigin zaman , ac karnina ve wc ye gittikten sonra cektigin kilo dogrudur.

Oruc tutan arkadaslar icin gercekte kilolar bir hafta sonra belli olacak aslinda.

Günaydın ben çizgilerin birinden çıkarsam lastiği patlamış kamyon gibi olurum o yüzden sakin sakin hanım hanımcık devam edeyim.

Bakma sen benim sakinliğime içimde bir psikopat yaşıyor
Biliyorum seni o yuzden ben hep kenardan calisiyorum. Dik aci kenarinla bana bi vurursun neme lazim.

Hahaha açılardan uzak en güzeli :)) kv bile anlamış bu sinir hastası diyo dün bana :))) lafı yapıştırmak vardı da çocuklar vardı yanımızda onlara kötü örnek olmayayım dedim

Günaydın kızlar kontrolüm vardı antibiyotik ve alerji ilaçlarına devam deterjan ve temizlik yasak kv de maske tak yap diyo
Maske yapacak sanırım işleri bende tamam dedim geçiştirdim
Maskeler insanlardan bulasmasin diye kullanilir. Temizlik icin acil durum yok, o kadin rahatsiz ya . Benim bile buradan dovesim geldi.

Yarın çarşambaymış çekemedim ekmek arasını

Aaaah ah onlar hepimizin hayali
Hayaller Paris, gerçekler kibrit kutusu kadar latte
Bu iyiydi .

Benim kibrit kutulari kendine villa yapti.

Leslie daha cok bacaklar icin, jillian kollar icin. Ben agir spor yapmiyorum cunku dezavantaji oluyor. Sabit kiloma indigim zaman jilliana baslayabilirim. Jillian 2 ye gecmeyi dusunmuyorum.

Bende mutfak dolaplarının Alt kısmını sildim Oruçluyken zor oluyor Fatma kendini yorma benim arkadaşım der ki akılsız kadını ev işi kocatır
Yok canım ya bi sil süpür o kadar uğraşamam valla isteyen gelip yapsın. Geberirim dolap cam perde işine girersem bana da gelen olmuyor zaten bayramda kimsem yok burda eşim tarafida biz gidelim diye bekler rahatım yani

12 Haziran 2018 Menusu N nscckts

Yumurta kapi olayindan dolayiiii bugun yumurta yiyecegim dermisim. Isinamadim ona ya. Eskiden yerdim halbukim. Ona ve salataliga isinamadim nedense .

Sabah : 1/3 latte

Oglen : 1 kupa Zerdecal latte

+ 1 kupa Zerdecal latte

Aksam : 1 Marul+ 3 domates + 1 buyuk tatli patates salata

Bugun bademe hic bulasmiyorum.

Bitki caylari , 2 bardak ayran , 2 kase yogurt gidisata gore .

Tarti ve menu hatirlatma. Arkama menu isleri ve tarti bakanini alayim.

N nscckts Muttapa7555
Arkadaslar menulerde fireler oluyor. Menumu kaybettim hukumsuzdur ilani vermek istemiyoruz.

@blackseea ugramiyorsun artik.

Bugun nisadan rapor var . Menuleri erken bildirelim.

Ayrica yarin tarti gunumuz. Yediginiz pirinc tanelerinden, ekmek turevlerinden , odem yapacak seylerden uzak durun. Hafif beslenin bugun. Yediginiz hurmalar yarin gelir sizi tirmalar .

@ A AklinYolu1
@ Muttapa7555
@ N nscckts
@ _Makaron_
@ zinnia
@ krizantem3
@ tulipa
@ M Mitsuomi
@ Samsonn
@ kokulusabun
@ Esenmine
@@blackseea
@@_SinsireLLa_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…