Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Peki bunu "yarın tatil günümüz" diye okumam?
Gözlerimin kalpli bakması
Nasıl ya vaov demem
Sonra bir kez daha okuyunca idrak etmem ve yıkılış
+kapanış
Ahahaa bizde tatil yok canim 7/24 burdayiz. Nobetci kilo verme kurumu.

Menü bildirimim en erken 22.00 olur sanırım. İftara davetli olacağım, ne ikram edileceğini kestiremiyorum

Oteki gunler gecelere kadar bekliyor nisa , aksam bir derece de , geceye sarkmasin sam. N nscckts

Keşke mucizevi bi soda olsa
Yesek yesek yesek
Sonra onu içsek ve yediğimiz herşeyi eritse
Geriye sadece brokoli haşlanmış havuçlar kalsa
Dünya daha güzel bir yer olurdu

Yesek yesek yesek
Ay kıyamam ben sana yaaa senin psikoloji normal değil pek zayıflasan da kurtulsan şu diyetten...
Bu azim ve yemek aşkıyla sen icat edersin o sodayı

Ay kıyamam ben sana yaaa senin psikoloji normal değil pek zayıflasan da kurtulsan şu diyetten...
Yok gayet normal psikolojim korkmayın
Her haltı espriye vurmak hobimdir de
Yoksa ben yağlarımlan mutluydumduydu

Oteki gunler gecelere kadar bekliyor nisa , aksam bir derece de , geceye sarkmasin sam. N nscckts

inşallah canım, eve adım atar atmaz ilk işim. Nisa baykuş yaa, ama yok menüler için bekliyorsa, sabah kontrolonü yapsın, beklemesin hakkaten. Yazık. Zaten gün içinde totosu yer görmüyor kızın

O ödemi neyle atacaksanız bende istiyorum aynısından
Bendeki de kiracı değil ev sahibi mübarek
bildiğin yerlesti vücuduma

Kadin vucudu hormonlardan dolayi bi alem o odem illa tutulacak. Degisik yollar deniyoruz hangisi tutarsa, kabak diyorlar, dukan birasi diyorlar , yesil cay sutlu yariyor diyorlar, elmali tarcinli su. Cesit cok sec begen alll.

Ben de hicbiri ise yaramadi.

Yesek yesek yesek
Vucudumuz kafayi zayif olmaya taksa, uyurken bizi zayiflatsa, biz de rahat rahat yesek daha iyiydi.

Vucudumuz kafayi zayif olmaya taksa, uyurken bizi zayiflatsa, biz de rahat rahat yesek daha iyiydi.
Bünye meselesi ya
Geçen bi arkadaşım dedi ramazan boyu 7 kilo verdim yiyemiyorum biraz beraber takılalım mı dedi düşünebiliyo musun beni kilo alma aracı olarak görüyor sanırım hsffgj
Bende dedim he benle 1 hafta takıl 4 kilo alman garanti

Biz cikolataya buru kiviriyoruz ama sindy daha kucuk, seviyor oyle seyleri. Korka korka cagirdim gruba , kilo vermesini istiyorum.

Biz ömür boyu dikkat etmek zorundayiz

Aynen oyle belli bir yastan sonra gitmiyor . Ayrica kilo insani yasli gosteriyor, insani hantallastiriyor. Fit olmak en iyisi.

inşallah canım, eve adım atar atmaz ilk işim. Nisa baykuş yaa, ama yok menüler için bekliyorsa, sabah kontrolonü yapsın, beklemesin hakkaten. Yazık. Zaten gün içinde totosu yer görmüyor kızın
Her gun yazmasi gerek toplaninca zor oluyor. Sabaha kadar kalirsa yarim is gibi oluyor. Degil mi nisa.

Kilo alma topiklerine baskin yapalim. Uyuz oluyorum onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…