Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Peki bunu "yarın tatil günümüz" diye okumam?:KK53:
Gözlerimin kalpli bakması:KK37:
Nasıl ya vaov demem:KK71:
Sonra bir kez daha okuyunca idrak etmem ve yıkılış:ruh:
+kapanış:KK53::KK53:
Ahahaa bizde tatil yok canim 7/24 burdayiz. Nobetci kilo verme kurumu. :KK70:

Menü bildirimim en erken 22.00 olur sanırım. İftara davetli olacağım, ne ikram edileceğini kestiremiyorum :p

Oteki gunler gecelere kadar bekliyor nisa , aksam bir derece de , geceye sarkmasin sam.:KK19: N nscckts

Keşke mucizevi bi soda olsa
Yesek yesek yesek
Sonra onu içsek ve yediğimiz herşeyi eritse
Geriye sadece brokoli haşlanmış havuçlar kalsa
Dünya daha güzel bir yer olurdu:p

Yesek yesek yesek
Ay kıyamam ben sana yaaa senin psikoloji normal değil pek zayıflasan da kurtulsan şu diyetten...
Bu azim ve yemek aşkıyla sen icat edersin o sodayı

Ay kıyamam ben sana yaaa senin psikoloji normal değil pek zayıflasan da kurtulsan şu diyetten...
Yok gayet normal psikolojim korkmayın:KK53:
Her haltı espriye vurmak hobimdir de:KK53:
Yoksa ben yağlarımlan mutluydumduydu :dondurma:

Oteki gunler gecelere kadar bekliyor nisa , aksam bir derece de , geceye sarkmasin sam.:KK19: N nscckts

inşallah canım, eve adım atar atmaz ilk işim. :KK19: Nisa baykuş yaa, ama yok menüler için bekliyorsa, sabah kontrolonü yapsın, beklemesin hakkaten. Yazık. Zaten gün içinde totosu yer görmüyor kızın :temizlik:

O ödemi neyle atacaksanız bende istiyorum aynısından
Bendeki de kiracı değil ev sahibi mübarek
bildiğin yerlesti vücuduma:KK70:

Kadin vucudu hormonlardan dolayi bi alem o odem illa tutulacak. Degisik yollar deniyoruz hangisi tutarsa, kabak diyorlar, dukan birasi diyorlar , yesil cay sutlu yariyor diyorlar, elmali tarcinli su. Cesit cok sec begen alll. :KK8:

Ben de hicbiri ise yaramadi. :KK70:

Yesek yesek yesek
Vucudumuz kafayi zayif olmaya taksa, uyurken bizi zayiflatsa, biz de rahat rahat yesek daha iyiydi. :KK70:

Vucudumuz kafayi zayif olmaya taksa, uyurken bizi zayiflatsa, biz de rahat rahat yesek daha iyiydi. :KK70:
Bünye meselesi ya
Geçen bi arkadaşım dedi ramazan boyu 7 kilo verdim yiyemiyorum biraz beraber takılalım mı dedi düşünebiliyo musun beni kilo alma aracı olarak görüyor sanırım hsffgj:KK70:
Bende dedim he benle 1 hafta takıl 4 kilo alman garanti:KK53:

Biz cikolataya buru kiviriyoruz ama sindy daha kucuk, seviyor oyle seyleri. Korka korka cagirdim gruba , kilo vermesini istiyorum. :KK66:

Biz ömür boyu dikkat etmek zorundayiz

Aynen oyle belli bir yastan sonra gitmiyor . Ayrica kilo insani yasli gosteriyor, insani hantallastiriyor. Fit olmak en iyisi. :cool:

inşallah canım, eve adım atar atmaz ilk işim. :KK19: Nisa baykuş yaa, ama yok menüler için bekliyorsa, sabah kontrolonü yapsın, beklemesin hakkaten. Yazık. Zaten gün içinde totosu yer görmüyor kızın :temizlik:
Her gun yazmasi gerek toplaninca zor oluyor. Sabaha kadar kalirsa yarim is gibi oluyor. Degil mi nisa. :KK70:

Bünye meselesi ya
Geçen bi arkadaşım dedi ramazan boyu 7 kilo verdim yiyemiyorum biraz beraber takılalım mı dedi düşünebiliyo musun beni kilo alma aracı olarak görüyor sanırım hsffgj:KK70:
Bende dedim he benle 1 hafta takıl 4 kilo alman garanti:KK53:
Kilo alma topiklerine baskin yapalim. Uyuz oluyorum onlara. :KK70:

X