• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Bugun salata ile gunu kapatacagim. Marul + patates + domates.

Aralarda yogurt ve latte . Menumu yazdim zaten 800 kalori gelmez . :KK53:

Kem kum. :KK70:

Yok be sen o yediklerinle kilo almazsin. Biraz odem tutmussundur hepsi bu. Yarin daha az cikarsin seni biliyorum. :cool:
Bilmiyorum artık duruma göre ortadan kaybolayım ben o zaman. İşin kötüsü ilaçları yeniden yazdı ya bu adam içip içip şişecem yine ya

Bilmiyorum artık duruma göre ortadan kaybolayım ben o zaman. İşin kötüsü ilaçları yeniden yazdı ya bu adam içip içip şişecem yine ya

Daha iyiyim diyordun atlatamadin mi hala. Odem icin uzulme o cabuk gidiyor. Yollari var. Bende ise yaramiyor o ayri ya da ben odemlerin gitmesini istemiyorum. :KK70:

Daha iyiyim diyordun atlatamadin mi hala. Odem icin uzulme o cabuk gidiyor. Yollari var. Bende ise yaramiyor o ayri ya da ben odemlerin gitmesini istemiyorum. :KK70:
Ödem candır diyorsun yani :)) ne bilim baktı muayene falan biraz toparlamışsın dedi yeniden antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü verdi öksürük ve alerji haplarına devam dedi. Benim ağrım ateşim yok o yüzden onu içmiyorum midem mahvoldu zaten

Karaaaa gorunuyorrrr mu. :KK70:

Dur bakalim daha yeni basladin. 62.9 lardan yine iyi. Daha 5 haftamiz var, bir aydan fazla bir sure. Ilk hafta zor olur, sen bu haftayi atlattin gerisi daha kolay olur. :dondurma:

Adam seker koyduysa tatli gelir tabi.:KK70: Normalde sekerli bir icecek degil latte. Kahve cekirdegi + kopurtulmus sut.

Oyle olsa ben yanima koymam. Mocha dersen ayri, o tatlimsi. :ıslık:

bilmiyom canım sevemedim en güzeli türk kahvesi şekersiz telvesini bile yiyebilirim :D

Ahaha tamam:-)

Hadi inşallah:-)
Menulerin sana gore iyiydi. Boyle gidersen gider. Yavas yavas bazi seyleri de cikarirsin hayatindan. Benim latteyi cikardigim gibi. Saka maka disarida hep kafeinsiz iciyorum artik. :süslü:

Ödem candır diyorsun yani :)) ne bilim baktı muayene falan biraz toparlamışsın dedi yeniden antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü verdi öksürük ve alerji haplarına devam dedi. Benim ağrım ateşim yok o yüzden onu içmiyorum midem mahvoldu zaten

Alerji hapini anlarim , o gunluk kullaniliyor da, antibiyotik ve oksuruk ilaclari tartisilir. Kroniklesmesin mi diyor acaba. Iyilestiysen devama ne gerek var.Yine de sen devam et, sonucta biz 6 sene okumadik. :KK53:

Menulerin sana gore iyiydi. Boyle gidersen gider. Yavas yavas bazi seyleri de cikarirsin hayatindan. Benim latteyi cikardigim gibi. Saka maka disarida hep kafeinsiz iciyorum artik. :süslü:

Alerji hapini anlarim , o gunluk kullaniliyor da, antibiyotik ve oksuruk ilaclari tartisilir. Kroniklesmesin mi diyor acaba. Iyilestiysen devama ne gerek var.Yine de sen devam et, sonucta biz 6 sene okumadik. :KK53:
Zaten tamamen geçmiş demedi ya baya toparlamışsın dedi yani hala biraz varmış o yüzden iğneye destek hap verdi. 10 güne geçmezse yine gidecem alerji işine bakarız dedi

Zaten tamamen geçmiş demedi ya baya toparlamışsın dedi yani hala biraz varmış o yüzden iğneye destek hap verdi. 10 güne geçmezse yine gidecem alerji işine bakarız dedi
Cok iyi gidiyorsun zor donemi atlattin . Al ilaclarini tamamen kurtul hastaliktan. Toparlanirsin o odemi de atarsin. :cool:

Arkadaslar biliyorum hep ayni şeyleri yiyoruz, yeri geliyor 100 gram ancak veriyoruz ama bu işin yolu birakmamaktan geçiyor.
Bunu herkese yazmakla birlikte :

@blackseea sanırım cok fazla kaçırdın ve menulerini yazmadın. Kendine biraz zaman ver ve menu paylaşımlarına basla. Bekliyoruz.

Kızlar meraba bu hafta 3 menüm eksik poff cok yogun bi haftaydı.. regle denk geldi umarım kilo almıs olmam.:@ son 5haftayı iyi degerlendiricem:KK49:

Ben bı korkutma mesajı yazayım da
Mesela elektrik butonu yaptırcam menü bildirmeyen oturduğu yerde çarpılacak :)
Menü bildirmeme sebepleri

1. Kilo vermek istiyordur ama oylesine.
2. Yarismayi ciddiye almiyordur.
3. Cok fazla kaçamak yapmistir. Kendine bile itiraf edemiyordur.
4. Kilo vereceğine dair bir inancı kalmamistir.

Back