Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Akşama kadar dışarıdaydım eve yeni geldim.
Malum bayramlık telaşı çocuklara. Benim büyük sıpa takıntılı aldığımız ayakkabının içindeki taban giyerken kayıyor diye istemedi kendi seçtiği halde. Sonra değiştirmeye gittik bu kezde numara bulamadık beğendiklerinde bu delirdi tabi bağırdı çağırdı rezil etti beni neyse ki babası yoktu yoksa yanmıştık. İade ettim ayakkabıyı bukez de babası öğrenince olayı kıyamet koptu sen bu yaşta marka mi seçiyorsun diye iki arada bir derede kaldım sinirlerim bozuk oturup ağlasam ancak atarım ama koca kişisi bana musallat olacak derdin ne diye bunaldım.
Bayram temizliğide yapamadım hastalıktan çok bilmiş kv dırdırıda ayrı çektim olaylar olaylar

N nscckts kolaylık olsun kuzum

Bak bak baaak kaptana bak sen hele bırakalım falan ne iş
nasılll kötü örnek oluyor öyle
Tamam o zaman ben gidem de ekmek arası bişiler atıştırıp gelem kaptaan
Cekkk bir ekmek arasi ekmekkk.

Hislerimizi de mi yazmayacagiz. Yiyor muyum sen ona bak

Deseydin bir diyet grubumuz var. Kilo vermeyen pisman , kilo veren acliktan surunuyor.

Hep A AklinYolu1 'in suçu. O başlattı

Bizimle kal. Sağlıklı yaşıyoruz, güzelleşiyoruz, fit leşiyoruz

Hep ben heppp bennn atinn beni denizlereee.

@Samsonn A AklinYolu1 kızlar cok güldüm ya lucy bide yemekten konusunca kızıyosun bana içindeki canavarı gördüm bugün

Icimde adeta bir pizza canavari var. Diyet bittigi gun kendime ismarlayacagim ilk sey.

İşe yarar umarım, bayram sonrası hemen spor!.
Bu kadar yol katetmişken vazgeçmem artık
Jillian denedin mi hem kol calistirip hem de fit bir gorunume sahip oluyorsun.

Dun dunde kaldi . Sayilmaz artik sadece bugune odaklan .

Hep bir yarım kg fark var en az hemde
Az da yesem öle Abartsam nolur bilemiyorum

Aksam ile sabah arasinda en az bir kilo fark var oluyor bende.

Hep arkadaslarindan goruyorlar bu marka islerini.

Yapma kiz temizligi zaten hastasin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…