- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.321
Bende regl olacam temizlik yapacam diye bekliyorum 2 gün geçti bi bakıma iyi borç olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ve bılmıyordum kendımı 90 sanıyordum100 oldun mu gerçekten
bazı seyler gercekten aıleden gecıyorBenim oyuntusuz halimde genetik ovzaman
Yok valla yapmayacağım kuduran kudursun napim yarın kontrolüm var oğlanın saçlarını keşfedeceğim iş çok birde cam perde uğraşamam...Jillian denedin mi hem kol calistirip hem de fit bir gorunume sahip oluyorsun.
Dun dunde kaldi . Sayilmaz artik sadece bugune odaklan .
Aksam ile sabah arasinda en az bir kilo fark var oluyor bende.
Hep arkadaslarindan goruyorlar bu marka islerini.
Yapma kiz temizligi zaten hastasin .
Aferin kız yoldaşıma bakın ya maşallah maşallah böyle devam yemeyince ne kaybediyoruz sadece kilo :))Yemekte pilav yemedim içeceğini içmedim kaymaklı ekmek kadayifini yemedimmm
Aynen gel kiz benim eve yerles . Seni eziyorlar orada. Bende temizlik yaparsin dermisim. Temizlik ozurlu ben.Yok valla yapmayacağım kuduran kudursun napim yarın kontrolüm var oğlanın saçlarını keşfedeceğim iş çok birde cam perde uğraşamam...
Hasta olsam nolcak gören yok ki diyorum ki süpürge yapınca öksürük artıyor kv hemen atkıyı ordan aman benimde öyle oluyor. Deterjan kokusu mahvediyor diyorum aman bana da aynısı oluyor yani yap işleride ne olursa olsun der gibi.
Nasılsa bi hastalığın ciddiyetini duyunca inandılar şimdi biraz toparladım diye eski tas eski hamam aman neyse takmicam kafama of banane
Yaw ben onlara yapacağı biliyorum da işte bizi yetiştirenler aman kızım büyüktür saygı duyla büyüttü ve sonuç bu:)))Aynen gel kiz benim eve yerles . Seni eziyorlar orada. Bende temizlik yaparsin dermisim. Temizlik ozurlu ben.
Yani bir dereceye kadar. O kadar ilac kullanmissin. Hastaliktan cikmissin temizlik dusunecek halin yok degil mi?Yaw ben onlara yapacağı biliyorum da işte bizi yetiştirenler aman kızım büyüktür saygı duyla büyüttü ve sonuç bu:)))
Neyse ben yine hanımefendi çizgimden çıkmayayım :))))
Eki Görüntüle 2156409
Soldaki beyaz t-shirt ben bu gruba ilk katıldığım gün giydiğim body idi eskiden :) siyahlı bugünkü halim :)
Jillian denedin mi hem kol calistirip hem de fit bir gorunume sahip oluyorsun.
Dun dunde kaldi . Sayilmaz artik sadece bugune odaklan .
Aksam ile sabah arasinda en az bir kilo fark var oluyor bende.
Hep arkadaslarindan goruyorlar bu marka islerini.
Yapma kiz temizligi zaten hastasin .
Günaydın ben çizgilerin birinden çıkarsam lastiği patlamış kamyon gibi olurum o yüzden sakin sakin hanım hanımcık devam edeyim.Yani bir dereceye kadar. O kadar ilac kullanmissin. Hastaliktan cikmissin temizlik dusunecek halin yok degil mi?
Salon kadini cizgisinden cikma sen ama oturma odasi cizgisinden cikabilirsin.