Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

100 oldun mu gerçekten
evet ve bılmıyordum kendımı 90 sanıyordum
en son tartıldıgımda gecen sene 90 dım
tamamen tesaduf kayınvalıdem de bır tartıldım 98.5-99 kılo ac karnına
hemen ertesı gunu acıl ıc hastalıklardan randevu aldım ben sanıyorum bıkac haftada hızla aldıgım kılo

halbukı baya yemekten coktan almısım haberım yok evde tartım da yoktu

Benim oyuntusuz halimde genetik ovzaman
bazı seyler gercekten aıleden gecıyor

mesela bızım aılede sülalede selulıt catlak yuzde sarkma olmaz ve hepımızın belı ıncedır
okadar kılo aldım verdım
hamılelık surecım oldu
ne catlagım var ne selulıtım

annemde oyle babanemde oyle hem anne hem baba tarafım masallah

soyle soyleyeyım aılenın kısası sısmanı en koyu tenlısı benım
hepsı benden cok cok acık tenlı aşırı beyazlar ve sarısın renklı gozluler uzun uzunlar

arada ben mutasyona ugramıssam zaaar

Yok valla yapmayacağım kuduran kudursun napim yarın kontrolüm var oğlanın saçlarını keşfedeceğim iş çok birde cam perde uğraşamam...
Hasta olsam nolcak gören yok ki diyorum ki süpürge yapınca öksürük artıyor kv hemen atkıyı ordan aman benimde öyle oluyor. Deterjan kokusu mahvediyor diyorum aman bana da aynısı oluyor yani yap işleride ne olursa olsun der gibi.
Nasılsa bi hastalığın ciddiyetini duyunca inandılar şimdi biraz toparladım diye eski tas eski hamam aman neyse takmicam kafama of banane

Aynen gel kiz benim eve yerles . Seni eziyorlar orada. Bende temizlik yaparsin dermisim. Temizlik ozurlu ben.

Aynen gel kiz benim eve yerles . Seni eziyorlar orada. Bende temizlik yaparsin dermisim. Temizlik ozurlu ben.
Yaw ben onlara yapacağı biliyorum da işte bizi yetiştirenler aman kızım büyüktür saygı duyla büyüttü ve sonuç bu:)))
Neyse ben yine hanımefendi çizgimden çıkmayayım :))))

Yaw ben onlara yapacağı biliyorum da işte bizi yetiştirenler aman kızım büyüktür saygı duyla büyüttü ve sonuç bu:)))
Neyse ben yine hanımefendi çizgimden çıkmayayım :))))
Yani bir dereceye kadar. O kadar ilac kullanmissin. Hastaliktan cikmissin temizlik dusunecek halin yok degil mi?

Salon kadini cizgisinden cikma sen ama oturma odasi cizgisinden cikabilirsin.

Benim de öyle o civarda fark ediyor
Şimdi en az gözüken kilom ile tartı fotoğrafı paylaşmak istemiyorum çünkü kendimi o kiloda hem hissetmiyorum hem de kandırmış olurum kendi kendimi
Ayyy bilemedim hangisi gerçek kilom
Yiyip atmak da doğru değil saatlerce aç kalıp atmak da

Yani bir dereceye kadar. O kadar ilac kullanmissin. Hastaliktan cikmissin temizlik dusunecek halin yok degil mi?

Salon kadini cizgisinden cikma sen ama oturma odasi cizgisinden cikabilirsin.
Günaydın ben çizgilerin birinden çıkarsam lastiği patlamış kamyon gibi olurum o yüzden sakin sakin hanım hanımcık devam edeyim.

Bakma sen benim sakinliğime içimde bir psikopat yaşıyor

bugunku menum
sabah
2 haslanmıs yumurta
5 dılım peynır
10 zeytın
1 avuc badem fındık fıstık cevız leblebı karısık

oglen
sekersız kahve
kekik cayı

aksam
salata
ayran 3 bardak
karnıyarık 2 tane yıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…