- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.261
KIZLAR
:)
bu dıyete ılk basladıgımda 2 ay mı oldu ?
2 ayda 75 kılo olabılır mıyım ımkansız mı haftada 3 kg mu vermem gerek nasıl yapıcam dıyordum
sımdı tartıldım 77 kıloyumyanı demek kı oluyormus
kıyafetlerım suan ustumde... okadar komık oluyor kı sısman ıken gıydıgım kıyafetler
suankı halımle bu dıyete ılk basladıgım gun arasındakı halımı anlamanız ıcın aksam sıze resım yukleyecegım
bu gruba gırdıgım ılk gun burda aglaya aglaya aklınyolu1 e sısmanın tartım error verdı seklınde mesaj yazarken ustumde olan tshirt ıle resmımı cekıp yollayacagım
dar vucudumu saran body tshirt suan ustumde elbise-tunik olarak gıyındıminanılır gıbı degıl
Ankara'da sonunda işim bitti eve dönüş yoluna grctim öyle yorgunum ki daha 6 saat yol var
Sağol canım tesekkur ederimMak geçmis olsun
Ona ben de bayiliyorum. Yanına da denli cayyyyyyYa öyle yediğin çeşitli bişey de yok ki. Latte, patates, nasıl iştah bu?
Benim de canımın çektiği tek şey ne biliyor musun, hani evde uyduruk 2 dk da yaptığım mozaik pastaa. Bayramda yerim ben bunu kesin.
Evet geceden bindim yarım saat bile uyuyamadım. Sabah beri koşturuyorum. Uykum aşırı var ama otobüs aşırı rahatsız yatamadimGeceden gitmiştin sen değil mi?
Uyuyabilirsen uyu biraz canım, vakit çabuk geçer o zaman.
ay evet ya, bi de yapması çok kolay...kakao ile biskuviyi karıştırırken çıkan o koku yokmu...Ona ben de bayiliyorum. Yanına da denli cayyyyyy
ay evet ya, bi de yapması çok kolay...kakao ile biskuviyi karıştırırken çıkan o koku yokmu...
Hazırlar böyle güzel olmuyor.
Hep A AklinYolu1 'in suçu. O başlattıDiyet topiğinde miyim,
Yemek tarifleri sitesinde mi?
Adresleri mi karıştırdım acep?
Ezana ne kadar kaldı?
Burası neresi?
Ben kimim?
toplamda kac kılo verdın ne kadar surede kac kıloŞimdi şöyle bir sorunum var kızlar. İşin bu kısmından korktuğum için kilo verme isteğimden hep vazgeçmiştim.
Bugün fark ettim kollarımda omzuma yakın yerlerde sarkmalar olmuş ve çok kötü gözüküyor. Zaten 2 doğum üst üste olunca göbeğimde çok kaldı, kilo verince orda da bir sarkma olacak muhtemelen. Kollarım için etkili kol hareketi veya başka birşey önerebilecek olan var mı? Bayramdan sonra spora başlarım zaten.
Zinniaa çok geçmiş olsun. Spor kaynaklı bişey mi? İnşallah ciddi bişey yoktur.Kizlarrr
Gece dizim uyutmadi
Sabah kalktim bacagin kalca ile baglanti yeri aci ve agri icinde
Isteyim
Acile gidecegim is ckkisi
Dayanilmaz
Dizi unuttum
Var mi oneriniz ne sureyim va
Sislik va yok
Kol sıkılaştırma çok kolay. Ağırlık ya da kendi vücud ağırlığınla yapabiliceğin bir sürü hareket var.Şimdi şöyle bir sorunum var kızlar. İşin bu kısmından korktuğum için kilo verme isteğimden hep vazgeçmiştim.
Bugün fark ettim kollarımda omzuma yakın yerlerde sarkmalar olmuş ve çok kötü gözüküyor. Zaten 2 doğum üst üste olunca göbeğimde çok kaldı, kilo verince orda da bir sarkma olacak muhtemelen. Kollarım için etkili kol hareketi veya başka birşey önerebilecek olan var mı? Bayramdan sonra spora başlarım zaten.
toplamda kac kılo verdın ne kadar surede kac kılo