Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kol sıkılaştırma çok kolay. Ağırlık ya da kendi vücud ağırlığınla yapabiliceğin bir sürü hareket var.

Sakın vazgeçmiyoruz.

İşe yarar umarım, bayram sonrası hemen spor!.
Bu kadar yol katetmişken vazgeçmem artık

2018 martta 86 ile başladım canım. Bugün de 11 haziran 75 kiloyum.11 kilo vermişim 3 ay 10 günde.
11 kilo ile sarkman mümkün değil canım
Sadece kilo verdiğin için vücudun artık daha çok dikkatini çekiyor
3 ayda 11 kilo çok normal hani çok hızlı ve büyük bir kilo kaybı değil

Kimi insanın eti yumuşak olur sporla desteklersin

Korkma yani

Acile gidip igne vuruldum
Agridan zor gwcirdim gunu
Film veya mr gerekebilir sabah poliklinige gel.dedi acil dru
Ama eger agri.gecerse yarin gitmem
Çok geçmiş olsun
İğne hafifletici olduğundan ağrın az gelir
Bence git yinede Allah esirgesin

Nisa evi hallettin mi katkın bugün nasil
Üst komşunun tuvaleti komple kırılıp yeniden yapıldı yani kalan tepemize düşmeyen bölümleri

Tabi asma tavan olduğu için tüm o inşaat pisliği bizim evde adamlar kirdikca bizim eve döküldü sıva yaptılar dokuyorlar sıva üste.. ama yarisi bizim eve

2 saat sürdü tüm tuvaleti temizleyisim düşün ....

Bende bunca yoruldum değsin dedim kızım için tuvalet ona büyük geldiği için aparati da sevmiyor ona çocuk klozeti ve lavabosu da ekletiyorum banyoya :) bizimkinin yanına

Kresde varya çiçekli renkli klozet lavabo ondan :)

çocuk bu klozeti 7 yıl kullanabilirmis ondan sonra biz büyükler için klozeti kullanır zaten takintiliyim 5/6 yılda bir klozeti değiştiririm ben iyi oldu :)

Dun:10.06.18
iftarda az pilav ve yeşil fasulye bir kase cacık.Sonra meyveli yoğurt yarim,sahurda yumurta az çavdarlı ekmek sekersiz cay

Bugün 11.06.18.iftarda pilav bir su bardağıni doldurur.Et patates bir kase yoğurt iki hurma birkac tane kurabiye çay.Ilerleyen saatlerde yarim bardak meyveli yoğurt. Bir-kac parca cikolata. SAHURda yarim simit az peynir zeytin olur

Kat
Tüyleri dökülüyor mu?Benim elemanın kızının evde minik bir kedisi var.Cok severim aslinda kesi bakmayı küçükken benim de vardi.Ama tüylerdi dökülüyor mu?Bir hastalık taşır mi?Benin bir arkadaşım evi hep kedi tüyüydü orda tiksinmiştim kedi bakmaktan.

bugun 4 fıremız var kızlar
ah kızlar ah ne yedınız de menu yazmaya korktunuz kacaklar

kayıp 4 lu aranıyoorr
Dün moralim tipteydi.Aclik yorgunluk sıcak üçlüsü zaten mahvetti beni.Moral de sey olunca aklımdan cikmis kk girmedim bile girmediğim bile aklıma gelmedi:)

Daha önceki 4 kedimi sokaktan edinmistim
Bu en son kedimi pet shoptan . Ellerinden kurtardım .Ankara van kırması bembeyaz pofuduk kedi
Genlerinde mevcut Ankara van kırması kedilerin kulakları işitmez

Salak pet shop ziyan edecekti kulağı duymuyor diye salaklar resmen
Halbuki değerli bir kedi
Cins olduğu için yenidoğan yavru olduğu için ve meşhur bir ailenin villasının kedisiymis annesi meşhur olduğu için 800 TL Lik kediyi 50 TL ye sattılar bana

Kanserdi ameliyat ettirdim en fazla 1 ay yaşar dediler 10 yılı devirdi kuzum canım kedim

Ama cinsi gereği çok tüyü dökülüyor bildiğin Angora yün

Sürekli tariyorum hep elimde tüy toplayıcı rolon hep senede 2 kez de kirptiriyorum

N nscckts
11 haziran menü
Sabah 4 kaşık yogurt 2 kaşık yulaf ezmesi 1 kayısı
Öğle 5 kaşık yogurt 2kaşık yulaf ezmesi 1 salatalık
Akşam 1 kepçe çorba 3yk musakka 1yk kavurma 2 bardak ayran 5 kaşık salata
Malesef 2 kemalpaşa tatlısı bugün mecbur kaldım
Şu 2lt spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…