Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Baya bir menu yerine geciyor . Deniz tuzu da kullaniyorum uzerine ohh misss.

_Makaron_ yazmiyorsun sonra eksi aliyorsun.

Baska yok galiba yazmayan, fatma gununu eksik yazmis.

Bizi gazaaa getiriyorrr bak bakkk.
Lucy nasıl eksik sabah öğle akşam yazdım tarih eklememişim sonradan seni etiketleyip gününü yazdım yeniyim ya tam düzeni bilmiyom

aynen kılo aldırır

bugun hedeftır tartıdır unutuluyor menu arada kaynıyor
normalde menu hatırlatmazken her carsamba herkese menu hatırlatıyorum

Bence de karisiyor ama iki dk lik is . Sabah yaptim rahatim .

kızlar ben yatıyorum
sabah gorusuruz ıyı geceler
Iyi geceler. Ruyanda sebzeleri gor.

Nisacım nasıl eksik anlayamadım sabah öğle akşam yazdım tarih eklememişim sonradan seni etiketleyip gününü yazdım
Kiz o eksik demedi ben dedim, gozden kacmasin diye.
Ana unutmusum. Bugün etli nohut yemeği ve yoğurt yedim. Az da salata. N nscckts
Bugun cok ac hissediyorum . Butun menulerde gozum var. Tatli haric.

Bende yatayım kızlar sabah görüşürüz iğne yapılan yerler çok pis ağrıyor yürürken ve otururken feci eşimi sahura yolladim arkadaşlarına bende yatıp uyuyayım bari garibi hastayım diye evi temizledi bugün

Gecmis olsun fatma, bir an once iyilesip sahalara donseydin iyiydi.

Iyi geceler sana da.

Eksimi geri alın kaç gündür eksiksiz bildirdim hakkımı yidirmem :))
Bi sen bi tulipa . tulipe de kac oldu hatirlatiyorum. Yeni yarismada oldugumuzdan haberi bile yok.

Hangi topige bakiyorsa.

Bakalim @_SinsireLLa_ hatirlayacak mi . Bence hatirlar.

Ya bence abartiyorsun toplasan 5 defayi gecmedi benim menü bildirmeme

Ya bence abartiyorsun toplasan 5 defayi gecmedi benim menü bildirmeme
Kontrol ettim uc kere. Bildirmemissin canim ya. O ara hastaydin , bazi arkadaslar da yeniydi o yuzden eksi vermedik bu hafta .

Eee diyceksin ki bi sey yemedim ki, o zamanda yaz . Bi de cok yediginde yazmiyorsun sanki. Arasi yok mu sekerim sende.

Kontrol ettim uc kere. Bildirmemissin canim ya. O ara hastaydin , bazi arkadaslar da yeniydi o yuzden eksi vermedik bu hafta .

Eee diyceksin ki bi sey yemedim ki, o zamanda yaz . Bi de cok yediginde yazmiyorsun sanki. Arasi yok mu sekerim sende.
Yav hastayken çok yemiştim zaten o zaman yazmadım bı. Bı kerede hiç bişey yemedigim gün yazmadim. Başka yok ki.

Baktigimda 4 gun yazmissin , 3 gun yazmamissin. Sen yine kontrol et. Su gun su gun yazmisim de. Yanlissam duzelttirim sorun degil.
Tamam da bu rakam bu haftaya özeldir yani geçtiğimiz haftaya. Zaten sorunluyum çok yedim hastayım dedigim hafta geçen hafta. Ben genel olarak yarışa basladigimizdan beri bahsediyorum. Bı sen bı tulipa diyecek kadar hak etmedim bence ki tulipa hiç bildirmiyor. Hiç bildirmeyenle o kadar yarış içinde toplasan 5 kere bildirmeyen kişi aynı cümlede geçiyor ona takıldım.

Ayy canim sen ona mi alindin. Tulipa yi da severim sana da takiliyorum ne var yani. Tulipa da 6 gun yazmis ama dunku menu diye gecmis.

Her neyse gecmis gecmiste kaldi. Bu hafta eksi almayin diye yaziyorum ben. Nisa da sevmiyor eksi vermeyi . Ben de sevmiyorum.

Yeni yarışta yazmaya başlamış demek ki tebrik ederim :) hadi öpüyorum iyi geceler dişim ağrıyor yine stresliyim ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…