Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Arkadaslar bu topigin degerini bilin. Bu topik ileride sizin koruma topiginiz olacak. :KK53:

Valla bana ilk haftadan iyi geldi
Zaten tek başına zor oluyor bu yolda ilerlemek, her haftam böyle giderse çok iyi olur benim için,
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :KK9::KK70:

Bugün hem okulda hem evde çok işim var ve ben haaala buralardayım:KK67:
Unutmadan menüyü yaziim birdaha fırsat olmayabilir
N nscckts 7.6.2018
Kahvaltı;
1 yumurta
Domates, salatalık
Beyaz peynir
10 badem, 3 ceviz

Iftar;
Bamya çorbası
Köfteli patlıcan kebabı
2 dilim karpuz

Misafirim var çeşit çok ama yiyemicem ben :ukala: sadece bunlar yeterli :KK69:

2 aydır regly olmuyorum Samsonn, şişkinlik ve halsizlikten nefes alamıyorum. Doktorumla konuştum bayram sonrası yeniden tetkik yapalım dedi, rahim ağzım alınmış olduğu için bunu derinlemesine bir araştırmak lazım dedi. Gerçi ilk 5 yılı atlattım ama yinede canım sıkıldı, elim kolum kalkmıyor hiç, çok moralsizim
Oy Rabbim acil şifalar versin inşallah. Aklına kötü şeyler getirme. Bizi de haberdar et. Bence bir öyle bir böyle olan havaların da etkisi var. İyi haberlerini bekliyoruz. Bayramda güzel dinlen. Olmadı kaç bir yerlere. Bütün Ramazan birilerini ağırlamakla geçirdin zaten. Hem iş hem evde ki bu stres vardı.

Valla bana ilk haftadan iyi geldi
Zaten tek başına zor oluyor bu yolda ilerlemek, her haftam böyle giderse çok iyi olur benim için,
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :KK9::KK70:
Tek basina al defteri ,yaz listeye her hafta. Cok bi yaptiriciligi olmuyor. :KK12:

Aslinda kilo vermek bulasicidir. O yuzden grupca kilo verelim lutfen. :dondurma:

Yerimizde saymamak icin, testi kirilmadan hatirlatmami yapayim. :cool:

4- Hesaplamalar yuzde uzerinden yapilir. Her 0.20 yuzdesine bir yildiz verilir. Her 0.20 yuzdesi kilo aliminda bir yildiz eksilir.

+10 yildiz = 1 kupa , -10 yildiz= -1 kupa.

60 kg olan birinin 0.2 yuzdesi = 120 gram
70 kg olan birinin 0.2 yuzdesi =140 gram
80 kg olan birinin 0.2 yuzdesi =160 gram

Bu haftaki birincimiz Esenmine Esenmine

Hedef kupasi alanlar : Esenmine Esenmine , N nscckts , kokulusabun kokulusabun :KK19:

Gunaydin,

Su an ilac kullaniyorsun onceligin ilaclar olsun. Odem ,su, bu , gider merak etme.

Ben dun pirinc sutu ictim. Hemen farketti. :KK70:Deneme amacli almistim bi daha almam. :KK8:
O nasıl bişey ki? Ne var içinde? Tadı güzel miydi? İçmeyeceksen cilt bakımında kullanabilirsin belki. Bir araştır. Pirinç suyu ile cilt lekelerine iyi gelen maskeler yapıyorlar.

O nasıl bişey ki? Ne var içinde? Tadı güzel miydi? İçmeyeceksen cilt bakımında kullanabilirsin belki. Bir araştır. Pirinç suyu ile cilt lekelerine iyi gelen maskeler yapıyorlar.
Aynen ben de yarisini icip , yarisini maskeye kullanmayi dusunuyorum. Dun bi bardak icmistim.

Yuzumu onunla sileyim bakalim neler olacak. :cool:

Tadi guzel sekerlimsi , sutlacin sut kismi gibi ama extra seker yok ya da ben cok actim bana guzel geldi. :KK70:Pirinci biliyorsun yagsiz tuzsuz olsa bile kilo aldirir adama. :confused:

Aynen ben de yarisini icip , yarisini maskeye kullanmayi dusunuyorum. Dun bi bardak icmistim.

Yuzumu onunla sileyim bakalim neler olacak. :cool:

Tadi guzel sekerlimsi , sutlacin sut kismi gibi ama extra seker yok ya da ben cok actim bana guzel geldi. :KK70:Pirinci biliyorsun yagsiz tuzsuz olsa bile kilo aldirir adama. :confused:
Aynen öyle, çok sakat. O riske değmez. Sen güzellik rutinine kat onu, boşa gitmesin :KK66:

Kızlar boğazım çok fena yutkunurken kuscak gibi oluyorum ve çok ağrıyor
Evde ilacım vardı onu alıyorum

Bugünde dinleneyim dedim güya ama halı yıkamacı geldi halıları almaya e onlar kalkınca evi supur sil yeni halıları aç toz al mutfağı cifle diyene kadar bu saat oldu

Sabah 7 den beri ayaktayım

Dün yaptım ama hali yikamacilar gelince tekrar elden geçireyim dedim

Malum hastanedekilere yemeği ben yapıyorum dün fellah koftesi yaptım bugün dolma 5 kişiler oda oyaladi beni yanında salatası ayraniyla

Baya halsizim şuan

Şimdi kahve yaptım kendime icicem

Bugünkü menumu de yazayım

Sabah
4 zeytin
4 dilim peynir
1 yumurta omlet tereyağlı
2 bardak ayran

Öğlen kahve

Akşam salata ayran

Kızlar boğazım çok fena yutkunurken kuscak gibi oluyorum ve çok ağrıyor
Evde ilacım vardı onu alıyorum

Bugünde dinleneyim dedim güya ama halı yıkamacı geldi halıları almaya e onlar kalkınca evi supur sil yeni halıları aç toz al mutfağı cifle diyene kadar bu saat oldu

Sabah 7 den beri ayaktayım

Dün yaptım ama hali yikamacilar gelince tekrar elden geçireyim dedim

Malum hastanedekilere yemeği ben yapıyorum dün fellah koftesi yaptım bugün dolma 5 kişiler oda oyaladi beni yanında salatası ayraniyla

Baya halsizim şuan

Şimdi kahve yaptım kendime icicem

Bugünkü menumu de yazayım

Sabah
4 zeytin
4 dilim peynir
1 yumurta omlet tereyağlı
2 bardak ayran

Öğlen kahve

Akşam salata ayran

geçmiş olsun
o kadar az yiyip onca işi nasıl yaptın :skandal: