- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.761
Teşekkürler canım..
Arkadaslar bu topigin degerini bilin. Bu topik ileride sizin koruma topiginiz olacak.
Oy Rabbim acil şifalar versin inşallah. Aklına kötü şeyler getirme. Bizi de haberdar et. Bence bir öyle bir böyle olan havaların da etkisi var. İyi haberlerini bekliyoruz. Bayramda güzel dinlen. Olmadı kaç bir yerlere. Bütün Ramazan birilerini ağırlamakla geçirdin zaten. Hem iş hem evde ki bu stres vardı.2 aydır regly olmuyorum Samsonn, şişkinlik ve halsizlikten nefes alamıyorum. Doktorumla konuştum bayram sonrası yeniden tetkik yapalım dedi, rahim ağzım alınmış olduğu için bunu derinlemesine bir araştırmak lazım dedi. Gerçi ilk 5 yılı atlattım ama yinede canım sıkıldı, elim kolum kalkmıyor hiç, çok moralsizim
Tek basina al defteri ,yaz listeye her hafta. Cok bi yaptiriciligi olmuyor.Valla bana ilk haftadan iyi geldi
Zaten tek başına zor oluyor bu yolda ilerlemek, her haftam böyle giderse çok iyi olur benim için,
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Gunaydin,Günaydın hatunlar ben kilo aldım yahu ne olaki bu ödem için bişeyler mi içsem
O nasıl bişey ki? Ne var içinde? Tadı güzel miydi? İçmeyeceksen cilt bakımında kullanabilirsin belki. Bir araştır. Pirinç suyu ile cilt lekelerine iyi gelen maskeler yapıyorlar.Gunaydin,
Su an ilac kullaniyorsun onceligin ilaclar olsun. Odem ,su, bu , gider merak etme.
Ben dun pirinc sutu ictim. Hemen farketti.Deneme amacli almistim bi daha almam.
Aynen ben de yarisini icip , yarisini maskeye kullanmayi dusunuyorum. Dun bi bardak icmistim.O nasıl bişey ki? Ne var içinde? Tadı güzel miydi? İçmeyeceksen cilt bakımında kullanabilirsin belki. Bir araştır. Pirinç suyu ile cilt lekelerine iyi gelen maskeler yapıyorlar.
Aynen öyle, çok sakat. O riske değmez. Sen güzellik rutinine kat onu, boşa gitmesinAynen ben de yarisini icip , yarisini maskeye kullanmayi dusunuyorum. Dun bi bardak icmistim.
Yuzumu onunla sileyim bakalim neler olacak.
Tadi guzel sekerlimsi , sutlacin sut kismi gibi ama extra seker yok ya da ben cok actim bana guzel geldi.Pirinci biliyorsun yagsiz tuzsuz olsa bile kilo aldirir adama.
Güzellik demişken bugunlerde cok kotu gorunuyorum. Çökmüş gibi. Kina vaktim de geldi. :)Aynen öyle, çok sakat. O riske değmez. Sen güzellik rutinine kat onu, boşa gitmesin
Hadi ordan... kına saça mı ki?Güzellik demişken bugunlerde cok kotu gorunuyorum. Çökmüş gibi. Kina vaktim de geldi. :)
Kiz alemsin baska bi yer daha var ama orasi degil :))) bugünlerde cok yoruldim ondan..Hadi ordan... kına saça mı ki?
Saf mıyım, kafamı mı karıştırıyorsun?Kiz alemsin baska bi yer daha var ama orasi degil :))) bugünlerde cok yoruldim ondan..
Cok iyi kafa karıştırırim. Bedava mixer daha ne istiyon :)Saf mıyım, kafamı mı karıştırıyorsun?
Kızlar boğazım çok fena yutkunurken kuscak gibi oluyorum ve çok ağrıyor
Evde ilacım vardı onu alıyorum
Bugünde dinleneyim dedim güya ama halı yıkamacı geldi halıları almaya e onlar kalkınca evi supur sil yeni halıları aç toz al mutfağı cifle diyene kadar bu saat oldu
Sabah 7 den beri ayaktayım
Dün yaptım ama hali yikamacilar gelince tekrar elden geçireyim dedim
Malum hastanedekilere yemeği ben yapıyorum dün fellah koftesi yaptım bugün dolma 5 kişiler oda oyaladi beni yanında salatası ayraniyla
Baya halsizim şuan
Şimdi kahve yaptım kendime icicem
Bugünkü menumu de yazayım
Sabah
4 zeytin
4 dilim peynir
1 yumurta omlet tereyağlı
2 bardak ayran
Öğlen kahve
Akşam salata ayran