Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Nisa organik elma sirkesi vardır sende. Gargara yapsana biraz suya katıp. Fena yakar, ama iyi geliyor. Ne zaman boğazlar kızarsa böyle geçiriyorum ben. Bir de zencefil + bal + limon karışımı ye arada. Bal yemiyor musun?

Nisa organik elma sirkesi vardır sende. Gargara yapsana biraz suya katıp. Fena yakar, ama iyi geliyor. Ne zaman boğazlar kızarsa böyle geçiriyorum ben. Bir de zencefil + bal + limon karışımı ye arada. Bal yemiyor musun?
Aaaa sirkeyi iyi hatirlattin çok doğru hemen yapayım

Zerdeçalida zencefili de akşam eşim gelirken getirecek onuda içerim

Bal diyetde olduğum için yemiyorum yoksa çok iyi geliyor biliyorum

Ya refakatçi 5 kişi mi kalıyor adamın yanında? Gerek var mı hakkaten? Tüm işler de sana kalmış.
Kayınvalidem kayınbabam oğlu eşi ve benim eşim
Gece yatana kadar kalıyorlar
Sabaha kadar da eşiyle eşim nöbetleşe kalıyor

Eltim sorunlu sevmem falan ama kıyamadım hem eşi ameliyatlı stresi var hem oğlu ilkokulda ilgilenmek lazım hem banka müdürü kendisi çok yoğun dinlensin istedim

Kayinvalidemle kayınbabam kuru kalabalık sadece birşey yaptıklarıda yok sadece zİyarete gelenlerle ilgileniyorlar
1 hafta daha yaticak kaynım hastanede

Allah razı olsun Nisa. Balık bilmezse Halık bilir sonuçta.

Hastaya acil şifalar inşallah. Hem o tez iyleşsin, hem de siz kendi düzeninize dönün kıssa zamanda.

N nscckts geçmiş olsun canım yanlış anlama beni ama temizlik diye diye paralıyorsun kendini. Tamam hali kalktı sil süpür ama sil baştan evi elden geçirmek vücuduna yazık. Ve hastalığını ihmal etme benimki de boğazla başladı kendi kendime ilaç aldım meğer işe yaramıyormuş ciğerlerine indi ve hala uğraşıyorum mümkünse doktora git mutlaka aman canım ihmal etme

Allah razı olsun Nisa. Balık bilmezse Halık bilir sonuçta.

Hastaya acil şifalar inşallah. Hem o tez iyleşsin, hem de siz kendi düzeninize dönün kıssa zamanda.

Amin inşallah sağolasın

İçimdeki sesi durduramiyorum kız hastayken her zamankinden daha çok iş yapiyorum yatınca daha çok hasta oluyorum gibi hissediyorum

slm kızlar geçmiş olsun nisacım
Saol canım

Aynen oyle. Artik temizlik yapmasın benim gibi:)

Yok bi daha icmem sadece deneme yaptim.

N nscckts kendine dikkat et agirlasinca kimsede bakmaz sana. Oyle düşünun kızlar. Cok cirkinlestim gecen haftaki havam kalmadı

Aynen oyle. Artik temizlik yapmasın benim gibi:)

Yok bi daha icmem sadece deneme yaptim.

N nscckts kendine dikkat et agirlasinca kimsede bakmaz sana. Oyle düşünun kızlar. Cok cirkinlestim gecen haftaki havam kalmadı
Tutamıyorum kendimi ruhum Katya

7 haziran 2018 menüsü N nscckts

Sabah :yarim latte
Roibos latte. Sekersiz roibos cayi.
Kafeinsiz soya latte
Kafeinsiz kahve

Oglen :1 tabak kasarli patates +1 marul +2 domates +bi kase yogurt
Ara:zerdecal latte, kafeinsiz soya latte

Aksam: cay, bitki caylari, kafeinsiz kahve , domates.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…