- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.701
Baya bir menu yerine geciyor . Deniz tuzu da kullaniyorum uzerine ohh misss.En güzel atıstırmalık:)
makaron menunu yazcan mı canısı
ne bılıyorsungel de bı gorelım keser mı kesmez mı
Baya bir menu yerine geciyor . Deniz tuzu da kullaniyorum uzerine ohh misss.
_Makaron_ yazmiyorsun sonra eksi aliyorsun.
Baska yok galiba yazmayan, fatma gununu eksik yazmis.
Bizi gazaaa getiriyorrr bak bakkk.
Gecmis olsun nisa, usutme su aralar zaten olumsuz olaylar yasiyorsun uzerinde agirlasir.bogazım cok agrıyor ya
temızlık yaparken terledım soguk ayran ıctım sonra balkonu yıkamaya cıktım
zerdecalım bıttıGecmis olsun nisa, usutme su aralar zaten olumsuz olaylar yasiyorsun uzerinde agirlasir.
Zerdecal diye demiyorum cidden cok iyi geliyor bana. Her aksam iki kasik ... Yanimda onumde arkamda hapsiriyorlar ben yine de cabuk atlatiyorum.
Bi de bademim bitti dun bugun alamadim malum. Baya alismisim yarin alicam. Nimet nimet gercekten.
Benim de bademim bitti. Usenmesem cikicam simdi . 11 de kapaniyormus ciksam mi.zerdecalım bıttı
yoksa gercekden ıyı gelıyor
yarın alabılırım ancak teeee iftara
Eline saglik mac hanim.
Eline sağlık sağol canım :)
Eline saglik mac hanim.
Ben de tebrik ediyorum . Regl i hesaba katmadim Turk hava yollariyla uctum.
Eline sağlık sağol canım :)
Senin masaya mitsunun pastasi iyi giderdi. Ahh kilo almayacaktik ki.
ay yok ya sekerlı bırsey kahvenın tadını bozarSenin masaya mitsunun pastasi iyi giderdi. Ahh kilo almayacaktik ki.
Mac diyorduk , menu diyorduk, eksi diyorduk.Uyuyakalmisim yoksa daha erken yükleyeceğim.ATTRAENTE nerdesin acaba :)
Omrum boyunca ayni kiloda kalacagimi bilsem acik soyleyeyim yerdim.ay yok ya sekerlı bırsey kahvenın tadını bozar
zayıf olsaydım da yemezdım sahsen
artık yanı
eskıden olsa pastanın kendısını dırek gomerdım
ben bırcok seyın tadını unuttumOmrum boyunca ayni kiloda kalacagimi bilsem acik soyleyeyim yerdim.Sebzeye alisan ona hayda hayda alisir.
ama tadini gercekten ozlemiyorum .