Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

dusunuyorum hala tek tek tum yuksek kalorılı seylerı dusunuyorum

ay ne yesem dıye dusundum yok aklıma bırsey gelmıyor resmen
sekerı unuttum ya baklava falan fecı bayar benı
ıyy

Ben olsa bi karidesli pirinc pilavi , pizza yerdim.
ay bak ozledıgım seyı hatırladım
bızım buraların meshur ekmegının resmını yuklemıstım gece gun
o ekmegın arasına bol ekşılı acılı roka ile somon veya mezgıt balıgını dürüm yapıp yemek yanına kola ıcmek
bak bunu ozlemısım ıste

Biz yemek yemeyi ozluyoruz cok ilginc.

Kola disinda sana katilabilirim.

Senin masaya mitsunun pastasi iyi giderdi. Ahh kilo almayacaktik ki.
Ben cayla yedim gerçi
ay yok ya sekerlı bırsey kahvenın tadını bozar
zayıf olsaydım da yemezdım sahsen

artık yanı
eskıden olsa pastanın kendısını dırek gomerdım
Ay yok walla zayıflasam her seyden yerim ama az az bi ömür cikolata tatlısız geçmez ne anladım o ömürden simdi beni sopayla kovalican
Ama bi 53 olayım koca bi pasta yapcam kendime sonra bi hafta sebze yicem

ay yok valla ben ıcımın yaglarını zar zor erıtmısım zayıfladıkdan sonra yıne pis pis seylerı yıyıp mıdemı bagırsagımı toksıt maddelerle kırletemem arınmısım okadar...

ben yarına oruc tutmıcam baya kotuyum ılaclarımı yarım bırakmıstım acıkcası dırek onları alıcam faranjit de tuttu sımdı

ama o ekmek rokka ve balık uclusunun kolayla bırlıkte tadı cok guzel oluyordu he
Tabi baligin yaninda iyi gidiyor ama icmezdim be . 15 kiloyu geri aldiysam onun yuzunden aldim. Bir daha o tuzaga dusmem.

ben kahvaltıda bıle kola ıcerdım peynır durumunun yanında ıgrenc
Ben kahvaltida sekkk durumsuz icerdim. Ayyy gecmisimiz baya sabikaliymis.
Ben cayla yedim gerçi
Kahveyle daha iyi oluyor.

ay yok valla ben ıcımın yaglarını zar zor erıtmısım zayıfladıkdan sonra yıne pis pis seylerı yıyıp mıdemı bagırsagımı toksıt maddelerle kırletemem arınmısım okadar...
Ben uslanmicam maşesef yiyebilmek için zayıflıyorum of off bayramda baklavalar yapcam nasıl yemicem simdi tamda regle denk geliyo

Tabi baligin yaninda iyi gidiyor ama icmezdim be . 15 kiloyu geri aldiysam onun yuzunden aldim. Bir daha o tuzaga dusmem.

Ben kahvaltida sekkk durumsuz icerdim. Ayyy gecmisimiz baya sabikaliymis.

Kahveyle daha iyi oluyor.

Yok cayla en iyisi bi dilimle 2demlik cay bitirdim

Pirinc sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz. Bir litre deneyeyim diye aldim. Kilo aldirir mi?

_Makaron_ aldin yine eksiyi. Uyarmakta yaramadi.
aynen kılo aldırır

bugun hedeftır tartıdır unutuluyor menu arada kaynıyor
normalde menu hatırlatmazken her carsamba herkese menu hatırlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…