- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.721
Hatirlamak bir koklamaya bakar. Ben ozlemiyorum , sadece istedigim adam gibi uc ogun yeyip sabit kalmak.ben bırcok seyın tadını unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatirlamak bir koklamaya bakar. Ben ozlemiyorum , sadece istedigim adam gibi uc ogun yeyip sabit kalmak.ben bırcok seyın tadını unuttum
Ben olsa bi karidesli pirinc pilavi , pizza yerdim.ay ne yesem dıye dusundum yok aklıma bırsey gelmıyor resmen
sekerı unuttum ya baklava falan fecı bayar benı
ıyy
ay bak ozledıgım seyı hatırladımBen olsa bi karidesli pirinc pilavi , pizza yerdim.
Biz yemek yemeyi ozluyoruz cok ilginc.ay bak ozledıgım seyı hatırladım
bızım buraların meshur ekmegının resmını yuklemıstım gece gun
o ekmegın arasına bol ekşılı acılı roka ile somon veya mezgıt balıgını dürüm yapıp yemek yanına kola ıcmek
bak bunu ozlemısım ıste
ama o ekmek rokka ve balık uclusunun kolayla bırlıkte tadı cok guzel oluyordu heBiz yemek yemeyi ozluyoruz cok ilginc.
Kola disinda sana katilabilirim.
Ben cayla yedim gerçiSenin masaya mitsunun pastasi iyi giderdi. Ahh kilo almayacaktik ki.
Ay yok walla zayıflasam her seyden yerim ama az az bi ömür cikolata tatlısız geçmez ne anladım o ömürden simdi beni sopayla kovalicanay yok ya sekerlı bırsey kahvenın tadını bozar
zayıf olsaydım da yemezdım sahsen
artık yanı
eskıden olsa pastanın kendısını dırek gomerdım
Ben cayla yedim gerçi
Ay yok walla zayıflasam her seyden yerim ama az az bi ömür cikolata tatlısız geçmez ne anladım o ömürden simdi beni sopayla kovalican
Ama bi 53 olayım koca bi pasta yapcam kendime sonra bi hafta sebze yicem
Tabi baligin yaninda iyi gidiyor ama icmezdim be . 15 kiloyu geri aldiysam onun yuzunden aldim. Bir daha o tuzaga dusmem.ama o ekmek rokka ve balık uclusunun kolayla bırlıkte tadı cok guzel oluyordu he
Ben kahvaltida sekkk durumsuz icerdim. Ayyy gecmisimiz baya sabikaliymis.ben kahvaltıda bıle kola ıcerdım peynır durumunun yanında ıgrenc
Kahveyle daha iyi oluyor.Ben cayla yedim gerçi
Ben uslanmicam maşesef yiyebilmek için zayıflıyorum of off bayramda baklavalar yapcam nasıl yemicem simdi tamda regle denk geliyo
ay yok valla ben ıcımın yaglarını zar zor erıtmısım zayıfladıkdan sonra yıne pis pis seylerı yıyıp mıdemı bagırsagımı toksıt maddelerle kırletemem arınmısım okadar...
Yok cayla en iyisi bi dilimle 2demlik cay bitirdimTabi baligin yaninda iyi gidiyor ama icmezdim be . 15 kiloyu geri aldiysam onun yuzunden aldim. Bir daha o tuzaga dusmem.
Ben kahvaltida sekkk durumsuz icerdim. Ayyy gecmisimiz baya sabikaliymis.
Kahveyle daha iyi oluyor.
Sekersiz ise iyi. Hic canim istemiyor ama dedigim gibi pizza olsaydi yerdim.Yok cayla en iyisi bi dilimle 2demlik cay bitirdim
aynen kılo aldırırPirinc sutu hakkinda ne dusunuyorsunuz. Bir litre deneyeyim diye aldim. Kilo aldirir mi?
_Makaron_ aldin yine eksiyi. Uyarmakta yaramadi.
Cocuklugumdan beri sekersiz cay içerim gerçi pastanın yanında şekere hacet kalmıyoSekersiz ise iyi. Hic canim istemiyor ama dedigim gibi pizza olsaydi yerdim.