- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.921
canım bat ne zaman. Ben duymadım ama çok bilgimde yok. Burada okuduklarımdan predector ün iyi olduğunu duydum
sen bi yap belki silik milik çıkar canım. Çıkmazsa adette olmazsan o zaman yaptırırsın kan testiBat yarın canım. Bakalım umarım olmam regl.. sabah testi yapıcam ama pek de güvenemiyorum.. emin olamazsam kan testi yaptırıcam
sen bi yap belki silik milik çıkar canım. Çıkmazsa adette olmazsan o zaman yaptırırsın kan testi
Bize haber verrr merak ederizEvet ben de öyle düşünüyorum, sağol canım cevabın için
Ben canm ıkı tane yaptım ıkısı de ısıkta ıkıncı cızgı gorundu bı de sen dene bakalım test mı boyle ınsallah se ıkıncıyı dırek gorursunKızlar ben yarına kadar adet olmazsam sabah test yapıcam. Biraz önce aldım, bebe time diye bi marka. Kullanan oldu mu hiç bu markayı
Bize haber verrr merak ederizinşallah pozitftir canım
Ben canm ıkı tane yaptım ıkısı de ısıkta ıkıncı cızgı gorundu bı de sen dene bakalım test mı boyle ınsallah se ıkıncıyı dırek gorursun
hayırlısı olsun cnmm...umarım pozitiftir...inşallahhİnşallah canım. Bu test hakkında olumsuz bikaç yorum gördüm, ondan şüphelendim. Bakalım yarın sabah ne çıkacak sonuç
hayırlısı olsun cnmm...umarım pozitiftir...inşallahh
dr yardımıyla mı yoksa yumurtlama hesabıyla mı hamilelik belkliyosunAmin canım, teşekkür ediyorum
dr yardımıyla mı yoksa yumurtlama hesabıyla mı hamilelik belkliyosun
günaydın kızlarr negatif sonuç alan arkadaşlar olmuşş pes etmek yok umutlar şubata kaldıı üzülmeyinn
inş. gelmez canm sürpriz olur sananegatıf sonuc ama hala adetım de yok nıye gelmedı merak edıyorum hıc olmazdı
sağlık olsun canım kısmet bir dahaki aya demek ki. bugün mü adet olman gerekiyorduKızlar benim test negatif çıktı ne yazık kiRegl de olmadım henüz..
değiştiriyorum canımGünaydın mutlu haftalar:)
turkuaz cım bnm bat değişmemiş. 13 şubat değiştirebilir misin.
sağlık olsun canım kısmet bir dahaki aya demek ki. bugün mü adet olman gerekiyordu
günaydın kızlarr negatif sonuç alan arkadaşlar olmuşş pes etmek yok umutlar şubata kaldıı üzülmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?