• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Arkadaşlar bende ovulasyonda yavaş yavaş hafif koyu çizgiler görmeye başladım iki gündürlü sonunda... Bu hafta büyük ihtimal yumurtlayacamm:cry::cry:

inş....mutlu hberler gelir kızlarr......ben de otomatik hesaplamayla 2. kez hamilelik istiyoruz...ama şu otomatik hesaplayıcılar ne kadar doğruudur bilginiz deneyeninizz varr mıııı??????ilk kez korunmuyoruz çünkü...adetim de çok düzenli...25 gündür siklus..ama yumurtlama dönemi bilgilerini okuyunca kafam karıştı biraz ltfnnn yardımmm kızlarr:cry::KK22::KK31:

inş....mutlu hberler gelir kızlarr......ben de otomatik hesaplamayla 2. kez hamilelik istiyoruz...ama şu otomatik hesaplayıcılar ne kadar doğruudur bilginiz deneyeninizz varr mıııı??????ilk kez korunmuyoruz çünkü...adetim de çok düzenli...25 gündür siklus..ama yumurtlama dönemi bilgilerini okuyunca kafam karıştı biraz ltfnnn yardımmm kızlarr:cry::KK22::KK31:
Ben bu ay ovulasyon testi kullndım. Aynı zamanda otomatik hesaplayıcı indirdim. Hesaplayıcının ovu. dediği günden 2 ve 1 gün önce pozitif gördüm. Testte pozitif gördükten 1 gün sora ovulayon olduğu doğru ise benim indirdiğim hesaplayıcı da tamamen doğru :)

Canım bende yumurtlama hesaplamaya göre 2 gün denedim tahmini yumutlamadan önce ve sonraki gün bakalım 8 gün kaldı bata görücez herkeste tarihin tutup tutmaması değişiyo en mantıklısı adettin 12 14 16 18. Günüde denemek tutma ihtimali artıyo biz bu ay kaçırdık tarihleri önümüzdeki ay bende öyle denicem tutmadıysa eğer

Canım bende yumurtlama hesaplamaya göre 2 gün denedim tahmini yumutlamadan önce ve sonraki gün bakalım 8 gün kaldı bata görücez herkeste tarihin tutup tutmaması değişiyo en mantıklısı adettin 12 14 16 18. Günüde denemek tutma ihtimali artıyo biz bu ay kaçırdık tarihleri önümüzdeki ay bende öyle denicem tutmadıysa eğer
benimde 10 gün kaldıııı :KK17::KK17: çok umutlu değilim ama Allahtan umut kesilmez bekliyorum :)

ben adetimin bitimiyle (yani adetimin başladığı 1.gün sayarak)7-8-10ve 13. günlerde ilişkide bulunduk..çünkü 12.gün yumurtlama gününü belirtiyodu hesaplayıccılar...bakalım kısmet..benim de adetime 9 gün var...hayırlısı allahtan hepiimize inşallahh:KK45:

ben adetimin bitimiyle (yani adetimin başladığı 1.gün sayarak)7-8-10ve 13. günlerde ilişkide bulunduk..çünkü 12.gün yumurtlama gününü belirtiyodu hesaplayıccılar...bakalım kısmet..benim de adetime 9 gün var...hayırlısı allahtan hepiimize inşallahh:KK45:
Gün saymasıda zor geliyo insana son gün hele hiç gemiyor :KK51:

Kizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa:(

Kizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa:KK43:
Adet belirtisiyle hamileik belirtisi aynı gibi diyolar canım umutla beklemeye devam olmassa diper aya umudunu kaybetmeden

Kizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa:(
Bi de normalde adet oldugum gun siddetli agrim olur. oncesinde olmazdi hic...

Ins cnm. cok bekletmez insallah bebisler bizi. bizim daha ikinci ayimiz gerci ama yine de insan bir an once olsun istiyo...
Benimde ikinci ay bi yola baş koyunca insan sabırsızlanıyor senelerce bekleyenler var tabii ama allah tez zamada yavrularımıza kavuştursun hepimizi inşallah:KK51: hayalini kurmak bile güzel

Kizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa:KK43:
o hem adet hem gebelik belirtisi bildiğim kadarıyla. Gebelikte böyle çimdikleme gibi çekilme kasılma gibi tarif ediyor buradaki arkadaşlar.Test yapsan çıkmaz mı ki. Bayada geçmiş üzerinden

Back
X