- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.941
ayynneenn canım benim. vakti saati gelince gelecek o bebiş. biz ne yapsak boşEvet canım bugün, bakalım ne zaman gelicek.Hayırlısı ne zaman olcaksa o zaman olsun zaten, moral bozmamak gerek
Ben bu ay ovulasyon testi kullndım. Aynı zamanda otomatik hesaplayıcı indirdim. Hesaplayıcının ovu. dediği günden 2 ve 1 gün önce pozitif gördüm. Testte pozitif gördükten 1 gün sora ovulayon olduğu doğru ise benim indirdiğim hesaplayıcı da tamamen doğru :)inş....mutlu hberler gelir kızlarr......ben de otomatik hesaplamayla 2. kez hamilelik istiyoruz...ama şu otomatik hesaplayıcılar ne kadar doğruudur bilginiz deneyeninizz varr mıııı??????ilk kez korunmuyoruz çünkü...adetim de çok düzenli...25 gündür siklus..ama yumurtlama dönemi bilgilerini okuyunca kafam karıştı biraz ltfnnn yardımmm kızlarr
Canım bende yumurtlama hesaplamaya göre 2 gün denedim tahmini yumutlamadan önce ve sonraki gün bakalım 8 gün kaldı bata görücez herkeste tarihin tutup tutmaması değişiyo en mantıklısı adettin 12 14 16 18. Günüde denemek tutma ihtimali artıyo biz bu ay kaçırdık tarihleri önümüzdeki ay bende öyle denicem tutmadıysa eğerinş....mutlu hberler gelir kızlarr......ben de otomatik hesaplamayla 2. kez hamilelik istiyoruz...ama şu otomatik hesaplayıcılar ne kadar doğruudur bilginiz deneyeninizz varr mıııı??????ilk kez korunmuyoruz çünkü...adetim de çok düzenli...25 gündür siklus..ama yumurtlama dönemi bilgilerini okuyunca kafam karıştı biraz ltfnnn yardımmm kızlarr
benimde 10 gün kaldııııCanım bende yumurtlama hesaplamaya göre 2 gün denedim tahmini yumutlamadan önce ve sonraki gün bakalım 8 gün kaldı bata görücez herkeste tarihin tutup tutmaması değişiyo en mantıklısı adettin 12 14 16 18. Günüde denemek tutma ihtimali artıyo biz bu ay kaçırdık tarihleri önümüzdeki ay bende öyle denicem tutmadıysa eğer
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah canım stres yapmiyim diye aklımdan çıkarmaya çaışıyorum ama olmuyobenimde 10 gün kaldııııçok umutlu değilim ama Allahtan umut kesilmez bekliyorum :)
Gün saymasıda zor geliyo insana son gün hele hiç gemiyorben adetimin bitimiyle (yani adetimin başladığı 1.gün sayarak)7-8-10ve 13. günlerde ilişkide bulunduk..çünkü 12.gün yumurtlama gününü belirtiyodu hesaplayıccılar...bakalım kısmet..benim de adetime 9 gün var...hayırlısı allahtan hepiimize inşallahh
Adet belirtisiyle hamileik belirtisi aynı gibi diyolar canım umutla beklemeye devam olmassa diper aya umudunu kaybetmedenKizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa
Bi de normalde adet oldugum gun siddetli agrim olur. oncesinde olmazdi hic...Kizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa
Kişiden kişiye değişiyo diyolar işte önceden olmayıp şimdi olduysa umarım hamileliktendirBi de normalde adet oldugum gun siddetli agrim olur. oncesinde olmazdi hic...
Ins cnm. cok bekletmez insallah bebisler bizi. bizim daha ikinci ayimiz gerci ama yine de insan bir an once olsun istiyo...Adet belirtisiyle hamileik belirtisi aynı gibi diyolar canım umutla beklemeye devam olmassa diper aya umudunu kaybetmeden
Benimde ikinci ay bi yola baş koyunca insan sabırsızlanıyor senelerce bekleyenler var tabii ama allah tez zamada yavrularımıza kavuştursun hepimizi inşallahIns cnm. cok bekletmez insallah bebisler bizi. bizim daha ikinci ayimiz gerci ama yine de insan bir an once olsun istiyo...
AynenAllah yüzümüzü güldürsün inşallah canım stres yapmiyim diye aklımdan çıkarmaya çaışıyorum ama olmuyo
o hem adet hem gebelik belirtisi bildiğim kadarıyla. Gebelikte böyle çimdikleme gibi çekilme kasılma gibi tarif ediyor buradaki arkadaşlar.Test yapsan çıkmaz mı ki. Bayada geçmiş üzerindenKizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa
Heaplayıcıya göre daha 1 hafta oldu canım eğer doğruysaAynenumudum çok az ama yinede gün gün gebelik ilerleyişine bakıyorum :) senin ovulasyon üzerinden kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?