- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.901
Benım adet zamanım ama olmadan ıkı uc gun once lekelenme seklinde baslardı ama henuz hıcbır sey yok ve akıntı da yok cok kuru karnım felaket agrıyortest yapan arkadaşlarım...adetiniz kaç gün geçtikten sonra yaptınız acaba???beniim ilk hamileliğimde 13 gün boyunca test negatif çıktı...en sonunda kan tahliline ikna edildim ancak orada sonuç gördüm...hemen umutsuzluğa kapılmayın ltfn...umarım hepimizin pozitiftir
Kızlar sabah test yaptım sonuc negatif ve hıc oyle sılık cızgı falan yok gayet netneyse simdi tatıle odaklanmalıyım umutsuzluk yok herseyın hayırlısı
Hayirlisi melev sakin umutsuzluk yokKan testı negatif cıkto
Kızlar dayanamadım kan verdım bır saat sonra alıcam ama pek umutlu degilım zaten
Kan testı negatif cıkto
Canm nerde yaptrdın testı bı saate cıktıgına gore hastene ızel mı devlet mı devlet te nereye gıdıoruz kan vermek içinYok zaten ben umutlu degildım ama benim adetım duzenlıdır ona kafam takıldı noldu acaba 1.20 cıktı test ama eger yumurtlama gunu döllenme olduysa 11 gun gectı benım uzerınden henuz
canım bat ne zaman. Ben duymadım ama çok bilgimde yok. Burada okuduklarımdan predector ün iyi olduğunu duydumKızlar ben yarına kadar adet olmazsam sabah test yapıcam. Biraz önce aldım, bebe time diye bi marka. Kullanan oldu mu hiç bu markayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?