Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benım adet zamanım ama olmadan ıkı uc gun once lekelenme seklinde baslardı ama henuz hıcbır sey yok ve akıntı da yok cok kuru karnım felaket agrıyor

kızlar bu ara bizde bir uğursuzluk var sanırım yani olmayabilir gebelik evet tutması yüzde 25 lik ihtimal ama iki kişi silikte olsa çizg gördü bir kişi birçok belirti yaşadı ve biz kesin hamile dedik ama sonuç alamıyoruz.bir kaç gün bekleseniz sonra test yapsanız

ben ce de bekleyin...evt beklemek çookk zor ama sağlıklı cvp için bu şart...ya da adet gelmeden 3 gün öncesinde de kanda hcg sonuç veriyormuş net olarak diye vir kaç dr makalesinde okumuştum..

turkuazcım ltfn uğursuzluk diye nitelendirme....olumsuzluğu çekme cnm...pozitif düşün...hepimiz düşünelimm

Bende ne hamilelik ne regl belirtisi var, ya da ben farkında değilim. Bat yarın. Sabaha kadar gelen giden olmazsa test yapıcam, bakalım hayırlısı..

Yok zaten ben umutlu degildım ama benim adetım duzenlıdır ona kafam takıldı noldu acaba 1.20 cıktı test ama eger yumurtlama gunu döllenme olduysa 11 gun gectı benım uzerınden henuz

Yok zaten ben umutlu degildım ama benim adetım duzenlıdır ona kafam takıldı noldu acaba 1.20 cıktı test ama eger yumurtlama gunu döllenme olduysa 11 gun gectı benım uzerınden henuz
Canm nerde yaptrdın testı bı saate cıktıgına gore hastene ızel mı devlet mı devlet te nereye gıdıoruz kan vermek için

Kızlar ben yarına kadar adet olmazsam sabah test yapıcam. Biraz önce aldım, bebe time diye bi marka. Kullanan oldu mu hiç bu markayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…