- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.881
Evet canım senın takıpte olman gerekiyor ıgnenı ol kı bebısın saglikla gelsın hıc korkma sorun bulunduguna gore caresı var bununBende beklemekten yanayım ama bende pohtılasma varmıs ıkı kayıp olunca mecbur erkenden ogrenmek ıstyorum kı bı an oncr doktora gıdıyım ıgne baslayalım
hımmm evet benim oldu canım:) hassas gebelik testiydi ışıkta belli belirsiz gördüm ama kan testi negatf çıktı 2 ay oluyor buraya da yazdım zatenInsallah ınsallah hepımız hamıs olalım ben hayal kırıklıgı yasamak ıatemıyorum ınt arastrdım bıras testı ısıkta pozıtıf gorenlerden adet olanlar da olmus nıtmal bı sekılde sılık cıGıyı bıle gorsem daha rahat etcem ısıkta bakınca tereddut ettım bıraz ıns uzulmem sonunda
benım test dandık sanırım 3.5 liraya aldım eczanede baska yoktu bırını gecen ay yaptım bırını de yarın yanlis cikmaz insallahhımmm evet benim oldu canım:) hassas gebelik testiydi ışıkta belli belirsiz gördüm ama kan testi negatf çıktı 2 ay oluyor buraya da yazdım zaten
o testler daha güvenilir canım. Ben burda bir kaç kez okudum. Aynı anda erken ve normal test yapıyo, erken negatif normal pozitifbenım test dandık sanırım 3.5 liraya aldım eczanede baska yoktu bırını gecen ay yaptım bırını de yarın yanlis cikmaz insallah
Cok tesekkurler canımo testler daha güvenilir canım. Ben burda bir kaç kez okudum. Aynı anda erken ve normal test yapıyo, erken negatif normal pozitif
Bende soyle bısey duydum folik asıt anneyı guclendırdıgı ıcın kız bebek olasılıgı yukselıyor diye demek bilimsel dayanagı buymuş turkuazcım :) erkeklerde de yumurta cok yıyen protein agirlikli beslenenlerın oğlu oluyormus :) ayy hepsi asparagas da olabilir :)))Bu arada anne beslenmesinin çocuğun cinsiyetini etkilediğini söyleyen uzmanlar var. Kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenmek kız bebeği getiriyormuş. Benim kullandığım folik asit içinde yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum varmış yeni fark ettim
Benim Kocam kahvaltıda bile kavurma yer,, bende folik asit kullanıyorum bakalım Hangimiz baskın gelicek ☺ Bizim ilk gebelik olduğundan cinsiyet düşünmedim,, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kızlar hepimizn ki inşallahBende soyle bısey duydum folik asıt anneyı guclendırdıgı ıcın kız bebek olasılıgı yukselıyor diye demek bilimsel dayanagı buymuş turkuazcım :) erkeklerde de yumurta cok yıyen protein agirlikli beslenenlerın oğlu oluyormus :) ayy hepsi asparagas da olabilir :)))
bizde etoburuz çokça tüketiriz ama bakalım görelim ne olacak :)Benim Kocam kahvaltıda bile kavurma yer,, bende folik asit kullanıyorum bakalım Hangimiz baskın gelicek ☺ Bizim ilk gebelik olduğundan cinsiyet düşünmedim,, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kızlar hepimizn ki inşallah
Ben de sizlerden haber almak için girmiştim. Canım hayırlısı olsun hakkımızda. Daha adet olmadın dimi. Tatiline bak canım 15 gün tatil var ve hiçbişey keyfimizi kaçıramazKızlar sabah test yaptım sonuc negatif ve hıc oyle sılık cızgı falan yok gayet netneyse simdi tatıle odaklanmalıyım umutsuzluk yok herseyın hayırlısı
Aynen canım tatılın ıcınde adet de olcam bu gıdıse...tuhhh keske iddiaya gırseydık ben kazandımBen de sizlerden haber almak için girmiştim. Canım hayırlısı olsun hakkımızda. Daha adet olmadın dimi. Tatiline bak canım 15 gün tatil var ve hiçbişey keyfimizi kaçıramaz
aaaaBen de yaptım tek cızgı hala adet de olmadım sınyalı de yok
ve sınır oldum test bozuk galıba sag tarafındagıldı kırmızı bı sekılde oncekı gordugum sekılde sılık bı cızgı var ama yıne havaya kaldırıp ısıga tutunca yarın kan verıyım bakalım.ınsallah senın de vardır sımdı gorunmemıstrKızlar sabah test yaptım sonuc negatif ve hıc oyle sılık cızgı falan yok gayet netneyse simdi tatıle odaklanmalıyım umutsuzluk yok herseyın hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?