- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.961
hahahahah ben gün gün bakıyorum. hayır bir gün önce 2 hafta 3 gün çıkmış ertesi güne neden bakarsın. Hep bunlar tatil rehavetiHeaplayıcıya göre daha 1 hafta oldu canım eğer doğruysabende gebelik haftasına bakıyorum sorma ya sırf ben değilmişim bunu yapan
O keyfi yaşama arzusu bizimkisi inşallah 38. Haftalara falan bakacağımız günler olurhahahahah ben gün gün bakıyorum. hayır bir gün önce 2 hafta 3 gün çıkmış ertesi güne neden bakarsın. Hep bunlar tatil rehaveti
bak mesela seninki tüplerdeki yolculuğunu tamamlayıp rahme yerleşti. Artık bhcg hormonu salgılamaya başlayacak. Fakat bchg az salgılandığı için tespit edilecek düzeyde değil henüz. Bugünlerde hücrenin rahme yerleşmesine bağlı lekelenme şeklinde kanama yaşayabilirsiniz....kafayı yedim dibinide sıyırdım efenim saygılar hürmetler noktaHeaplayıcıya göre daha 1 hafta oldu canım eğer doğruysabende gebelik haftasına bakıyorum sorma ya sırf ben değilmişim bunu yapan
Canım benimde SAT 31 aralık, 30 günde bi oluyorum ve BAT 30 Ocak.. Cumayı iple çekiyorum yâni. Durumlarımız aynı takipleşelimKizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa
canım ben senin yerine olsam her ihtimale karşı hormon testi yaptırırdım ama dr un dediği gibi bi sıkıntı yoktur. Stres sebep olabilirmi. Stres spermlerin ölmesine neden oluyor diye okumuştum ben. Yani rahat olmak gerekiyor. Hı bana sor sen rahatmısın hayır değilim. Ama hep burda okuyoruz ya bıraktığım vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye. Yani takmamaya çalışsanKızlar slm,
kafam çok karışık. yardıma ihtiyacım var. biz 8 aydır deniyoruz ve olmuyıor. nerdeyse her ay kontrole gidiyorum ama hiç bir sorun yok.
1) adetler düzenli
2) her ay yumurtlama oluyor ovulasyon gerçekleşiyor
3) eşimin sperm testi yapıldı. sonuçlar harika çıktı. problem yok.
4) ilişki de düzenli ama ilk 3 ay yumurtlamayı bilmediğimiz için çok düzenli değildi normaldi.
5) kistde yok enfeksiyonda yok. sadece geçen ay enfeksiyon vardı ama geçmiş.
6) doktorum istersen hormon tesi yapalım bi dahaki ay dedi ama adetlerin düzenli olduu için onlarda iyi çıkacaktır dedi.
sizce bu kadar bekleme sebebimiz nedir.
canım ben senin yerine olsam her ihtimale karşı hormon testi yaptırırdım ama dr un dediği gibi bi sıkıntı yoktur. Stres sebep olabilirmi. Stres spermlerin ölmesine neden oluyor diye okumuştum ben. Yani rahat olmak gerekiyor. Hı bana sor sen rahatmısın hayır değilim. Ama hep burda okuyoruz ya bıraktığım vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye. Yani takmamaya çalışsan
tek yumurta oluşması normal bildiğim kadarıyla ama ne kadar büyümüş olduğu önemli sanırım. Söyledi mi kaç mm olduğunucanım pek takmamaya çalılıyorum ama biliyosun insan takmıyorum desede takıyorsana bişey oracam adetin 10.günü tek yumurtam oluşmuşdu normal midir
10.gün 11mm. ama yumurtlama tarihim normalde 28 ocak. sanırım o zamana kadar büyürtek yumurta oluşması normal bildiğim kadarıyla ama ne kadar büyümüş olduğu önemli sanırım. Söyledi mi kaç mm olduğunu
22mm de çatlıyor. Normal canım ovulasyona kadar büyür sıkıntı yoksa10.gün 11mm. ama yumurtlama tarihim normalde 28 ocak. sanırım o zamana kadar büyür
inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım. allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin de.Canım benimde SAT 31 aralık, 30 günde bi oluyorum ve BAT 30 Ocak.. Cumayı iple çekiyorum yâni. Durumlarımız aynı takipleşelim
karın ağrısı nasıl sevindiriyordur seni dimi :) bende ağrısın diye bekliyorum tık yokinşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım. allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin de.
senin var mı belirtilerin? benim karnım çatlıyo resmen...
SAOL CNM ÇOK TŞKLER22mm de çatlıyor. Normal canım ovulasyona kadar büyür sıkıntı yoksa
tam olarak sevinemiyorum da aslında kendimi umutlandırmamak için. bi de adet sancısıysa diye bi soru işareti var ya kafamda. bunları düşünmekten sevinmeye fırsat kalmıyo canım malesef...karın ağrısı nasıl sevindiriyordur seni dimi :) bende ağrısın diye bekliyorum tık yok
Benimde rahim bölgemde bi hafta önceden beri başlayan bi sancı var.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hem idrarda geç çıkıyomuş. Bide tatil oldu düşünecek vakit çok,, düşünmemek için kendimi temizliğe verdim şu sıralarinşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım. allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin de.
senin var mı belirtilerin? benim karnım çatlıyo resmen...
Sen silik çizgi görmüştün öyle diil mi ?? Adetin geçti mi ?Kan testı negatıf
Benimde rahim bölgemde bi hafta önceden beri başlayan bi sancı var.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hem idrarda geç çıkıyomuş. Bide tatil oldu düşünecek vakit çok,, düşünmemek için kendimi temizliğe verdim şu sıralar
aman canım temizlik yapıcam diye de zorlama kendini. bebeiş varsa allah korusun sıkıntı olabilir dikkat et kendine.Benimde rahim bölgemde bi hafta önceden beri başlayan bi sancı var.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hem idrarda geç çıkıyomuş. Bide tatil oldu düşünecek vakit çok,, düşünmemek için kendimi temizliğe verdim şu sıralar
hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah hayırlısıyla gebelik sancısıdırtam olarak sevinemiyorum da aslında kendimi umutlandırmamak için. bi de adet sancısıysa diye bi soru işareti var ya kafamda. bunları düşünmekten sevinmeye fırsat kalmıyo canım malesef...
en erken ovulasyondan sonraki 12. gün çıkabiliyor diye biliyorum ben. O da testin duyarlılığı fazlaysaBenimde rahim bölgemde bi hafta önceden beri başlayan bi sancı var.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hem idrarda geç çıkıyomuş. Bide tatil oldu düşünecek vakit çok,, düşünmemek için kendimi temizliğe verdim şu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?