- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.861
yok tatlım benim nerdeeeeHappyyy simdiden tebrik etsek mi:=) turkuazkebelek o isler hic belli olmaz insanlar kaza ile bile hamile kaliyor da bn ihtimal var derm
çok sağol canımhapp85 cn inşallah güzel haberler verirsin hepimizin darısı başına inşallahh
Ay canım aynen annem gibi düşünüyorsun. O da bize heo tembihler hatta idrar testi yapmama bile karşı 5 gün geçsin adetinden diyor.Ama gebelik testleri artık daha gelişmiş diyince ikna oldusuan icin sabahlari bulantilar var rahatsiz eden kokular ve uyku hali surekli acikiyorm ben de durum bu doktora gitmedim kan testi bile yaptirmadim 8.haftadan once gitmeyecegm. Daha once dusuklerim oldugu icin tecrubelendim suan gitsem kese gorunmez vajinal ultrason ister onu da ben istemiyorum 7de gitsem tam kalp atisi gelmemis kese dolmamis olavilir en uygun zaman 8.hafta kendimce.
Sorun degıl de bazı doktorlar yolu var bebek gorunmuyor kese bos olabilir falan dıyo tabıkı alttan baktırınca rısk de vardir bekle canım sendeKızlar vajinal ultrason mu sorun çıkarıyor. Hamile kalınca bende mi gitmesem
Zaten benim muayene olmak istediğim dr he muyeneye 250 tl istiyor . Ne kadar geç o kadar iyi :)Sorun degıl de bazı doktorlar yolu var bebek gorunmuyor kese bos olabilir falan dıyo tabıkı alttan baktırınca rısk de vardir bekle canım sende
Devletle anlaşması yokYuh 250 napıyo o ya
Prof mu doktorun canım bende 350 ye muayene olmustum ıcınde ultrason da vardı cok pahali her zaman gıdemem ben ya mıyomlara baksın dıye gitmıstımZaten benim muayene olmak istediğim dr he muyeneye 250 tl istiyor . Ne kadar geç o kadar iyi :)
Ben de bu sikintilari yasadim daha once. Ztn sagliksizsa dusuyor kese gorunen kadar kan testi yaptiriyorlar insan geriliyor her ne kdr vajinal ultrason zararsiz deseler de ben guvenmiyorum ilk gebeligimde vajinal ultrasondan snra dusuk yaptm smdi isteseler de baktirmam.e 6inci haftada anca gobekten gorunuyor o zaman da haftaya gel kalp atisina bakalim diyecek yani en sagliklisi 8. ne varsa eskilerde var onlar biliyorAy canım aynen annem gibi düşünüyorsun. O da bize heo tembihler hatta idrar testi yapmama bile karşı 5 gün geçsin adetinden diyor.Ama gebelik testleri artık daha gelişmiş diyince ikna olduAslında en doğrusu senin yaptığın benim ablam da erken doktora gidip bir sürü sıkıntı yaşadı önceki mesajlarımda yazmıştım.Bende heralde sadece kan testi yaptırıp doktora geç giderim öyle bir durumda.Beklemek en iyisi...
Canım doğal doğumu destekleyen bir doktor. Gülnihal bülbül adı. Acıbademde muaynehanesiProf mu doktorun canım bende 350 ye muayene olmustum ıcınde ultrason da vardı cok pahali her zaman gıdemem ben ya mıyomlara baksın dıye gitmıstım
Anladım canim acıbadem ıyı biliyorum ozel e gidince hepsi pahalı zaten devlette de kım sıra alcak sorulara bıle cvp vermiyorlar dogru durust dıye gitmiyoruzCanım doğal doğumu destekleyen bir doktor. Gülnihal bülbül adı. Acıbademde muaynehanesi
Ya ben ya been:)))yarın sabah test yapıyon dimi. Bak görürsün sen hamilesin
Anladım canim acıbadem ıyı biliyorum ozel e gidince hepsi pahalı zaten devlette de kım sıra alcak sorulara bıle cvp vermiyorlar dogru durust dıye gitmiyoruz
bencede yaaa :)Ayy bebek olsun da doktoru buluruz bır sekılde :)
Canım sen zaten çizgi gördün :) sen hamilesin diye bakıyorum ben :)Ya ben ya been:)))
Bende beklemekten yanayım ama bende pohtılasma varmıs ıkı kayıp olunca mecbur erkenden ogrenmek ıstyorum kı bı an oncr doktora gıdıyım ıgne baslayalımAy canım aynen annem gibi düşünüyorsun. O da bize heo tembihler hatta idrar testi yapmama bile karşı 5 gün geçsin adetinden diyor.Ama gebelik testleri artık daha gelişmiş diyince ikna olduAslında en doğrusu senin yaptığın benim ablam da erken doktora gidip bir sürü sıkıntı yaşadı önceki mesajlarımda yazmıştım.Bende heralde sadece kan testi yaptırıp doktora geç giderim öyle bir durumda.Beklemek en iyisi...
Insallah ınsallah hepımız hamıs olalım ben hayal kırıklıgı yasamak ıatemıyorum ınt arastrdım bıras testı ısıkta pozıtıf gorenlerden adet olanlar da olmus nıtmal bı sekılde sılık cıGıyı bıle gorsem daha rahat etcem ısıkta bakınca tereddut ettım bıraz ıns uzulmem sonundaCanım sen zaten çizgi gördün :) sen hamilesin diye bakıyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?