Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Happyyy simdiden tebrik etsek mi:=) turkuazkebelek o isler hic belli olmaz insanlar kaza ile bile hamile kaliyor da bn ihtimal var derm
yok tatlım benim nerdeeee hiç içime doğmuyor yarın yapsam da görsem sonucu bende bugünü zor geçirdim vallahi sen doktora falan gittin mi nasıl gidiyor

suan icin sabahlari bulantilar var rahatsiz eden kokular ve uyku hali surekli acikiyorm ben de durum bu doktora gitmedim kan testi bile yaptirmadim 8.haftadan once gitmeyecegm. Daha once dusuklerim oldugu icin tecrubelendim suan gitsem kese gorunmez vajinal ultrason ister onu da ben istemiyorum 7de gitsem tam kalp atisi gelmemis kese dolmamis olavilir en uygun zaman 8.hafta kendimce.

Ay canım aynen annem gibi düşünüyorsun. O da bize heo tembihler hatta idrar testi yapmama bile karşı 5 gün geçsin adetinden diyor.Ama gebelik testleri artık daha gelişmiş diyince ikna oldu Aslında en doğrusu senin yaptığın benim ablam da erken doktora gidip bir sürü sıkıntı yaşadı önceki mesajlarımda yazmıştım.Bende heralde sadece kan testi yaptırıp doktora geç giderim öyle bir durumda.Beklemek en iyisi...

Ben de bu sikintilari yasadim daha once. Ztn sagliksizsa dusuyor kese gorunen kadar kan testi yaptiriyorlar insan geriliyor her ne kdr vajinal ultrason zararsiz deseler de ben guvenmiyorum ilk gebeligimde vajinal ultrasondan snra dusuk yaptm smdi isteseler de baktirmam.e 6inci haftada anca gobekten gorunuyor o zaman da haftaya gel kalp atisina bakalim diyecek yani en sagliklisi 8. ne varsa eskilerde var onlar biliyor

Bende beklemekten yanayım ama bende pohtılasma varmıs ıkı kayıp olunca mecbur erkenden ogrenmek ıstyorum kı bı an oncr doktora gıdıyım ıgne baslayalım

Canım sen zaten çizgi gördün :) sen hamilesin diye bakıyorum ben :)
Insallah ınsallah hepımız hamıs olalım ben hayal kırıklıgı yasamak ıatemıyorum ınt arastrdım bıras testı ısıkta pozıtıf gorenlerden adet olanlar da olmus nıtmal bı sekılde sılık cıGıyı bıle gorsem daha rahat etcem ısıkta bakınca tereddut ettım bıraz ıns uzulmem sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…