• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bende beklemekten yanayım ama bende pohtılasma varmıs ıkı kayıp olunca mecbur erkenden ogrenmek ıstyorum kı bı an oncr doktora gıdıyım ıgne baslayalım
Evet canım senın takıpte olman gerekiyor ıgnenı ol kı bebısın saglikla gelsın hıc korkma sorun bulunduguna gore caresı var bunun

Insallah ınsallah hepımız hamıs olalım ben hayal kırıklıgı yasamak ıatemıyorum ınt arastrdım bıras testı ısıkta pozıtıf gorenlerden adet olanlar da olmus nıtmal bı sekılde sılık cıGıyı bıle gorsem daha rahat etcem ısıkta bakınca tereddut ettım bıraz ıns uzulmem sonunda
hımmm evet benim oldu canım:) hassas gebelik testiydi ışıkta belli belirsiz gördüm ama kan testi negatf çıktı 2 ay oluyor buraya da yazdım zaten

Bu arada anne beslenmesinin çocuğun cinsiyetini etkilediğini söyleyen uzmanlar var. Kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenmek kız bebeği getiriyormuş. Benim kullandığım folik asit içinde yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum varmış yeni fark ettim :KK45:

Bu arada anne beslenmesinin çocuğun cinsiyetini etkilediğini söyleyen uzmanlar var. Kalsiyum ve magnezyum ağırlıklı beslenmek kız bebeği getiriyormuş. Benim kullandığım folik asit içinde yüksek oranda kalsiyum ve magnezyum varmış yeni fark ettim :KK45:
Bende soyle bısey duydum folik asıt anneyı guclendırdıgı ıcın kız bebek olasılıgı yukselıyor diye demek bilimsel dayanagı buymuş turkuazcım :) erkeklerde de yumurta cok yıyen protein agirlikli beslenenlerın oğlu oluyormus :) ayy hepsi asparagas da olabilir :)))

Bende soyle bısey duydum folik asıt anneyı guclendırdıgı ıcın kız bebek olasılıgı yukselıyor diye demek bilimsel dayanagı buymuş turkuazcım :) erkeklerde de yumurta cok yıyen protein agirlikli beslenenlerın oğlu oluyormus :) ayy hepsi asparagas da olabilir :)))
Benim Kocam kahvaltıda bile kavurma yer,, bende folik asit kullanıyorum bakalım Hangimiz baskın gelicek ☺ Bizim ilk gebelik olduğundan cinsiyet düşünmedim,, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun kızlar hepimizn ki inşallah En Büyük TÜRKİYE

Kızlar sabah test yaptım sonuc negatif ve hıc oyle sılık cızgı falan yok gayet net:KK61:neyse simdi tatıle odaklanmalıyım umutsuzluk yok herseyın hayırlısı :KK74:

Kızlar sabah test yaptım sonuc negatif ve hıc oyle sılık cızgı falan yok gayet net:KK61:neyse simdi tatıle odaklanmalıyım umutsuzluk yok herseyın hayırlısı :KK74:
Ben de sizlerden haber almak için girmiştim. Canım hayırlısı olsun hakkımızda. Daha adet olmadın dimi. Tatiline bak canım 15 gün tatil var ve hiçbişey keyfimizi kaçıramaz :KK47:

Bende yaptım
ve sınır oldum test bozuk galıba sag tarafındagıldı kırmızı bı sekılde oncekı gordugum sekılde sılık bı cızgı var ama yıne havaya kaldırıp ısıga tutunca yarın kan verıyım bakalım.ınsallah senın de vardır sımdı gorunmemıstr

:KK31:test yapan arkadaşlarım...adetiniz kaç gün geçtikten sonra yaptınız acaba???beniim ilk hamileliğimde 13 gün boyunca test negatif çıktı...en sonunda kan tahliline ikna edildim ancak orada sonuç gördüm...hemen umutsuzluğa kapılmayın ltfn...umarım hepimizin pozitiftir:KK20:

Back
X