- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.661
Benimki gynoflor diye bişey. Doğal vajina ph düzenleyici. Eczaciyada gebelik planladigimi soyledim sorun olmaz dedi.O nedenle kullandim. Sen bence doktoruna danis hamilelik işini. Benim eşim antibiyotik kullanirken doktor korunun dedi cunkubende adetim bitince kullandım canım 3 gün daha var ama. çok zor kullanmak adı neydi seninkinin
canım sordum zaten her zamanki doktorum. ilaç bitince deneyin 2-3 ay daha dedi. ilaç bitince devam edeceğiz:) sorun olmaz dimiBenimki gynoflor diye bişey. Doğal vajina ph düzenleyici. Eczaciyada gebelik planladigimi soyledim sorun olmaz dedi.O nedenle kullandim. Sen bence doktoruna danis hamilelik işini. Benim eşim antibiyotik kullanirken doktor korunun dedi cunku
Dr dediyse sorun olmaması lazım. Sonuçta onlar daha iyi biliyorlarcanım sordum zaten her zamanki doktorum. ilaç bitince deneyin 2-3 ay daha dedi. ilaç bitince devam edeceğiz:) sorun olmaz dimi
Yok cnm gelmedi daha cok notrum anlayamiyorum hayirlisi bakalm takipteyiz sende durumlar nasil?
Yok kuzucum ne gelen var ne giden@happy gelen giden yok dimi kuzum.
Bilmiyorum kı canım benim eger olmazsam pazar gunu test yapıcam insallahBem happyden emiim tuttrdu inss
Hıc oyle dusunme canım dur bakalım herkeste belirtı olacak dıye bisey yok seninle bat larımız aynıydı sanırım.. Adetle hamilelık belırtılerı benzer oluyor ben olmazsam pazar gunu test yapıcam erken mı bilmiyorum amabenım bat da yaklasıyor ama hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sol kasık sancım var o da cok normal zaten yanı benım de bır dahaki aya kaldı umutlar
Happy yy ilk tebrik eden ben olayım hamilesin senYok kuzucum ne gelen var ne giden
Yavrum ne biliyosun olmadığını. Zaten adet gelmeden pek belirti olmuyo kibenım bat da yaklasıyor ama hıcbır hamılelık belırtım yok sadece sol kasık sancım var o da cok normal zaten yanı benım de bır dahaki aya kaldı umutlar
Oyle hissediyorumYavrum ne biliyosun olmadığını. Zaten adet gelmeden pek belirti olmuyo ki
Senin hislerin kuvvetli değildir kiOyle hissediyorum
canım valla hiç öyle hissetmiyorum bu stresten dolayı gelmiş olabilir ya da üşüttüm yoksa yerleşme kanaması değildi benceHappy yy ilk tebrik eden ben olayım hamilesin sen
iddiaya var mısıncanım valla hiç öyle hissetmiyorum bu stresten dolayı gelmiş olabilir ya da üşüttüm yoksa yerleşme kanaması değildi bencesivilcem de çıktı adet gelebilir ama siz böyle söyledikçe de hoşuma gidiyor olmasa da mutlu oluyorum siz benden önce hamiş olacaksınız bakın görün P preg T turkuazkebelek
varım varım iddiayı kaybeden ne alsın ne yapsın bilemedim şimdi tek bildiğim çoğu zaman kaybettiğimiddiaya var mısınKaybeden ne alsın
hahahahha y,ne kaybedeceksin bebeğim parana yazık. Canım boşyere umutlandırmakta istemem ama sen belirtileri söylemeden çok önce ben senin çabucak hamile kalacağını hissetmiştim. Yani burda melev hariç kimseyi tanımıyorum ama hep Happy beklemeden hamile kalır diye düşündüm ben. Bakalım bekleyelim ve görelimvarım varım iddiayı kaybeden ne alsın ne yapsın bilemedim şimdi tek bildiğim çoğu zaman kaybettiğim
Ahh yavrucum bebıslerımız olsun da dıle benden ne dilersenhahahahha y,ne kaybedeceksin bebeğim parana yazık. Canım boşyere umutlandırmakta istemem ama sen belirtileri söylemeden çok önce ben senin çabucak hamile kalacağını hissetmiştim. Yani burda melev hariç kimseyi tanımıyorum ama hep Happy beklemeden hamile kalır diye düşündüm ben. Bakalım bekleyelim ve görelim
Bn de turkuaza katiliyorum hamilesin sennnnn yerlesti bu bebisscanım valla hiç öyle hissetmiyorum bu stresten dolayı gelmiş olabilir ya da üşüttüm yoksa yerleşme kanaması değildi bencesivilcem de çıktı adet gelebilir ama siz böyle söyledikçe de hoşuma gidiyor olmasa da mutlu oluyorum siz benden önce hamiş olacaksınız bakın görün P preg T turkuazkebelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?