• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hoşgeldin :) preseed diye bir jel var hem hamileligi kolautiriyormus hemde kayganlastiriyormuş. Araştırmanı tavsiye ederim :KK66: sen vaji.yi yenerek zoru basarmissin zaten hamile kalmak daha kolay olacaktır eminim ; ) bu arada sende mi ogretmensin :)
Topiğin adını öğretmenler hamile kalmaya çalışıyo die değiştirelim :-)

Topiğin adını öğretmenler hamile kalmaya çalışıyo die değiştirelim :-)
Hahahah bencede. Demek ki oturup hesap yapıp ekimin doğru tarih olduğunu anlayıp çalışmalara girişen sadece ben degilmisim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kızlar. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah

C
Merhab bende aynı bu şekilde anlıyorum yumurtlamamı bekarken anlamaya başladım 2,5 senedir filan o günden sonra 14 gün sayıyorum adet oluyorum . İlk başlarda çok fazla ağrı oluyor diye doktora gitmiştim korkup doktor demişti yumurtlama sancısıdır diye . Acaba çatladığında mı ağrı oluyor yoksa büyüdüğünde mi ?
Catladiginda olurmuş canm benim muayenede öyle demisti

Çok teşekkür ederim :) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin nasipte ne var bilinmiyor gerçekten inşallah sizde eş durumuyla bir an önce gelirsiniz sonuçta atanıp zoru başarmışsınız :)
evet ben de öyle düşünüyordum seviniyordum, şimdi eş durumu ataması için 3 yıl sgk şartını getiriyorlar. hevesimiz kırıldı iyice.Ama vardır her şeyde bir hayır diyorumm :) Belki hamiş olursam gün doğar hayatımıza inşallah :KK49:

evet ben de öyle düşünüyordum seviniyordum, şimdi eş durumu ataması için 3 yıl sgk şartını getiriyorlar. hevesimiz kırıldı iyice.Ama vardır her şeyde bir hayır diyorumm :) Belki hamiş olursam gün doğar hayatımıza inşallah :KK49:
Canim o henuz netlesmedı bakan bu sene 3 yıl sartı aranmayacak dedı bu sene gidebilirsin

Kızlar Slm,
ben bu ay enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanmaya başlamıştım. yumurtlama tarihime kadar ilaçlar bitiyor.
fitil kullandığı ay hamile kalanlar duydum siz böyle bişey duydunuzmu fitil çok iyi geliyomuş

Kızlar Slm,
ben bu ay enfeksiyon için fitil ve antibiyotik kullanmaya başlamıştım. yumurtlama tarihime kadar ilaçlar bitiyor.
fitil kullandığı ay hamile kalanlar duydum siz böyle bişey duydunuzmu fitil çok iyi geliyomuş
Canım duymadım ama bende bu ay 3 gün fitil kullandım. Rahim ağzı yarası için Dr un verdiği fitili tekrar aldım sadece 3 gün kullandım adetten sonra. Olabilir ama.

Kızlar Slm,
Canım ben hamile kalmayı planlamadan önce fitil kullandım enfeksiyon olunca hamile kalmayı engelleyebiliyormuş diye :KK66:
fitil bitti bi sonraki ay hamile kaldım..Doktorum tedavin bitinceye kadar hamile kalma demişti..

Canım ben hamile kalmayı planlamadan önce fitil kullandım enfeksiyon olunca hamile kalmayı engelleyebiliyormuş diye :KK66:
fitil bitti bi sonraki ay hamile kaldım..Doktorum tedavin bitinceye kadar hamile kalma demişti..
canım benim fitil ve antibiyotik 3 gün sonra bitiyorr. cuma ilişkiye başlasam olur mu. zaten enfeksiyon çok az vardı doktor gebeliği kolaylaştırmak için vermişti fitii

Back
X