- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.541
ben sanırım 9. gün yumurtladım..
çünkü 10. gün testi geç yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canim var. Ben laf olsun diye yapiyorum ne olur ne olmaz diye. Ama dün hiç cizgi yoktu. Hani şu bile damlasa çizgi cikardi:) Ama senin yumurtlamana var daha sanırım.. erken başladım diyodunn...
Denizege34 banada öyle geldi. Çünkü koyulasmis hemen ardından siliklesmis. O günlerde çalışma oldu mu. Ayyyyy sevismenin adını da çalışma koyduk görev yerine getiriyoruz iyi mi. Tutsa da kurtulsakben sanırım 9. gün yumurtladım..çünkü 10. gün testi geç yaptım
Denizege34 banada öyle geldi. Çünkü koyulasmis hemen ardından siliklesmis. O günlerde çalışma oldu mu. Ayyyyy sevismenin adını da çalışma koyduk görev yerine getiriyoruz iyi mi. Tutsa da kurtulsak
Canım hiç belli olmaz o iş Allah bilir. Bakarsın bu ay bizim tutmaz senin tutar. Sen umudunu kaybetme.:) 10. gün oldu çalışmaama umutsuz bir çalışmaa o gün moraller sıfırdı spermiogram testi yüzünden.. çok umudumuz yok çünkü morfoloji çok kötüü sayı da kötüü
![]()
Canim bende de lekeleme tarzında basladı bugün ama daha bır hafta var adet gunume ımdattBende anlamadım canm önce ilk gün lekelenme şeklinde oldu dünde tam olarak kanamam başladıı![]()
Hoşbulduk canım :) kpss in sonu yok geçen yıl 1 puanla kaçırdım atanmayı şubatta hala atanma ihtimalim var aslında derslerle temelimde var bu yıl çok yoğun bir çalışma içinde değilim o yüzden bir rahatlık var ama anne olmayı her şeyden çok istiyorum sanırımHoşgeldin canım aramıza, bende 2 sene önce kpss ile cebelleşiyodum seni çok ii anlıyorum.. Bebek ile beraber yapabilecek misn çalışmayı onu düşünerek gir bu yola derim. Atanıp sonra bebek düşün bence. Ben evlenmeden önce atanmştm 24 yaşnda evlendim, şimdi 25 yaşımdayım yeni düşünmeye başladım. Sen 23 yaşındasn daha çocuk için vaktin var öncelikle kendine ait bi gelecek oluştur bana sorarsan
Merhaba :) aslında benimde korkum o kötü hamilelik geçirmem ama hiçbir şeyin garantisi yok malesef ama iyi düşünmek istiyorum sonuçta bu yılda atanamazsam seneye yine ders çalışıyor olacaağım bebeği ertelemenin sonu yok ki malesefCanim merhabalar 5 yillik evli 4 yillik ogretmenim.evlendikten 1 yil sonra atandim. Iyiki bebis olmamis. kotu bir hamilelik gecirdim.hatta esimden 1700km uzak bir sehre atandim. 1 yil sonra da es durumundan esimin koyune atandim.sonraki yil bebis geldi.belki fikir olur diye yazdim
Canim belki sadece lekelenmedir başlamaz adet. Bekle bakalmCanim bende de lekeleme tarzında basladı bugün ama daha bır hafta var adet gunume ımdatt![]()
Insallah canim cokkk guzel bir hamileligin olur ve evine yakin atanirsin. Ben de atandigim yil bebek olayini burada sormustum.Merhaba :) aslında benimde korkum o kötü hamilelik geçirmem ama hiçbir şeyin garantisi yok malesef ama iyi düşünmek istiyorum sonuçta bu yılda atanamazsam seneye yine ders çalışıyor olacaağım bebeği ertelemenin sonu yok ki malesefben erken yaşta anne olma istiyorum aslında enerjimi bebeğime harcamak ama hayırlısı neyse o olsun demekten başka bir şey diyemiyorum :) bebeğin şansına atanırım hamilelikte güzel geçerse ( ki en güzel ihtimal ) bunları düşünüp mutlu oluyorum şu anlık
![]()
Kendini en iyi sen tanirsin canım. Dedigim gibi ben tercih etmezdim ama sen haziran neden olmasın. Hamile hamile atanır göreve baslamadan doğum iznini kullanısın :)Merhaba :) aslında benimde korkum o kötü hamilelik geçirmem ama hiçbir şeyin garantisi yok malesef ama iyi düşünmek istiyorum sonuçta bu yılda atanamazsam seneye yine ders çalışıyor olacaağım bebeği ertelemenin sonu yok ki malesefben erken yaşta anne olma istiyorum aslında enerjimi bebeğime harcamak ama hayırlısı neyse o olsun demekten başka bir şey diyemiyorum :) bebeğin şansına atanırım hamilelikte güzel geçerse ( ki en güzel ihtimal ) bunları düşünüp mutlu oluyorum şu anlık
![]()
Mantıklı olan o tabi ki :) ama birde bana sor sabırsızlanıyorum sebepsiz birde bebek olucak mı acaba merakı ? Her gün aklımdan geçiyor bu soru oluruna bırakmak en iyisi aslında ne çocuk olsun ille diye uğraşmak istiyorum ne de olmasın diye uğraşmak :) Allah hakkımda ne hayırlısıysa onu versin demekten öteye geçemiyorum malesef :)Kendini en iyi sen tanirsin canım. Dedigim gibi ben tercih etmezdim ama sen haziran neden olmasın. Hamile hamile atanır göreve baslamadan doğum iznini kullanısın :)
Çok teşekkür ederim :) Artık eşimle neresi olursa gideriz mantığındayız canım . Aslında herkesin ne diyeceğini az çok tahmin ediyorum sonuçta aklın yolu bir . Ama insan her zaman aklıyla hareket edemiyor sabırsızım ben birazcık :) maddi olarak çok büyük sıkıntılarımız yok çok şükür bebeğe ben çalıştığımda bakacak kişide var . Bu sebeplede rahat davranıyor olabilirim . Artık gerisi Allah'a kalmış hayırlısı ne ise o olsun :)Insallah canim cokkk guzel bir hamileligin olur ve evine yakin atanirsin. Ben de atandigim yil bebek olayini burada sormustum.
Canim herkesin hayatında zor zamanlar oluyor ılk atama ılk gorev yeri hepsi ayrı heyecan bazen de zorluklarla beraber oluyor ben sınıf ogretmenıyım hıc ara vermeden 22 yasında agrı nın bır koyunde goreve basladım geriye dönüp baktigimda hıc pisman degilim yıne olsa yıne gıderım ama o zamanlarda yedinci gırısınde atanıp mutsuz olanları da cok gordum kisilikle ilgili sanırım bır yıl sonra istanbula tekrar kpss ıle geldım sözleşmeli kadrolu ayrımı vardı o zamanlar.. Yanı demem o kı hıc bırsey evlılk bebek senın ıcın engel değil tabiki zor olur onemlı olan senın hazır olman kararlı durmandır.Ben atanmadan evlenmezdım bıle o ayrıÇok teşekkür ederim :) Artık eşimle neresi olursa gideriz mantığındayız canım . Aslında herkesin ne diyeceğini az çok tahmin ediyorum sonuçta aklın yolu bir . Ama insan her zaman aklıyla hareket edemiyor sabırsızım ben birazcık :) maddi olarak çok büyük sıkıntılarımız yok çok şükür bebeğe ben çalıştığımda bakacak kişide var . Bu sebeplede rahat davranıyor olabilirim . Artık gerisi Allah'a kalmış hayırlısı ne ise o olsun :)
Bilmiyorum canım insallah oyledır bugun ıcınde bır kez oldu bekliyorum bakalımCanim belki sadece lekelenmedir başlamaz adet. Bekle bakalm