• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

ayy canım ne güzel söyledin öyle:KK36: :KK68:valla hiç ümidim yook geçen ay daha hevesliydim eşim de öyleydi. Olmayınca sanki daha çok sonra olacakmış gibi geliyor.Adet olmaktan korkma sebebim çok erken gelmesindendi yoksa hamile olmadığımı zaten biliyor gibiyim:mad:
Happy canım banada hamilelik belirtisi gibi geliyor ama çok söylemekte istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak kötü oluyor çünkü. Ben senden çok umutluyum bu ay :KK19:

Benim bat ta 6 şubat :) yaşassıınn bana yakın tarihli birini buldum :) Şimdi sorularıma geçiyorum :p senin yumurtlama ne zaman tahminen. Ben kaçırmaktan korkuyorum ovu.testi aldım deli gibi günde iki kez yapıyorum çok silik olmasına rağmen
Ben tam anlamıyla korunmayı bu ay bıraktım. İlk denemem olacak bu ay yani :) Ama 2 ay önce korunurken kaza oldu o heyecanlı bekleyişi yaşadım :)

ben de çok sevindim:) o zaman bu ayı birlikte bekliycez demek ki:KK49:aslında benim bu ayki reglim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ertesi gün de regl oldum kısa sürdü ama netice de hamile değilim :( yumurtlama günüm teste göre en yüksek 24 ocak. bir de ben esimden uzakta yaşıyorum Doğu gorevindeyim:110: inşallah hemen hamile kalırsın :KK45:

Happy canım banada hamilelik belirtisi gibi geliyor ama çok söylemekte istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak kötü oluyor çünkü. Ben senden çok umutluyum bu ay :KK19:
sağol canım yok umutlanamıyorum zaten nedense çok zamanım var gibi geliyor:KK28: asıl ben senden umutluyum ovulasyon testleri rüyalar oh ohhh bunların bir anlamı olmalı değil mi :KK73:

ben de çok sevindim:) o zaman bu ayı birlikte bekliycez demek ki:KK49:aslında benim bu ayki reglim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ertesi gün de regl oldum kısa sürdü ama netice de hamile değilim :KK43: yumurtlama günüm teste göre en yüksek 24 ocak. bir de ben esimden uzakta yaşıyorum Doğu gorevindeyim:110: inşallah hemen hamile kalırsın :KK45:
bir öğretmen daha katıldı sanırım aramıza :KK68:inşallah hemen gelir bebeğin canım:KK73:

Benim bat ta 6 şubat :) yaşassıınn bana yakın tarihli birini buldum :) Şimdi sorularıma geçiyorum :p senin yumurtlama ne zaman tahminen. Ben kaçırmaktan korkuyorum ovu.testi aldım deli gibi günde iki kez yapıyorum çok silik olmasına rağmen
Ben tam anlamıyla korunmayı bu ay bıraktım. İlk denemem olacak bu ay yani :) Ama 2 ay önce korunurken kaza oldu o heyecanlı bekleyişi yaşadım :)
bu arada ovu. testi nerden aldın. ben daha almadim da

canım dün bir kahverengi akıntı durumu yaşadım korktum adet oluyorum diye. Ama sonrasında devam etmedi hiçbir belirtim yok normalde gögüslerim şişer ağrır falan yok şimdilik bişey sadece perşembe akşamı karnım ağrıdı çok :KK61:
e belki yerleşmeden dolayı kahverengi akıntı yaşamış da olabilirsin. çünkü adetten bikaç gün önce oluyormuş yerleşme kanaması genelde diye okumuştum.:110:

canım dün bir kahverengi akıntı durumu yaşadım korktum adet oluyorum diye. Ama sonrasında devam etmedi hiçbir belirtim yok normalde gögüslerim şişer ağrır falan yok şimdilik bişey sadece perşembe akşamı karnım ağrıdı çok :KK61:
Happpyyyy bu da belirti bence sen hamilesin sen. İnşallah yanılmıyorumdur canım

ben de çok sevindim:) o zaman bu ayı birlikte bekliycez demek ki:KK49:aslında benim bu ayki reglim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ertesi gün de regl oldum kısa sürdü ama netice de hamile değilim :KK43: yumurtlama günüm teste göre en yüksek 24 ocak. bir de ben esimden uzakta yaşıyorum Doğu gorevindeyim:110: inşallah hemen hamile kalırsın :KK45:
Eşin şu an yanında mı. Bende internetten iki tane yumurtlama programı indirdim. O programlara göre bu gün itibari ile verimli döneme girdik. Hani eşin yanındaysa gün aşırı çalışma yap bence arkadaşım ;) Benim programlara göre 22 ocak yumurtlama bugünden 24 ocağa kadarda verimli. Anroid telin varsa inderebilirsin kendin için bakabilirsin

Eşin şu an yanında mı. Bende internetten iki tane yumurtlama programı indirdim. O programlara göre bu gün itibari ile verimli döneme girdik. Hani eşin yanındaysa gün aşırı çalışma yap bence arkadaşım :KK66: Benim programlara göre 22 ocak yumurtlama bugünden 24 ocağa kadarda verimli. Anroid telin varsa inderebilirsin kendin için bakabilirsin
maalesef eşim ynımda değil.Sadece hafta sonları görüşebiliyoruz, o da hava şartları elverir de uçuşlar iptal olmazsa... 15 tatili çok iyi değerlendireceğim ,tabi yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama napalım... :110:o yüzden ben sizden daha az umutluyum kızlar... maalesef...

maalesef eşim ynımda değil.Sadece hafta sonları görüşebiliyoruz, o da hava şartları elverir de uçuşlar iptal olmazsa... 15 tatili çok iyi değerlendireceğim ,tabi yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama napalım... :110:o yüzden ben sizden daha az umutluyum kızlar... maalesef...
Hiiçç belli olmaz nasipte varsa olur canım. Bak mesela benim yumurtlamam bildiğim kadarıyla geç oluyor ve tahminen ara tatile denk gelecek. Belki seninde öyledir. Hem cuma gelse o gün çalışma olsa tutabilir ki :)

Hiiçç belli olmaz nasipte varsa olur canım. Bak mesela benim yumurtlamam bildiğim kadarıyla geç oluyor ve tahminen ara tatile denk gelecek. Belki seninde öyledir. Hem cuma gelse o gün çalışma olsa tutabilir ki :)
şimdi ben de ovu. testi sipariş ettim.Bakalım ne olcek:KK45:

Hıc umutsuzluğa dusme canım az ılıskı daha verimli olur inşallah :KK15:

çok teşekkür ederim kızlar inşallah yüzümüz tez zamanda güler hepimizin :KK49:

Back
X