Şuan hissediyordur aslında. Ama ben ve oğlum sürekli okşayıp seviyoruz.Tum yollari kapatmis bildigimiz.
Bu adam iflah olurmu bilmiyorumki daha.
Insallah duzelir ve mutlu bi aile olursunuz. Yavrucak hic bi zman duymasin babasinin onu istemedigini.
İnşallah duzelirTövbe tövbe.
Bozulmuş hızla maalesef eşiniz.
Ailenizle görüşün eğer size böyle davranmaya devam ederse,
Hamile halinizle kendinizi ezdirmeyin.
Her kavga ya da tartışmanız bebeğinizi etkiliyor bu süreci daha sakin ve sabırlı geçirin.
Doğumdan sonra hareke geçin...
Çok sagolun. Aldatma aşamasına henüz gecmemisizdir bence. Şimdilik beni beğenmeme kısmında. Ki begenilmeyen tarafım ne sordum. Sinirle söyledim diyorCanım, sana şu an ne yazsam boş teselli gibi gelecek. Ama içini buraya dökmen iyi olmuş. Eşinin değişimi çok olumsuz, haklısın. Yani yerden göğe kadar sen haklısın. Belki normal bir durumda olsan bazı şeyleri daha olağan karşılarsın ama gebeliğin seni daha da hassas yapıyor. Öncelikle bebeğini düşünmelisin. Eşin maddi değişimi hazmetme aşamasında. Elbette bazı şeyleri zamanla hazmettikten sonra, daha iyi bir tavır sergilemeye başlayacaktır. Kimini yokluk delirtir, kimini varlık. Bazı şeyleri hazmetmek zaman alır ama bu bir süreçtir ve elbette bir gün sona erecektir. Eşim beni aldatıyor gibi bir düşünceye kapılmamanı tavsiye ederim. Çok büyük bir itham bu. Kanıt gerektirir. Senin için ne kadar zor olduğunu biliyorum ama bu sürecin atlatılmasında mihenk taşı sensin. Bol bol dua et canım. Önce sabır dilen. Muhabbeti artıran dualar var. Allah'a sığın.
Çok şükür kendi imkanlarim var. Ailem de durum olarak iyi. Annem yalnız yaşıyor zaten babamdan dedemden kalan varlığı var.adamın eline parayı verdımı bır havalar tavalar yanından gecılmez-para suyunu ceker adam aynı adam bu cogu erkegın yapısında olan bırsey ne yazıkkı ;(
bence hıc uzulmeyın sızde calısıyormussunuz, kendı kazancınız var , evlatlarınız var , doguma kadar sıkın dıısnızı esınıze kale almayın kendınız ve evladınız ıcın yıyın ıcın gezın , ev işi falan da yapıp kendınızıde yormayın, esınızden de ısteyın kredı kartını emınım kı vardır kullandıgı bır kart cıkın bır guzel doyasıya alısverıs yapın, o da odesın dursun madem o kadar parası var ama sıze ayıracak zamanı yok sızde acısını boyle cıkarın..
dogumdan sonrada bakarsınız gıdısata gore olmuyorsa ayrılırsınız, dunyanın sonu degıl, sız kendı ayaklarınız ustunde duruyorsunuz, o da evlatlarına bakmakla yukumlu açta açıkta kalmazsınız kendınızı yıprattıgınıza degmez emın olun...
Zaten çocuklarımıza üzülüyorum yoksa bizler her türlü ayaklarımız üstünde dururuz. Insallah duzelir ler en kısa zamanda. Paranın huzur vermediğini asıl huzurun es ve bebeklerle geldiğini hatirlarlar yenidenCok olmasa da biraz sizinkine benziyor durumumuz. Benim hamileliklerim hep sorunluydu. Bir turlu saglikli bebek getiremedik. Bende isten cikip cocuga ve evime odaklandim.esimin maasi iyi cok sukur gelirimiz bize yeter diye.. oglum 1.5 yasina gelince supriz bir bebek daha geldi. Onuda zaten beegimiz olmuyordu mevlam verdi sukur diye kabullendim.biri 3 biri 1.5 yasinda iki oglum var. Bu arada esimin maasi uc kat daha artti. Beyimiz kendini evin yoneticisi beni de hizmetci saniyor. Olur olmadik seylere vidi vidi ... malum o calisiyor aksama kadar bize de yetri kadar veriyo ya biz sefil aile gurubu da onun duzeni icin her seyi yapmaliyiz. Ozellikle midesine duskunn adamdan aman uzak durun.. onu yapmadin bunu yapmadin o niye boyle bu niye boyle.. Onun ve ailesinin hizmetciligini yapip, akrabalari arasinda onu temsil etmeliyiz. Aylik harclik verir onunda uc kurusun hesabini sorar sorsan cok zenginiz evt arabam var ama iki cocukla en fazla nereye gidebilirim ki... oyle yoruldum ki onunla yasamaktan ayrilik noktasina geldik. Evlendigimiz gunden benim ruhumu oldurdu artik ben ben degilim.. evet iyi insan kime sorsan bir yardimini bir iyiligili gormustur ama beni yoruyor kalbimi gonlumu ruhumu bitirdi...
Parasi fazla olan cig adamlar egoist oluyor. Bunu hep bilirdim onunicin zengin adamlardan uzak durdum ama malesef gelip beni buldu. Evlenirken maasini benden gizlemis.sonradan ogrendim. Sonra daha cok oldu ...aman iste kimse anlamiyor bir elin yagda bir elin balda gorunuyorsun. Huzurum olmadiktan sonra napim ben parayi.. bakalim sonumuz ne olacak cocuklarimiza yazik..
Beğenilmediğini hissetmek, bir kadını yaralar, seni anlıyorum. Ama asıl beğenmediği, kendi davranışlarıdır; bundan rahatsız oluyordur içten içe ancak acısını senden çıkarıyordur belki de. Bir davranışın altında yatan birden fazla neden olabiliyor bazen. Bunu da neden söyledim? Eşim bir ara inanılmaz kilo almıştı ve kendinden nefret ediyordu. Dış görünüşümle ilgili olarak kalbimi en çok o zamanlar kırmıştı hatırlıyorum da. Biraz irdelediğimde sorunun ben olmadığımı anlamıştım. Küçük bir anektod olarak anlatmış olayım bunu da. Bence eşin, kendinden rahatsız canım. Vicdanen rahatsız ve acısını senden çıkarıyor. Uzaktan bakınca öyle görünüyor.Çok sagolun. Aldatma aşamasına henüz gecmemisizdir bence. Şimdilik beni beğenmeme kısmında. Ki begenilmeyen tarafım ne sordum. Sinirle söyledim diyor
Aynen canım. Olanaklarınızın keyfini yaşayın hep birlikte.Artık harciycam. Zaten ben memurken bile ev araba gibi yatırımı dilimden tirnagimdan artırıp yaptım yani beraber yaptık.
Şimdi sefasını bende sürmesini bilmeliyim ki beni ezik görmesin boyle
Zaten çocuklarımıza üzülüyorum yoksa bizler her türlü ayaklarımız üstünde dururuz. Insallah duzelir ler en kısa zamanda. Paranın huzur vermediğini asıl huzurun es ve bebeklerle geldiğini hatirlarlar yeniden
Evet evde bekledigimin rahatlığı var. Bugün aynen böyle yaptım gezdim alışveriş yaptım şimdi de oğlumu yemeğe getirdim.okuldan alıp.Dallamaya bak la, biti kanlanınca nasıl da değişiyor!!! 2 ay kalmış doğuma ve git aldır diyor öyle mi??? Zittirsin gitsin gerçekten, büyük bir dersi haketmiş o! sen de kendine güzelce bakıp gez toz doğumunu yapınca. Parasını kullan!
parasını iyice kendine kullanmadan da boşanma, sen kendine bakıp onunla ilgilenmeyince uyuz olcak... evde hamile olup onu beklediğini bilmek yetiyor ona...
Değişsin tabi ama sadece alışkanlıkları mümkünse. Ben beğenmemeye gelmesi olayın çok kiriciyapmayın hanımlar,çok para herkesi değiştirir,bundada tuhaf bişey yok,çok paramız olsa,bizde evimizi,semtimizi,giyimizi,arabamızı beğenmeyız,eski gittiğmiz mekanları,ner var bunda tuhaflık,