Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

İnşallah duzelir

Çok sagolun. Aldatma aşamasına henüz gecmemisizdir bence. Şimdilik beni beğenmeme kısmında. Ki begenilmeyen tarafım ne sordum. Sinirle söyledim diyor

Çok şükür kendi imkanlarim var. Ailem de durum olarak iyi. Annem yalnız yaşıyor zaten babamdan dedemden kalan varlığı var.
Ama gönül istiyorki bukadar emek verdiğim yuvam yıkılmasın.

Zaten çocuklarımıza üzülüyorum yoksa bizler her türlü ayaklarımız üstünde dururuz. Insallah duzelir ler en kısa zamanda. Paranın huzur vermediğini asıl huzurun es ve bebeklerle geldiğini hatirlarlar yeniden

yapmayın hanımlar,çok para herkesi değiştirir,bundada tuhaf bişey yok,çok paramız olsa,bizde evimizi,semtimizi,giyimizi,arabamızı beğenmeyız,eski gittiğmiz mekanları,ner var bunda tuhaflık,

Çok sagolun. Aldatma aşamasına henüz gecmemisizdir bence. Şimdilik beni beğenmeme kısmında. Ki begenilmeyen tarafım ne sordum. Sinirle söyledim diyor
Beğenilmediğini hissetmek, bir kadını yaralar, seni anlıyorum. Ama asıl beğenmediği, kendi davranışlarıdır; bundan rahatsız oluyordur içten içe ancak acısını senden çıkarıyordur belki de. Bir davranışın altında yatan birden fazla neden olabiliyor bazen. Bunu da neden söyledim? Eşim bir ara inanılmaz kilo almıştı ve kendinden nefret ediyordu. Dış görünüşümle ilgili olarak kalbimi en çok o zamanlar kırmıştı hatırlıyorum da. Biraz irdelediğimde sorunun ben olmadığımı anlamıştım. Küçük bir anektod olarak anlatmış olayım bunu da. Bence eşin, kendinden rahatsız canım. Vicdanen rahatsız ve acısını senden çıkarıyor. Uzaktan bakınca öyle görünüyor.

Artık harciycam. Zaten ben memurken bile ev araba gibi yatırımı dilimden tirnagimdan artırıp yaptım yani beraber yaptık.
Şimdi sefasını bende sürmesini bilmeliyim ki beni ezik görmesin boyle
Aynen canım. Olanaklarınızın keyfini yaşayın hep birlikte.
Anladığım kadarıyla hayatı ciddiye alan, temkinli adım atmak isteyen sensin ki bu tutumu onaylarım.
Geleceğinizle ilgili yeni bir yatırım için sizi zorlamayacak bir borca girmek de eşini odaklayacak bir yöntem olabilir.
Birlikte yeni yatırım borcunuzu ödeme çabasına girebilirsiniz.
Aileyi toparlayıcı rolünü üslenmişsin. Bu rolü genellikle kadınlar üslenir.
Sertlikten ziyade tatlı sert olmayı başarabilirsek kırılıp dökülmeden toparlayıcı rolümüzü başarıyla sürdürebiliriz.
Dilerim yüreğin kadar güzel bir hayatınız olur. Evlatların, eşinle birlikte İnşallah.

Kisiligi koyacak yer ariyormus da yanlis yere koymus para yardimci olmus bozulmus bir benzerini yasadim mutevazi hayatinda cok sevimli seker bir akrabamiz simdi para bollasinca zivanadan cikti ,durumu duzelir insaAllah belasi yakindir bu gidisle uzulmeyin diyebiliyorum artik cunku yasadigim ornekte elim kolum baglandi anlayacak elbet ama biraz zaman lazim ve tabiki birazda.kötek duacinizim

Eline bir mahkeme celbi ver, hala aynı şekilde davranırsa sevmiyor artık seni. Parayı bulunca değişti eşşoğlusu.

Ayrıca sen neden parayı harcamıyorsun bakayım? Git harca en pahalısından üstünü başını donat, pahalı makyaj malzemeleri al süslen püslen doğumdan sonra. Senden biraz da bunu bekliyor. Parasını harcadıkça kıymetlisin bir erkeğin unutma, kocan o senin harca valla senin hakkın asıl.

Evet onlar yarin bana hesap sorar diye korkuyorum. Karar asamasindayim. Insallah hakkimizda hayirlisi.. ben galiba artik beni secse bile cok yoruldum. Onunla bir gelecek isteyip istemedigimden emin degilim. Sen seviyorsun esini insallh duzelir

Boşanmanı gerektirecek bir neden yok gibi . Tüm sıkıntıyı yaşa sonra tam para kazandığı zaman adamdan ayrıl . Bence harca parasını ama sadece kendine çocuğuna al ona bir şey alma Çocuğu aldır demiş ama içkiliymiş . Ne söylediğini pek bilmiyor bile olabilir . İçkililer doğruyu söyler olayına pek inanmam ben . Ama eşinizin senden bilmem kaç kat fazla kazanıyorum demesi garip . Bu anlamda ya siz karı koca sıkıntı yaşamışsınız ya da o sizin kazancınızla ilgili bir içten sıkıntı yaşamış . Birlikte bir terapiste gidin isterseniz .

eşiniz değişmiş bence siz de bu yeni duruma ayak uydurun artık. evin hizmetçisi olmayın eve hizmetçi alın. paranızı son kuruşuna kadar eve çocuğunuza harcamayın kenara atın.

hassas bir döneminizde bunlar başınıza gelmiş ama çok para.parasızlıktan bin kat iyidir yine de. siz de paranın tadını çıkarın. belkide hep evde olduğunuz için eşinize sarıyorsunuzdur. ondaki değişiklik sizde sinir yapıyordur olamaz mı?

Canım lütfen kendini de bebeğini de üzme lütfen bak bi meleğin var senin birlikte bi terapiste gidin mutlaka sende ona göre harcama yap boşver hamilelik zaten yıpratiyo insanı üzme kendini

Evet evde bekledigimin rahatlığı var. Bugün aynen böyle yaptım gezdim alışveriş yaptım şimdi de oğlumu yemeğe getirdim.okuldan alıp.

yapmayın hanımlar,çok para herkesi değiştirir,bundada tuhaf bişey yok,çok paramız olsa,bizde evimizi,semtimizi,giyimizi,arabamızı beğenmeyız,eski gittiğmiz mekanları,ner var bunda tuhaflık,
Değişsin tabi ama sadece alışkanlıkları mümkünse. Ben beğenmemeye gelmesi olayın çok kirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…