Yardımcı olurmusunuz kızlarr

Saldırgan degılım lütfen empati yaparak yorum yapsınlar ben bu konuyu benı kırın laf soyleyın dıye acmadım sonuc olarak yorum yapılcaksada herkes haddını bılerek yapmalı dıye dusunuyorum esımle konustum zaten o da bılıyo ve sonradan haklısın zaten dedı yasımız genc olabılır o sorumlulugu almak herkesın kendı bılecegı ıstır bız neden bebek dogunca para ısteyelım evımızı aldık ondan bu ara sıkıstık ha scele konusuna gelırsek de kendı doktorumuz oyle onerdı cunku esının degerlerını bellı bı zaman sonra bu degerlerı de bulamayız dedı sımdı anladınızmı
peki esiniz hic takviye edici vitaminler falan kullanmadimi yani eger biraz arastirip bu sprem sorunlarina karsi bazi takviye edici vitaminler ve kurler var hic kullanmadimi esiniz benim size onerim esiniz boyle sorunlar icin onerilen takviyler var bir muddet kullansin belki faydasi olur hem yasinizda gencmis ben 7 yillik evliyim 5 ay sonra tup bebek icin tedaviye basliycam siz daha yolun basindasiniz yanlis anlamayin sakin bu benim size bi onerim bi arastirip deneyin isterseniz benim esiminde sperm sorunu vardi sayi olarak baya dusuktu boyle kurlerle dogal seylerle duzeldi cok sukur insallah tez zamanda bebeginize kavusursunuz

peki esiniz hic takviye edici vitaminler falan kullanmadimi yani eger biraz arastirip bu sprem sorunlarina karsi bazi takviye edici vitaminler ve kurler var hic kullanmadimi esiniz benim size onerim esiniz boyle sorunlar icin onerilen takviyler var bir muddet kullansin belki faydasi olur hem yasinizda gencmis ben 7 yillik evliyim 5 ay sonra tup bebek icin tedaviye basliycam siz daha yolun basindasiniz yanlis anlamayin sakin bu benim size bi onerim bi arastirip deneyin isterseniz benim esiminde sperm sorunu vardi sayi olarak baya dusuktu boyle kurlerle dogal seylerle duzeldi cok sukur insallah tez zamanda bebeginize kavusursunuz
Teşekkurler yorumunuz ıcın esım ılaclar da takviyeler de kullandı ameliyat da oldu hersey denendi yani öyle söylüyım duzelme olmadı sayısında problem yok ılerı hareketınde sorun var

Teşekkurler yorumunuz ıcın esım ılaclar da takviyeler de kullandı ameliyat da oldu hersey denendi yani öyle söylüyım duzelme olmadı sayısında problem yok ılerı hareketınde sorun var
anladim cnm Allah yardimiciniz olsun

Size tek diyebileceğim her şey zamanına tabidir. Şu an olmuyorsa ya da olabilecekken dahi imkansızlık sebebi ile olamıyorsa bunda bin hayır arayın. Yaşınız genç paranızı biriktirin ve tedavinizi olun. Başına gelmeyen anlamaz demişsiniz ancak empati ile anlaşılabilir. Ben hiç çocuk istemememe rağmen sizin duygularınızı anlayabiliyorum. Bence eşiniz sizin ne kadar çocuk istediğinizi biliyor o nedenle kendini kötü hissediyor. Çok yakın arkadaşım da sizin gibiydi. Olmayanı zorladı, bekle biraz tekrar denersin yaşın genç dedim. Dinlemedi. Kısa sürede oldu çocuğu, şimdi en büyük sınavı o çocuk.
Cok dogru soyluyosunuz bende sızle aynı dusuncedeyım halledicez inşallah

Selam kızlar 3 senelık evliyiz çocuğumuz olmuyo tüp bebek tedavisi görmemiz gerekiyo ama maddi yönden hazır değiliz eşimin ailesi yardımcı olucam demişti bir ara ama daha sonradan konuşulmadı bu konu çocukları ikimizde çok severiz Allah isteyen bakabilcek herkese de nasip etsin inşallah🙏🏻 eşim bugun bana galiba bizim cocugumuz olmucak zaten maddi yönden de şuan zor sen mutlu ol üzülme istersen boşan hayatına bak belki yeniden evlenırsın çocuğun olur dedi normalde böyle bişey dicek biri de değil şaşırdım çok üzüldüm neden böyle söylüyorsun dedım ee cocugumuz olmazsa napcaksın dedı herşey taktiri ilahi dedim (çocuk sahibi olamamızın nedeni eşimde sperm hareketlerinde sorun olması ) ameliyat vs oldu ama düzelmedi ama hıc bır zaman bu konuyu açmadım üzülür kırılır dıye sonucta bende de sorun olabılırdı belkı de cıkcak bılemeyız ki bende en son git babanla konus ona gore doktorumuza gıdelım dedım ama babasından cekınıyo para ıstemeye o yüzden konusmuyo bu konuyu ama dedıne çok üzüldüm ve kırıldım sonra saçma sapan tartıştık daha sonra benım uzuldumu gormemek ıcın oyle dedını soyledı kı onun acısından bakınca hak da verdım psikolojik öyle düşündünü içinde ne yaşadını bilemem sonucta ama birbirimizi çok seviyoruz böyle bişey olmaz aramızda bazılarınız acele dicek ama acele olan bısey yok sadece doktorumuzun arastırması sonucu bu degerlerı bellı bı sure sonra bulamayabılırsınız dedı ıcın lütfen kırıcı yorumlar yapmayın insan basına gelmeden anlamaz napmamm gerek yardımcı olurmusunuz🌸
Eşin aşırı saçmalamış !! İnsanlar servetini ortaya koyuyor kaç arkadaşım evini arabasını sattı kaç arkadaşım altınlarını sattı kredi çekti de tüp bebek yaptı insanlardan beklentiniz olmasın kv kp yardım etse yıllarca başına kakmaktan başka şeye yaramicak burnundan gelir o tedavi. Birlik olmak pes etmek değildir, evlilik sadece cocuk üzerine de kurulu değildir 6 senelik evliyim cocuğum olmadı bir kez olsun eşime ne ben öyle bir şey dedim ne eşim bana söyledi! 3 senelik evlisiniz ne zorluk gördü de eşin mızmızlanıyor ne yaşamış yani 30 yıllık evli olanlar cocuğu olmayanlar ne yapsın? Ben gerçekten hayret ediyorum kimse cocuk için evlenmiyor sevgi hakikattir huzurdur sıcak yuvadır iki kişi de ailedir. Aşırı yanlış yapıyor eşin ve bu laflardan sonra senin kesinlikle onunla bir daha bir araya gelmemen gerek, bunu göze almış kafaya koymuş bir eş var karşında mücadelesi olmayan hayalı olmayan bir insan hayatının hiç bir noktasında başarılı olamaz. Bu söylediklerim çok ağır olsa da uzun süre cocuk isteyen bir insan olarak yazıyorum ve belkide bunlara hiç gerek kalmadan kendiliğinden de olabilir cocuğunuz. Alta yatan nedeni bulmak gerekir.

Selam kızlar 3 senelık evliyiz çocuğumuz olmuyo tüp bebek tedavisi görmemiz gerekiyo ama maddi yönden hazır değiliz eşimin ailesi yardımcı olucam demişti bir ara ama daha sonradan konuşulmadı bu konu çocukları ikimizde çok severiz Allah isteyen bakabilcek herkese de nasip etsin inşallah🙏🏻 eşim bugun bana galiba bizim cocugumuz olmucak zaten maddi yönden de şuan zor sen mutlu ol üzülme istersen boşan hayatına bak belki yeniden evlenırsın çocuğun olur dedi normalde böyle bişey dicek biri de değil şaşırdım çok üzüldüm neden böyle söylüyorsun dedım ee cocugumuz olmazsa napcaksın dedı herşey taktiri ilahi dedim (çocuk sahibi olamamızın nedeni eşimde sperm hareketlerinde sorun olması ) ameliyat vs oldu ama düzelmedi ama hıc bır zaman bu konuyu açmadım üzülür kırılır dıye sonucta bende de sorun olabılırdı belkı de cıkcak bılemeyız ki bende en son git babanla konus ona gore doktorumuza gıdelım dedım ama babasından cekınıyo para ıstemeye o yüzden konusmuyo bu konuyu ama dedıne çok üzüldüm ve kırıldım sonra saçma sapan tartıştık daha sonra benım uzuldumu gormemek ıcın oyle dedını soyledı kı onun acısından bakınca hak da verdım psikolojik öyle düşündünü içinde ne yaşadını bilemem sonucta ama birbirimizi çok seviyoruz böyle bişey olmaz aramızda bazılarınız acele dicek ama acele olan bısey yok sadece doktorumuzun arastırması sonucu bu degerlerı bellı bı sure sonra bulamayabılırsınız dedı ıcın lütfen kırıcı yorumlar yapmayın insan basına gelmeden anlamaz napmamm gerek yardımcı olurmusunuz🌸
Yani bana sorarsanız size hakaret eden S***** G** (Defol) diyen adamdan zorla çocuk yapmak için zorlamayın ha adam ak pak pamuk olsa bile tüp bebek için dahi başkasından para isteyecek durumdaysanız çocuk sahibi olmayın derim ama siz buna rağmen kırk defa hamile miyim belirti mi cart mı curt mu diye konu açtığınız için zaten beni dinlemezsiniz size hayatta başarılar

Ailesi verecek olsa zaten siz istemeden verirler y ada ne zaman verelim derlerdi. Eşiniz vermeyeceklerini düşünüyor bence

X