Amacını anlayamıyorum ?

İstiyorummm inan tek korkum bu. Sence yazar mı tekrar bana
Biz de seni anlamıyoruz

Bu konuyu da eminim burdaki baskılar sonucu actin hanı boşanıyordun ne oldu dedik diye

Belki adamın haberi bile yok

Kendin yazıp kendin oynuyorsun gibi geliyor

Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)
Hala haftaya kadar kalayım n'oluuur havasında bizim kiraz hshs
Adliyeye gidip anlaşmalı dilekçe vermek kolay mı öyle? Koşturmak istemiyor kız, evde öyle amaçsızca durmaya alışmış. Sen hareket et, eşyalarını topla, ailenle konuş, davayı açın diyorsun. Zamana ihtiyacı var.

Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)
Hala haftaya kadar kalayım n'oluuur havasında bizim kiraz hshs
Kiraz adamın hakaretlerine aldatmalarina alıştı ....

Oldu ki boşandı boşanmaz da neyse

O boşluk nasıl dolacak kim hakaret edecek kim aldatacak kim sipariş parasını verecek

Hır gür itilmek sevgisizlik saygısızlık hor görülmek o kadar bünyesi alıştı ki bunlar üzerinden kalkalrsa kirazın pestili çıkar

Oysa bu adamdan kurtulsa bir derin nefes alsa belki oksijen beyne gidecek ve oh be kurtuldum diyecek

Hâlâ boşanmak kolay mi mahkeme kolay mi

Basında kavak yelleri bile yok o kadar kapalı idrak yolları

Bir de anlamadığım şu neden direk "Nasıl kurtuldunuz?" kafasına geldiniz ki? Adam sizi taciz mi ediyor? Tehdit mi ediyor? Çamur, bela biri mi? Neden direk kafanızda bu senaryolar var ki? He potansiyel olarak o tip biriyse zaten boşanmanız hayrınıza olacak demektir.
Yav yok adamın bunu umursadığı yok ama o kafasında kuruyor eski konulara bakın öyle aşk meşk bırakmam seni falan gibi bir durum yok.

Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.

Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.

Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.

Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Sen boşanana kadar ben çocuk yaptım he

Düzenim değişecek.. o mahkemelerde koşturacağız falan zor işte her türlü
Anlaşmalı boşanırsanız hiç mahkemede koşma olayı yok. Dilekçe veriyorsunuz, sadece 1 kişi gidip verse o da oluyor. Gün verilince de gidiyorsunuz 5 dakika sürmüyor boşanmak belki daha bile kısadır. Neden dramatize ediyorsunuz her şeyi bu kadar?

X