- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.355
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Ahahah yani, karar verilmiş bile, uygulaması kalmış.Adam haftaya kalmasın, uzamasın artık git demiş Kiraz hala karar vermeye çalışıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah yani, karar verilmiş bile, uygulaması kalmış.Adam haftaya kalmasın, uzamasın artık git demiş Kiraz hala karar vermeye çalışıyor.
Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)Adam haftaya kalmasın, uzamasın artık git demiş Kiraz hala karar vermeye çalışıyor.
Biz de seni anlamıyoruzİstiyorummm inan tek korkum bu. Sence yazar mı tekrar bana
Adliyeye gidip anlaşmalı dilekçe vermek kolay mı öyle? Koşturmak istemiyor kız, evde öyle amaçsızca durmaya alışmış. Sen hareket et, eşyalarını topla, ailenle konuş, davayı açın diyorsun. Zamana ihtiyacı var.Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)
Hala haftaya kadar kalayım n'oluuur havasında bizim kiraz hshs
Kiraz adamın hakaretlerine aldatmalarina alıştı ....Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)
Hala haftaya kadar kalayım n'oluuur havasında bizim kiraz hshs
Yav yok adamın bunu umursadığı yok ama o kafasında kuruyor eski konulara bakın öyle aşk meşk bırakmam seni falan gibi bir durum yok.Bir de anlamadığım şu neden direk "Nasıl kurtuldunuz?" kafasına geldiniz ki? Adam sizi taciz mi ediyor? Tehdit mi ediyor? Çamur, bela biri mi? Neden direk kafanızda bu senaryolar var ki? He potansiyel olarak o tip biriyse zaten boşanmanız hayrınıza olacak demektir.
Sen boşanana kadar ben çocuk yaptım heKızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.
Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.
Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.
Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Anlaşmalı boşanırsanız hiç mahkemede koşma olayı yok. Dilekçe veriyorsunuz, sadece 1 kişi gidip verse o da oluyor. Gün verilince de gidiyorsunuz 5 dakika sürmüyor boşanmak belki daha bile kısadır. Neden dramatize ediyorsunuz her şeyi bu kadar?Düzenim değişecek.. o mahkemelerde koşturacağız falan zor işte her türlü
Sizde mi anlaşmalı bosandınızAnlaşmalı boşanırsanız hiç mahkemede koşma olayı yok. Dilekçe veriyorsunuz, sadece 1 kişi gidip verse o da oluyor. Gün verilince de gidiyorsunuz 5 dakika sürmüyor boşanmak belki daha bile kısadır. Neden dramatize ediyorsunuz her şeyi bu kadar?
Evet.Sizde mi anlaşmalı bosandınız