Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

Aynen dedigin gibi gonul yorgunlugu.. bende haksizlik yapmiyayim diye psikiyatriye gidiyorm. Ama senin soyledigin daha mantikli ismini verirs3n belki bende de olumlu olur.

Gelişme var kızlar. .
Bizden yaşça büyük görüştüğümüz bi aileden bahsetmiştim ya onlara anlatmıştım hani yaşananları.

Cumartesi eşi bizengin geldi.. eşimi de onun eşinin yanına yolladık. Baya konusmuslar.

Abi baya akıl vermiş. Beni çok sevdiğini ama benim kimlesin diye sorduğumda sinirlendigini söylemiş. Her sözümü sinirle söylüyorum demiş. Sonrada pişman oluyorum ama özür dileyemiyorum demiş.

Eve geldiler dördünüz oturup konuştuk. Aslında iyi oldu olaya dışardan birinin bakıp yorum yapıp uyarması.

Uzuuun konuşmalar sonunda abi dediki zaten siz mahkemeye gitseniz bile hakim sizi bosamaz birbirini bu kadar seven insanlar nasıl boşanır dedi.

Onlar gidince eşim oglumuzu uyuttu bende uyuyakalmisim.

Sabah sarıldı ben seni oglumuzu ve bevegimizi çok seviyorum. Saçının teline dünyayı değişmem. Maaş konusunda espriydi sadece eski maaslarimizla kıyaslamak için dedi. Ben parayi bizim için kazanıyorum kendim için deil dedi. Benim ona darildigim dönemde benden habersiz bireysel emeklilik primlerimizi yükseltmiş 5 aydır. Oğlumuz için altın hesabı actirmis gelecekte okurken zorlanmasin diye.

Bunları niye bana söylemedin dedim.
Ben geleceğimiz rahat olsun diye uğraşıyorum dedi. Bu özel sektör ne olacağımız belli olmaz bi an önce yatırım yapmaliydim dedi.

Beni beğenmiyorsun ama dedim. Senden başkasını gözüm gormezkken mi dedi. Hamilelikten bu kadar hassaslastin ama ben bu durumu farkedemedim artık daha dikkatli davrancam dedi.

Allahima şükürler olsun ki toparladık. Burda ki destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Alkol konusunda da çok büyük bi hataydı asla yapmiycam bi daha söz veriyorum dedi.

Sana söylemiştim.,düzeltme sansın var. Bundan sonrası senin elinde. Akşam kaçta geliyorsun şu yemeği yapcam falan de. İçki için dışarada vakit geçirmesine engel ol. Hersey daha iyi olur inş.

Sana söylemiştim.,düzeltme sansın var. Bundan sonrası senin elinde. Akşam kaçta geliyorsun şu yemeği yapcam falan de. İçki için dışarada vakit geçirmesine engel ol. Hersey daha iyi olur inş.
Normalde alkol almıyor o.. Ben zaten hiç almıyorum. Masallahimiz var iki gündür gündüzleri bile geliyor eve. Uzulmemem için uğraşıyor. Insallah böyle devam ederiz. Beni çok seven adamı tekrar görebiliyorum gozlerinde

X