- 6 Nisan 2023
- 1.000
- 58
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Kız niye gülüyorsun ayıpYa gülmemek için kendimi zor tuttum ama olmadı şu seda sayan programında bir kadın vardı hani bir türlü peşini bırakmadı eski eşi artık direkt bela okuyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız niye gülüyorsun ayıpYa gülmemek için kendimi zor tuttum ama olmadı şu seda sayan programında bir kadın vardı hani bir türlü peşini bırakmadı eski eşi artık direkt bela okuyordu
Düzenim değişecek.. o mahkemelerde koşturacağız falan zor işte her türlüçocuk yok mal mülk yok sevgi saygı yok gurur onur yok
neyi düşünüyorsunuz
Terapi almalisin takintilarin icin. Bunun kocanla alakasi yok Kiraz'cim. Hepimiz o gunduz kusagi programlarinda gorduklerimizden etkileniyoruz ama elimizdeki adamin potansiyelini bildigimizden korkmuyoruz. Sen zarar verme potansiyeli olduğunu dusunuyorsan ayni evin icinde daha buyuk tehlikedesin demektir.Öyle biri değil şiddet tehdit görmedim bugüne kadar ama hayırsız biri işte bi o kadar da olgun biri olmasına rağmen benn haberleri izlemekten olsa gerek evlendiğimden beri kafamda korkular var boşandıktan sonrasına dair. Korkuyorum sebepsizce
Adamin umrunda degilsiniz, sadece kendi egosunu tatmin ediyor.Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.
Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.
Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.
Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Ne düşünüyor olabilir ki o da üzülmüyor mu zaten anlaşarakta boşanacak olsak yine de bi ayrılık buya adamın sizde kurtulmak için yapmadığı kalmadı yapıştınız sakız gibi adama bırakıp gitmiyorsunuz
sizi istemeyen adam sizi rahatsız eder mi diye hayal kuruyorsunuz
hayır anlaşıldıysa iki taraf istiyorsa neyin beklemesi bu
ailesinin yanına dönecek olan siz değil misiniz
ne yani gerisi
adam sizin için neler düşünüyor biliyor musunuz şu an
Ay ne üzülmesi?Ne düşünüyor olabilir ki o da üzülmüyor mu zaten anlaşarakta boşanacak olsak yine de bi ayrılık bu
Ama çok komiksin bebeğim boşanmak istemiyorum de geç kim seni kınayacak biz neler gördük neler okuduk çok zorluyorsun kendiniKız niye gülüyorsun ayıp
Haklısınız boşanacağım bu hafta evi terk edicem inşallah kendisi de böyle istiyor zaten bugünde ben dedim ki haftaya boşanalım yani ben haftaya terk ediyim evi dedim. Hayır uzadıkça uzuyo evet zor ama bi yerden baslamak zorundayız dediTerapi almalisin takintilarin icin. Bunun kocanla alakasi yok Kiraz'cim. Hepimiz o gunduz kusagi programlarinda gorduklerimizden etkileniyoruz ama elimizdeki adamin potansiyelini bildigimizden korkmuyoruz. Sen zarar verme potansiyeli olduğunu dusunuyorsan ayni evin icinde daha buyuk tehlikedesin demektir.
Bir gun disari cikacaksin ve eve geldiginde tum esyalarin gitmis olacak o da kocan usenmezse tabi aha buraya yaziyorum.
Allah askina artik kendini ezdirme su adama, yuzlerce kadin kac kez sana anlatti bu adamdan bir yol olmaz.
Hayır ama istiyorum boşanmak bi yandanAma çok komiksin bebeğim boşanmak istemiyorum de geç kim seni kınayacak biz neler gördük neler okuduk çok zorluyorsun kendini
Zor derken ne demek istedi acaba sevmese neden zor desin ki demek ki adam da ayrılmak istemiyorHaklısınız boşanacağım bu hafta evi terk edicem inşallah kendisi de böyle istiyor zaten bugünde ben dedim ki haftaya boşanalım yani ben haftaya terk ediyim evi dedim. Hayır uzadıkça uzuyo evet zor ama bi yerden baslamak zorundayız dedi
Yok o kadar da değilZor derken ne demek istedi acaba sevmese neden zor desin ki demek ki adam da ayrılmak istemiyor
Ne kararı ya, adam git diyor işte kararlık bir durum yok ki, sadece senin sakızımsı yapışmışlığın var.Ama ne yapabilirim ki? Bu boşanma süreci kolay bi şey değil ha deyince olmuyor.. ama olacak artık bu yüzden iyi düşünüp iyi karar vermeye çalışıyorum
Tek üzülen sensin, o sevgilisine koşmayı bekliyorNe düşünüyor olabilir ki o da üzülmüyor mu zaten anlaşarakta boşanacak olsak yine de bi ayrılık bu
Ama ne yapabilirim ki? Bu boşanma süreci kolay bi şey değil ha deyince olmuyor.. ama olacak artık bu yüzden iyi düşünüp iyi karar vermeye çalışıyorum
Tatlım karar mercii sen değilsin senin şartların müsait değil burda neyini anlamıyorsun? İstemiyor adam seni zorla mı?Ama ne yapabilirim ki? Bu boşanma süreci kolay bi şey değil ha deyince olmuyor.. ama olacak artık bu yüzden iyi düşünüp iyi karar vermeye çalışıyorum
Adam haftaya kalmasın, uzamasın artık git demiş Kiraz hala karar vermeye çalışıyor.Tatlım karar mercii sen değilsin senin şartların müsait değil burda neyini anlamıyorsun? İstemiyor adam seni zorla mı?
Bi dilekçe veriyosun, 5 dk duruşma, bitti gitti, mal yok mülk yok paylaşılacak, çocuk yok ayağına dolanacak, neyine koşturcan?Düzenim değişecek.. o mahkemelerde koşturacağız falan zor işte her türlü