Haklısın. Güzellik merkezi olan bi tanıdığım var ondan da cilt bakımı randevusu alıcam az sonra.Aferin kız sana, boşanma ayıdan parasını yi gez dolaş eğlen kendine bakımlar yap. sen kendine bakıp kendini sevince bu ayı bi an düşünecek bu hatun elden gidiyor , gül gibi aileme noluyor diye... bırak o koşsun peşinden...
5 aydır takip ediyorum. Bu da gelmişti aklıma çünkü ama bişey çıkmadıBu yorumunuz beni rahatladi diyebilirim. En azından kendime güvenimi kaybetmemem gerektiğini anladim
Çok şükür. Rahmetli babam hep derdi bi kız aile ve es durumu ne kadar iyi olursa olsun kendi ayakları üzerinde olmalı diyeAllah islah etsin durum çok zor gerçekten allah sanada güç versin . Bu adam duzelmezse yapilacak şey belli çok şükür ki en azindan ekonomik özgürlüğün var
Doğru. Begenilerimiz teecihlerimiz değişiyor biz büyüdükçe. Değişsin bakalım. Ben eski enerjim ve ışığıma tekrar kavusayimdamaalesef ınsanın dinamiği bu,sen üstüne alınma,senınki parayı bulmuş,değişmiş,kimi başka nedenden başka bırını bulur,ama sen burda kendını suçlama,bu onunla alakalı bişey,bazen çocuklar bile büyüdükçe anne ve babasını beğenmez,hayat bu,birlikte yüremeye başladığın ınsan hep seni beğenecek dıye bir garanti yok,şöle düşün sen 20 yaşında beğendiğin aşık olduğun ınsnaı şimdi görsen beğenırmısın?biz bile bir kç yıl önceki resmımızı görsek beğenmeyız,belkide tam anlatamadım tatlım,
Alkol alması da bi garip. Yani en son 8 sene önce alkol alıyordu. O da özel günlerde. Ama dün alakasız bi zamanda. Ve bana artık hep böyle gelicem eve dedi. Bakalım bugün nasıl gelecekÜzgünüm ama eşin tam bir hayvan kusura bakma seni çaresiz bi hale soktuğu için Rabbim verdiğini geri almasını bilir sen o yokmuş gibi davran umursama isterse uyuşturucu kullansın görme bile herşey olacağına varır
Öyle yapacağım. Kendinden daha önemli kimse yok der hep annem. Önceliğin sen olsun der. Psikologum da aynı şeyi soyluyorBence alın parasını, süslenin, yiyin için, gezin. Saçlarınızı yaptırın her gün, alın o pahalı kremlerden, yemeği de dışarıda yiyin. Sürekli küçümseyin siz de onu. Ancak bundan anlar. Çocuğunuz doğsun, biraz büyüsün, kurun düzeninizi baktınız değişmedi o zaman verirsiniz kararınızı.
Ah şu eski aliskanlikalrimdan bu vazgecebilsem. Aman ben bu paraya çocuğa bişey alırım kalsın diyerek. Gerçi bugün kendime göre bi adım ondeydimValla kardeş bu herifin parası ot b.k yolunda çatır çatır bir güzel yenir.
Eve de bir yardımcı alınır falan ne hizmet etmesi.
Para onun totoyu kaldıracağına seni rahat ettirsin bırak.
İlk işin yarın tek günde bir aylık maaşını yemek olsun, bir şey derse
senin için ne ki 5 katını kazanıyorsun bundan sonra böyle dersin
Evet az olunca insan ah bi düzelse durumum diyor. Çok olunca da böyle sasirtiyorÇok sevdiğim bir sözdür kendisi...
Kadının kişiliği para yokken erkeğin kişiligide para varken belli olurmuş..
Sizin de olmuş..
Niye duada az verip aratma çok verip azdirma diyolar bidaha anladım...
Aynen . Hazmedene kadar beni kaybetmez insallaheşin kazandığı parayı hazmedememiş bu tiplere affedersin ama ......dün b*ktun bu gün koktun derler.
Aahhh ahhh, benim kocam olacak öyle parası olacak... Bir çıkmaya milyarlık makyaj malzemeleri almadan dönmem. Niye tutuyorsun kendini tutumlu olayım diye?Bugün gidip aldım bişeyler. Ama ah bu ben yine tutumlu davrandım ama olsun biraz rahatladım sonrada oğlumu alıp yemeğe goturdum
Adamı paralıyken kadını da parasızken tanırsın gibi bir laf vardı.Ona benzemiş biraz bu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Kızlar merhaba
Okadar bunaldım ki hergün okuduğum foruma bugün bende üye olup yazmak istedim.
8 yıllık evlilik ve birçok badireler atlattık. Severek evlendik hatta herşeye göğüs gererek.
Bişeyler bi türlü tam oturamadi ama sanki.
Bi oğlumuz var anaokuluna giden ve 2. Bebeğimiz de gelecek inşallah.
Eşim özellikle son aylarda benim onu anlamadığımı iddia etse de aslında gerçek anlamda değişen o oldu.
İyi para kazandığı bi şirkete geçmesiyle başladı herşey. İlk baştan beri karşı çıktım içimde hep bi kötü his vardı sanki bu iş olunca bize zarar verecek gibi. Ben değişmem dedi hep. Oysa yaşamadan goremeyecekmisiz.
Ciddi paralar kazanıyoruz evet hatta hayatım boyunca göremediğim bi aylık. Bende çalışıyorum normalde ama bu aralar riskli hamilelik nedeniyle raporluyum ve evdeyim.
Eşim sürekli beni eleştirmeye başladı. 2 tane örnek vereyim geçen gün bi cafe ye gittik kahve ismarlayim sana dedi bende hasta yattığım için bunalmistim tamam dedim. Hamilelik nedeniyle cildim kurudu ve hafif cillerim çıktı bu sebeple bu krem sürdüm hafifçe.
Orda otururken cildin ne biçim olmuş pul pul dökülüyor dedi bende kremdendir dedim. Kalitesiz bişey mi kullanıyorsun git sil çok kötü dedi. Gittim sildim hatta yüzümü yıkadım geldim.
Sonra hergün bana bak bugün bukadar kazandık senin maaşının 5 katı demeye başladı.
Bunlar gerçekten zoruma gidiyor.
Giyimi kuşamı önceden çok paspaldi ben hep ısrar ederdim değişmesi için bu işe girince gidip benim zevkime göre alışveriş yapmıştık hep.
Keşke yapmasaydım diyorum şimdi. Çünkü benim utuledigim benim yıkadım camasirlarla hava atar oldu ortalıkta. Artık hicbisey beğenmiyor. Kolunda lüks saatler altında son model araba ve gerçekten ben yokum sanki.
Haftada bi kez kahvaltı bi kez de akşam yemeği için çıkarıyor afedersiniz ama köpek gezdirir gibi koşa koşa eve dönüyoruz sonra.
Ama arkadaşlarıyla sürekli bi yerlerde kahve yemek keyfi yapiyo.
Beni çok seviyodu ama artık sevmiyor hissetmiyorum sıcaklığını.
Şehir disindaydi yeni döndü dün ve geldiğinden beri kavga ediyoruz. Dün akşam geldi ve bu sabah erkenden gitti. Öğleden sonra hiç olmadık bi saatte eve geldi ben hiç umursamadim önce sonra dayanamayıp niye bana böyle davraniyosun dedim baya bağırdım. Ve içinden gelmediğini söyledi. Neymiş ben hep dirdir ediyormuşum ve içinden bana kibar davranmak gelmiyormuş.
Sonra tartıştık ise gidiyorum dedi gitti. Ama gitmemiş. Akşam üstü oğlum aradı bişey istemek için onu meşgule attı hep
Bende sinirlenip kimlesin diye baya mesaj attım. Maç var maçi izlicem dedi. Sonra ben aradım yine ve illa telefonumu kapatayim dedi ve cidden kapattı.
Bende eve gelme kimleysen onla kal bu gece kimin yanında beni azarladiysan dedim.
Saat 11 de geldi. Ve normalde asla yapmadığı bişey yapmış alkol almış arabada içmiş. Ben bunu arkadaşına yolladığı. Mesajı görünce anladım.
Bundan sonra böyle ben iyi oldum sen anlamadın artık bambaşka bi adam oldum her akşam içip içip gelcem dedi.
Ben şuan çok kötüyüm o sızdı bile. Kimleydi ne yaptı bilmiyorum.
Sizmadan önce konuştum. Bana 5 aydır kan kusturuyosun amacın ne dedim. Hergün araba altında bi sürü para harcıyorsun ve ben sadece evi bekliyorum dedim. Bambaşka bi adam olman gerekiyorsa keşke disarda millete olduğun adam olsan evde de bana da 5 aydır iyi davransaydin dedim. Bundan sonra böyle sende Git istedigini yap dedi.
Kızlar ben hamileyim ve madem beni istemiyodun ozaman bu bebek olmasaydı dedim. Got aldır dedi. Ama çok geç doğuma 2 buçuk ay var. Ve bebeğim hep mutsuz oldu.
Neyin ofkesi bana karşı bilmiyorum. Ama haketmiyorum bunları. Ben cebimdeki her kurusu evime çocuğuma harcarken onun zevk içinde yaşaması bana hizmetçi gibi davranması zoruma gidiyor
8 yıllık evlilik ve 3 yıl da öncesi nisanlilik dönemi alışkanlığı sanirimAahhh ahhh, benim kocam olacak öyle parası olacak... Bir çıkmaya milyarlık makyaj malzemeleri almadan dönmem. Niye tutuyorsun kendini tutumlu olayım diye?
AminnnAdamı paralıyken kadını da parasızken tanırsın gibi bir laf vardı.Ona benzemiş biraz bu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Valla alışkanlık deme harca gitsin ya, bak kendine biraz. Onun için değil kendi zevkin için, kefenin cebi yok. Gir mağazalara üst baş aksesuar ayakkabı ne varsa doldur doldur gel eve.8 yıllık evlilik ve 3 yıl da öncesi nisanlilik dönemi alışkanlığı sanirim
Yavaş yavaş. .. bünye hemen alismiyor. Annem çok kızıyor bana zaten genç kizken ne kadar bakımlı ve ozenliydin şimdi saldın kendini diye. Yavaş yavaş alışamadım ben daha bu duruma.Valla alışkanlık deme harca gitsin ya, bak kendine biraz. Onun için değil kendi zevkin için, kefenin cebi yok. Gir mağazalara üst baş aksesuar ayakkabı ne varsa doldur doldur gel eve.