Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

Zaten 5 aydır yeterince zor. Ve ben ilk defa çaresiz hissediyorum. Oyle ki ben babamı kaybedince bile dimdik ayakta durdum anneme destek oldum. Eşim ve oğluma asla üzüntümü drdimi belli etmedim.
Ama içimde biriken herşey toplandı çığ oldu ve tükenmeye sebep oluyor artık sanırım.
Düzelir mi bende bilmiyorum.

öyle bir durumda elinde ne var ne yok donuna kadar al
İnşallah o raddeye kadr gelmeyiz.
Ama gelirsek gerçekten bilmiyorum.
12 sene herşeye göğüs geren ben oldum sevgiliyken nişanlı yen evliyken... bu kadar cefa çektim sefası ni kendim için olma sa da çocuklarım icin isterim

sen gayet güçlü bi kadınsin canım bu her kelimenden anlasiliyor ..merak etme hersekilde bu yasanilanlardan zararlı çıkacak tek kişi var o da kendini bilmez ne oldum delisi olan ve seni bukadar üzen kocan. dilerim ki seninki düzelsin..her birey farklıdır genelleme yapmak doğru olmaz

Oğlumuz a sürekli pahalı oyuncaklar alıp getirerek MUTLU ettiğini sanıyor. Oysa çocuk onla eskisi gibi guresmek bisiklet sürmek istiyor.

Hormonların sadece ağlamama sebep oluyor ama mantığım çok şükür hala ağır basıyor. Ani karar verip pişman olacak bi insan deilim. Zamanla duzelirmi emin bile deilim. Yarın da aynı halde gelecek olursa eve ozaman kafamda daha net oturur sanırım biseyler

Kendi evliliğimdede çok sorguladım. Allah'ın verdiklerine şükretmek yerine ,Allah verdikçe kudurmak niye. Malesef hayat. Insan aklına gelmeyecek şeyleri yaşıyor. Rüya gibi Başlayan Herşey bir anda kabusa dönüşebiliyor. Kiminin eşi ödül kiminin ise imtihanı oluyor. Bende imtihanı oluyor. Bende evlilikle imtihan oldum ve bitti. Tek çare Allah'a sığınmak dua etmek ve hayırlı sonuç dilemek. Başka yolu yok. Evliliğimde yaşadıklarım bana çok şey öğretti. Maddi manevi çok şey kaybettim. Bu süreçteki kazancım dua etmeyi öğrendim namaz kılmayı öğrendim. Acısı geçtimi hala geçmedi. Allah'a yaklaşmama vesile oldu. Sabır şükür dua. Hepsi geçiyor geçecek . Allah yardımcın olsun.

İnşallah hala içinde minik de olsa tanıdığım adamdan eser kalmıştır. Ve hala beni seven kollayan adamdır. Ve sadece bu zorlu bi süreçtir.
Okadar zorluktan sonra bunu da atlatırım. Kabullenemedigim bi durum ama çocuklarım yavrularım var. Ve mutsuz gözünü açmasın dunyaya

Çok çok üzüldüm erkekler böyle işte. . Daha geçen bi konuya yazdım, erkekleri yüceltip para tutacağım diye kendinize bakmamazlık yapmayın diye. .

Amiiin hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor şeyler yaşıyorum ama biliyorumki imtihan. Herkes en sevdiğiyle sinanirmis. Ben en çok eşimi sevdim hep ve herkesten ayrı tuttum. Şimdi onunla sınanıyorum. Sonucunda kazanan mi olurum kaybeden mi bilmiyorum ama dua vakti gelmiş demektir hemde bolca dua

Allah yardımcınız olsun bebeğinizi düşünün mutlu olmaya çalışın birkez daha anladımki şu hayatta en önemli şey sağlık ve mutluluk gerisi boş inşallah iş işten geçmeden eşiniz akıllanır

Emin ol bu yaşananların hiç biri boşuna değil. Mutlaka vardır bir hayır. Belki eşin Islah olur belki olmaz. Benim Çocuğum yok. Bu Yüzden daha kolay oldu hersey. Bebeğimi düşürdüğümde dünya Başıma yıkılmıştı. Ama şu An iyki olmamış diyorum. Allah sana o çocukları vermiş. Boşanma kelimesi bir ağza alındımı devamı geliyor. Bunca zaman yürüttüğünüze göre mutlaka eşinin elle tutulacak yanları vardır. Iyi yönlerinden Gör . Ben yürütemedim çünkü benimki umutsuz vakaydı. Bence sen yapabilirsin. Bittikten sonrası kolay olmuyor. Bence ona ters gitme. Öfke ye Öfkeyle Karşılık verme. Sen elinden yap takdir Allah'ın.

Öyle yazdım böyle yazdım,yazdım yazdım sildim..yok! Eşinize küfretmeden tek cümle yazamıyorum resmen
Adam parayı bulunca sapıtmış! pişkinliğe bak

Yerinde olsam deli gibi para harcardım.Bana çalışsın herif madem öyle. Git 1.000 TL'ye çanta al 500 TL'ye ayakkabı al 350 TL'ye kazak al. AL. Araban yoksa araba aldır araban varsa yenilet. Madem para çok, artık zengin bir kadınsın.Buda demektirki elindeki parayı sadece evin ihtiyaçları ve gereklilikler için harcama devri ortadan kalktı.Bu arada çocuğunuz devlet okulundaysa bu okul b*k gibi bilmemne bilmemne de göndert özel okula. Çünkü öyle olmaz böyle olur :)))) Sana çalışsın. Hatta ay bebekte gelcek sende çok iyi kazanıyosun ben çok koşturmıyım de iştende ayrıl. Sende lüks yaşaki çoğu ona kalmasın. zaten sende istediğini yap bundan sonra böyle demiş. Bence sakıncası yok o zaman.Bizde biliriz C arabasından inip A arabasına binmeyi. Öyle yaşa, güzel yaşa. Kuaföre git saç boyat fön çektir arkadaşlarınla manzaralı mekanlarda kahvaltılara git. Adamı sana çalıştır. Cebindeki paradan ona düşen pay azalınca biraz kendine gelir.

Çocuk olmasa daha mı kolay olurdu bilmiyorum. Ama hamilelikte çok zor. Zaten sıkıntılı bi surecteyim. Bebeğim fizikten sarsıyor beni bende onu duygusal olarak

Öyle yazdım böyle yazdım,yazdım yazdım sildim..yok! Eşinize küfretmeden tek cümle yazamıyorum resmen
Adam parayı bulunca sapıtmış! pişkinliğe bak
Yüzüne demesem de bende saydım baya. Saat 2 de uyandırdım bu saate kadar konuştum. O da canı isterse cevap verdi. Uyumasina izin vermedim. Ben sinirliyken diyorum diyor. Sen net ol bana dedim beni sevmiyorsan açık ol ne bitecekse bitsin dedim.

Yarın alışveriş yapicam ona karar verdim zaten.
Direksiyon da biraz sıkıntım var özel ders için görüşmüştük bi kursla onu alınca bana araba alacaktik. Ben hep erteliyordum kurs işini ama onuda ihmal etmiycem.
Eski araba alırım diyordum ama yok oğlumun hayalindeki kırmızı Cooper ı aldırcam.
Oğlum zaten özelde ama ilkokula başlayınca devlete alıcam çünkü bende devlette öğretmenim. Kendi okuluma alcam inşallah.
Şimdilik raporluyum demiştim ya doğum izninde sonra inşallah ücretsiz izin düşünüyorum.
Ve hepsi de kararlıyım

Parayı bulunca azanlardan demek ki eşiniz.
Bu uçuşun bir de konuşu olacak elbette ama umarım geç olmaz.
Git aldır demesinin de hiç affı yok. Koca bebeği nasıl aldırıyorsunuz vicdansız herif.
Mevlam ya verip deniyor ya da alıp deniyor. Sizin eşiniz o sınavdan kalmış.

Böyle adam için kendinizi uzmeyin
Siz de madem geliriniz iyi gidin gezin harcayın paraları
Adam keyfini yasiyorsa siz de yaşayın cocuklarinizla
Parayi siz harcamazsaniz elbet harcayacak birilerini bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…