Yavaş yavaş tukeniyoruz:(

Yazdim yazdım sildim. Keske kocanizi ellerime verseniz de o paraları rulo yapıp özenle...

Ben de zor bir hamilelik geçirdim ve eğer stresten arinmazsaniz lohusalik daha da zor geçiyor. Hiç takmayin görmemiş kocayi. Olabildiğince para harcayin. Hemen bugün pahalı bir kuaföre gidip baştan aşağı yenileyin kendinizi mesela. Alışveriş yapin. Varsa bir yakininiz oglunuzu bırakıp akşam yemeğe cikin arkadaşlarınızla. Eşiniz bir şey derse de gayet pişkin şekilde "benim maasim az hayatım sende beş katı var ziyan olmasın diye harciyorum" deyin. Bırakın o dusunsun eşim niye değişti diye. Sakin kavga etmeyin bile. Görmezden gelin ve parasını bol bol harcayin.

Kusurabakma da karaktersizlik bu başka birşey değil ..
Eşin parayı mevkiyi bulunca seni beğenmemeye başlamış ..
Ne diyeceğimi de bilemedim inan bir de hamilesin sen can taşıyorsun, vicdansız merhametsiz herif .

Tum yollari kapatmis bildigimiz.
Bu adam iflah olurmu bilmiyorumki daha.
Insallah duzelir ve mutlu bi aile olursunuz. Yavrucak hic bi zman duymasin babasinin onu istemedigini.

Tövbe tövbe.
Bozulmuş hızla maalesef eşiniz.
Ailenizle görüşün eğer size böyle davranmaya devam ederse,
Hamile halinizle kendinizi ezdirmeyin.
Her kavga ya da tartışmanız bebeğinizi etkiliyor bu süreci daha sakin ve sabırlı geçirin.
Doğumdan sonra hareke geçin...

Canım, sana şu an ne yazsam boş teselli gibi gelecek. Ama içini buraya dökmen iyi olmuş. Eşinin değişimi çok olumsuz, haklısın. Yani yerden göğe kadar sen haklısın. Belki normal bir durumda olsan bazı şeyleri daha olağan karşılarsın ama gebeliğin seni daha da hassas yapıyor. Öncelikle bebeğini düşünmelisin. Eşin maddi değişimi hazmetme aşamasında. Elbette bazı şeyleri zamanla hazmettikten sonra, daha iyi bir tavır sergilemeye başlayacaktır. Kimini yokluk delirtir, kimini varlık. Bazı şeyleri hazmetmek zaman alır ama bu bir süreçtir ve elbette bir gün sona erecektir. Eşim beni aldatıyor gibi bir düşünceye kapılmamanı tavsiye ederim. Çok büyük bir itham bu. Kanıt gerektirir. Senin için ne kadar zor olduğunu biliyorum ama bu sürecin atlatılmasında mihenk taşı sensin. Bol bol dua et canım. Önce sabır dilen. Muhabbeti artıran dualar var. Allah'a sığın.

Arkadaşım durumun gerçekten çok üzücü.. Bi dünya yorum yapılabilir bi sürü teori geliştirilebilir ama bence buna şu anda sen 6,5 aylık hamileyken bu konulara girmeye hiç gerek olmadığını düşünüyorum.. Aklından ne geçiyo bilmiyorum ama ne geçiyosa hemen uzaklaştır o fikirleri bebeğini düşün sadece.. Kavga gürültü etme bırak napıyosa yapsın ilgilenme.. Bu son aylarını sakin geçirmeye çalış.. Bebeğini doğur sonra napman gerektiğini düşünürsün.. Zaten seviyo mu sevmiyomu neden böyle davranıyo er geç Allah karşına çıkaracaktır gerçeği, o yüzden hiç kurcalayıp şu anda kendini üzme.. İnan bana bu Dünya'da sır diye bişey olamaz.. Bi gün gerçek apaçık ortaya çıkar mutlaka.. Sen güçlü durmaya çalış bebeğin için.. Sonrası da Allah Kerim..

ne denir bilemedim.
hayatinda baska biri yoktur insallah.
madem size bu Kadar kötü davranmaya basladi sizde acimayin, bol bol para harcayin...

hamileliğinin bu aylarında gerçekten bebeği üzme inan herşeyi yaşayan içerdeki bebek oğlunuzuda saymıyorum bile... yerinizde olsam istikrarlı bir şekilde ona çok iyi davranırım 15-20 gün ama kesinlikle olumsuz birşey yaşatmam eğer davranışları değişmiosa eşiniz değişmiş demektir... 6.5 aylık bebeği aldırda nedir katil mi olacakmışsınız eşiniz iyi bir iş sahibi olabilir ama düşüncesi kötü biri...

hamilelikte kuruntu artar sorunlar artar hormonlar değişir oldukça normal bir durum...

adamın eline parayı verdımı bır havalar tavalar yanından gecılmez-para suyunu ceker adam aynı adam bu cogu erkegın yapısında olan bırsey ne yazıkkı ;(
bence hıc uzulmeyın sızde calısıyormussunuz, kendı kazancınız var , evlatlarınız var , doguma kadar sıkın dıısnızı esınıze kale almayın kendınız ve evladınız ıcın yıyın ıcın gezın , ev işi falan da yapıp kendınızıde yormayın, esınızden de ısteyın kredı kartını emınım kı vardır kullandıgı bır kart cıkın bır guzel doyasıya alısverıs yapın, o da odesın dursun madem o kadar parası var ama sıze ayıracak zamanı yok sızde acısını boyle cıkarın..
dogumdan sonrada bakarsınız gıdısata gore olmuyorsa ayrılırsınız, dunyanın sonu degıl, sız kendı ayaklarınız ustunde duruyorsunuz, o da evlatlarına bakmakla yukumlu açta açıkta kalmazsınız kendınızı yıprattıgınıza degmez emın olun...

Dallamaya bak la, biti kanlanınca nasıl da değişiyor!!! 2 ay kalmış doğuma ve git aldır diyor öyle mi??? Zittirsin gitsin gerçekten, büyük bir dersi haketmiş o! sen de kendine güzelce bakıp gez toz doğumunu yapınca. Parasını kullan!

parasını iyice kendine kullanmadan da boşanma, sen kendine bakıp onunla ilgilenmeyince uyuz olcak... evde hamile olup onu beklediğini bilmek yetiyor ona...

Asla aldırmam. Gece 5 e kadar konuştum hatta sabah işe yollamayip yine konuştum. Ben sinirlenince diyorum onları diyor.
Para yüzünden hayatımız değişmesin bu kadar dedim.

Sende git harca diyor.
Benim derdim harcamalar deil ki kendini artık daha üstün görmesi bunu anlamiyor

Böyle adam için kendinizi uzmeyin
Siz de madem geliriniz iyi gidin gezin harcayın paraları
Adam keyfini yasiyorsa siz de yaşayın cocuklarinizla
Parayi siz harcamazsaniz elbet harcayacak birilerini bulur
Artık harciycam. Zaten ben memurken bile ev araba gibi yatırımı dilimden tirnagimdan artırıp yaptım yani beraber yaptık.
Şimdi sefasını bende sürmesini bilmeliyim ki beni ezik görmesin boyle

Cok olmasa da biraz sizinkine benziyor durumumuz. Benim hamileliklerim hep sorunluydu. Bir turlu saglikli bebek getiremedik. Bende isten cikip cocuga ve evime odaklandim.esimin maasi iyi cok sukur gelirimiz bize yeter diye.. oglum 1.5 yasina gelince supriz bir bebek daha geldi. Onuda zaten beegimiz olmuyordu mevlam verdi sukur diye kabullendim.biri 3 biri 1.5 yasinda iki oglum var. Bu arada esimin maasi uc kat daha artti. Beyimiz kendini evin yoneticisi beni de hizmetci saniyor. Olur olmadik seylere vidi vidi ... malum o calisiyor aksama kadar bize de yetri kadar veriyo ya biz sefil aile gurubu da onun duzeni icin her seyi yapmaliyiz. Ozellikle midesine duskunn adamdan aman uzak durun.. onu yapmadin bunu yapmadin o niye boyle bu niye boyle.. Onun ve ailesinin hizmetciligini yapip, akrabalari arasinda onu temsil etmeliyiz. Aylik harclik verir onunda uc kurusun hesabini sorar sorsan cok zenginiz evt arabam var ama iki cocukla en fazla nereye gidebilirim ki... oyle yoruldum ki onunla yasamaktan ayrilik noktasina geldik. Evlendigimiz gunden benim ruhumu oldurdu artik ben ben degilim.. evet iyi insan kime sorsan bir yardimini bir iyiligili gormustur ama beni yoruyor kalbimi gonlumu ruhumu bitirdi...
Parasi fazla olan cig adamlar egoist oluyor. Bunu hep bilirdim onunicin zengin adamlardan uzak durdum ama malesef gelip beni buldu. Evlenirken maasini benden gizlemis.sonradan ogrendim. Sonra daha cok oldu ...aman iste kimse anlamiyor bir elin yagda bir elin balda gorunuyorsun. Huzurum olmadiktan sonra napim ben parayi.. bakalim sonumuz ne olacak cocuklarimiza yazik..

Aöğleden sonra alışverişe çıkıp alcam bişeyler. Gerçi benim bünyem bu kadar yıl hep hesaplı alışverişe alıştı ama kendimi zorlayacagim. Bakıma da gerçekten ihtiyacım var. Yaşımı göstermeyen biriyim ama yinede bakim sart

Kusurabakma da karaktersizlik bu başka birşey değil ..
Eşin parayı mevkiyi bulunca seni beğenmemeye başlamış ..
Ne diyeceğimi de bilemedim inan bir de hamilesin sen can taşıyorsun, vicdansız merhametsiz herif .
Ki her konuda hep benim üstün olduğumu düşünürdü. Eğitim seviyemiz farklı aile terbiyesiz farklı yetistigim iz ortamlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…