İyiyken çok iyi oluyor sonra ben azcık surat yapsam bu hale geliyor. Ama hep iyi olamamki. Zaten sorunlu hamilelik geçiriyorum sürekli sancim var. Ve hiç umrunda olmadi bu bebegimpara bulunca ortam değişince aslında kişiliği oluşmamış adamın tipik halleri... sorumsuz... yazık onun için verdiğiniz emeğe. Sizi kaybetmekten hiçmi korkmuyor..? bebeği aldır demesi ayrılık sebebi.
Dedim zaten madem beni hiç istemedin bu çocuk için önlem alsaydin dedim. Susuyor zaten ben tartışırken o susar daha çok delirmem içinn. Para bizi bozar diye ilk başta demiştim ben ona kabul etme bu işi demistimSonradan görme.. Eşin ne oldum delisi olmuş. Cebinde para olunca kendini bir b*k sanmış... Git aldır ne demek ya? Ne kadar kolay erkekler için... Yaparken hiç umurlarında olmuyor ama... Sıkmayın canınızı evlatlarınız ve kendiniz için. Rabbim şaşırtmasın zor...
bebeği aldır dedikten sonra nasıl onunla konuşabiliyorsunuz? hiç utanmadımı özür dilemedi. yazık değilmi o bebeğeİyiyken çok iyi oluyor sonra ben azcık surat yapsam bu hale geliyor. Ama hep iyi olamamki. Zaten sorunlu hamilelik geçiriyorum sürekli sancim var. Ve hiç umrunda olmadi bu bebegim
Malesef tam olarak böyle. Kendime güvenimi bile kaybettimNe demek git aldır ?!? İte bakın hele.
Parayı bulunca g.tü kalkmış hanımefendi olayın açıklaması bu.
12 senedir tanıyorum onu. Ve öyle zor günlerimiz oldu ki ben tüm maaşı borca yatirdigimizi bilirim ve asla isyan etmedimAdam değilmiş, para sadece ortaya cikmasina vesile olmuş.
Cok üzücü.
Amin diyorum . Keşke bize de vermeseydi. Biz azcik aşımızla yaşıyordukherşeyin fazlası zarar valla paranın bile. Allah kimseyi değiştircek kadar para vermesin kimseye.
Onu dedi sonra sızdı zaten alışkın deil ki alkol almaya. Bebeğime ve bana bide büyük oğluma hepimize yazık. .bebeği aldır dedikten sonra nasıl onunla konuşabiliyorsunuz? hiç utanmadımı özür dilemedi. yazık değilmi o bebeğe
12 senedir tanıyorum onu. Ve öyle zor günlerimiz oldu ki ben tüm maaşı borca yatirdigimizi bilirim ve asla isyan etmedim