Amacını anlayamıyorum ?

Bir de anlamadığım şu neden direk "Nasıl kurtuldunuz?" kafasına geldiniz ki? Adam sizi taciz mi ediyor? Tehdit mi ediyor? Çamur, bela biri mi? Neden direk kafanızda bu senaryolar var ki? He potansiyel olarak o tip biriyse zaten boşanmanız hayrınıza olacak demektir.
Öyle biri değil şiddet tehdit görmedim bugüne kadar ama hayırsız biri işte bi o kadar da olgun biri olmasına rağmen benn haberleri izlemekten olsa gerek evlendiğimden beri kafamda korkular var boşandıktan sonrasına dair. Korkuyorum sebepsizce

Senin kurtulman gerekmiyor kiraz. Adam zaten dünden hevesli. Bir boşansa kutlama yapacak.
Bir tutturmuşssun sonradan rahatsız etme meselesini. Her boşanan rahatsız etmiyor. Sen kendine boşanmamak içim bahane arıyorsun sadece. İnşallah trolsündür.
Trol olmadığımı kaç senedir anlamış olmanız lazım keşke trol olsa bu yaşadıklarım

Trol olmadığımı kaç senedir anlamış olmanız lazım keşke trol olsa bu yaşadıklarım
Gerçek olduğunu varsayarsak yorum yapıyoruz ama kendini eşin gibi bir adam karşısında bile bu kadar küçük düşürmen, bosanmamak için bu kadar çabalaman trol olmandan daha kötü.
Ailesiyle arkandan ne yapışık, gurursuz git diyorum, gitmiyor diye dalga geciyordur. Sen boşandıktan sonra ne olacak gibi saçma nir sebeple bekle dur.
Daha önce de yazdım, o evden kovulmadan rahat etmeyeceksin.

Gerçek olduğunu varsayarsak yorum yapıyoruz ama kendini eşin gibi bir adam karşısında bile bu kadar küçük düşürmen, bosanmamak için bu kadar çabalaman trol olmandan daha kötü.
Ailesiyle arkandan ne yapışık, gurursuz git diyorum, gitmiyor diye dalga geciyordur. Sen boşandıktan sonra ne olacak gibi saçma nir sebeple bekle dur.
Daha önce de yazdım, o evden kovulmadan rahat etmeyeceksin.
Kovuyor ki.
Anlamıyor bu :)
Ailenle konuş çektir git artık diyor.
Anlaşmalı da boşanacak parayı da yedi zaten

Oh mis.
Helal olsun.
Ben adama kızmıyorum aksine takdir ediyorum

Hakedene hakettiği muameleyi çekiyor
Insanlar da akıllı olsun kullandirmasin kendini.
Eblehligin de bir sınırı olmalı çünkü.
Boşandıktan sonra musallat olmaz, gözünün önünde takar koluna yeni çıtırıni gezer :KK66:

Kovuyor ki.
Anlamıyor bu :)
Ailenle konuş çektir git artık diyor.
Anlaşmalı da boşanacak parayı da yedi zaten

Oh mis.
Helal olsun
Öyle değil, kolundan tutup evden atacak en son. Şimdiye kadar da yapmıştı da Kiraz nafaka falan ister diye kendisini uğraştır diye,kibarca kovuyor. Ama en son böyle olamayacak diye başka yollara girecek.

Öyle değil, kolundan tutup evden atacak en son. Şimdiye kadar da yapmıştı da Kiraz nafaka falan ister diye kendisini uğraştır diye,kibarca kovuyor. Ama en son böyle olamayacak diye başka yollara girecek.
Aynen aynen.
Hatta baksana para da suyunu çekti sen ne demeye burada duruyorsun diyor :)
E çünkü masraf demek evde kalması ama iste düşünebilmek de bir marifet, herkese nasip olmuyor demek ki muhakeme yetenegi

Aynen aynen.
Hatta baksana para da suyunu çekti sen ne demeye burada duruyorsun diyor :)
Kıyamıyormus haha
Kirayı ödeyemiyorum, ev sahibi çıkarıyor deyip kendi eşyalarını falan toplarsa, hatta çıkar giderse Kiraz da mecbur kalır belki.
Karı koca birbirine para yedirmemek çin öylece çalışmadan, etmeden oturuyorlar evde. :KK70:

Kızlar bu akşam yine eşim dedi ki ne zaman konuşacaksın ailenle boşanma işini bende kuruş para kalmadı artık bu yola girelim seni de zor durumda bırakmayayım daha fazla dedi. Bende dedim ki tamam konuşacağım yarın ya da öbürgün gidiyorum evden dedim.

Seninle sadece şu konuyu konuşmadım bunu da konuşalım bi netleştirelim, boşandıktan sonra ben hayatımı düzene soktuktan sonra bana sakın ulaşmaya çalışma. Pişman oldum ben barışalım falan filan muhabbetlerine sakın girme bu çocuk oyuncağı değil bende hayatıma bakayım asla yanıt alamazsın benden bana ulaşamazsın dedim. Bunları da göz önünde bulundur dedim.

Zaten böyle bi şey yapacaksak neden boşanıyoruz biz ki dedi, oyuncak değil evet neden boşandıktan sonra tekrar olmayan bi evlilik için yeniden çabalayayım dedi. Ama yine de büyük konuşmamak lazım kimse yeniden evlenmek için boşanmıyor sonuçta hayat ne gösterir gelecekte ne olur bilinmez dedi.

Ne demek istedi bu şimdi? Hem tabi ki asla yazmam sana ulaşmam diyor hemde ne olacağı belli olmaz tabi diyor. Anlayamadım ben.. ya boşanınca yeniden rahatsız ederse beni inanın bu durumdan çok ama çok korkuyorum.. evlerimiz çok yakın bunun da tedirginliği var üzerimde
Boşanmak istemiyorsun.Kocan boşanmak istemesin peşinde pervane olsun istiyorsun. Bunu buradan biz anlıyorsak o hayli hayli anlamıştır.

rayı ödeyemiyorum, ev sahibi çıkarıyor deyip kendi eşyalarını falan toplarsa, hatta çıkar giderse Kiraz da mecbur kalır belki.
Karı koca birbirine para yedirmemek çin öylece çalışmadan, etmeden oturuyorlar evde. :KK70:
Adam da sabırlı bence.
Yani daha git artık demis en son.
O da soktadir bence
Git dediğim halde zamk gibi yapıştı eve diye düşündugunden adım kadar eminim.

insan şu adamın gözünde kendini bu hale düşürür mü
sizleri kimler yetiştirdi çok merak ediyorum ya
bu yaşa kadar nasıl geldiniz ne yaşadınız
artık bu çocukluk travması sevgi eksikliği falan da sıktı beni
kimler neler yaşıyor
az akıl fikir gurur lütfen ya

Ya gülmemek için kendimi zor tuttum ama olmadı şu seda sayan programında bir kadın vardı hani bir türlü peşini bırakmadı eski eşi artık direkt bela okuyordu

insan şu adamın gözünde kendini bu hale düşürür mü
sizleri kimler yetiştirdi çok merak ediyorum ya
bu yaşa kadar nasıl geldiniz ne yaşadınız
artık bu çocukluk travması sevgi eksikliği falan da sıktı beni
kimler neler yaşıyor
az akıl fikir gurur lütfen ya
Ama ne yapabilirim ki? Bu boşanma süreci kolay bi şey değil ha deyince olmuyor.. ama olacak artık bu yüzden iyi düşünüp iyi karar vermeye çalışıyorum

X