Yaşında Göstermeme Sorunu

Fazla uzun olmus sadece ilk paragrafi okuyabildim. Yas 17 13 gosteriyorum demissin. Ben de senin yasindayken oyleydim. Oss'ye girecekken adamin biri lgs'ye mi gireceksin demisti. Ortaokul cocugu sanmisti yani :) universitede simit kafede biri inanmamisti resit olduguma, cikarip kimligimi gosterince ikna olmustu vs vs vs o zamanlar cok agrima gidiyordu. Simdi 27 yasindayim.bi universiteye gitsem 18 yasindayim desem herkes inanir :) millet evli olduguma inanmiyor, resit olduguma hic inanmiyor. Kacarak evlendigimi falan saniyor. Valla ne yalan soyleyeyim hosuma gidiyor :) onceden dert ettigim sey en buyuk mutluluklarimdan su anda :) benfe kiymetini bil, buyuk gostermekten iyidir :)

Bunda dert edecek ne var ne kadar şanslısın benım 2 çocuğum var parka gıdıyom 34 yasındayım ama benı 22 sanıyorlar kardeşi sanıyorlar annemde genç gözükür yani bu bır sansdır her kula Nasıp olmaz

Bence öğretmenlik minyon tipler de çok hoş duruyor şu 30lu yaşı acayip merak etmeye başladım herkes 30lu yaş diyor

Pp ye göre bence 20 22 gibisiniz bu arada çok güzel bir bayanmışsınız saolun yorumunuz için :)

Sonradan mı baya şaşırdım
Ben boy farkına çok takılıyorum eş durumlarında yani ilerde aa o senin abin mi deseler çok takmam büyük ihtimal

9. Sınıf bile sanmıyolar dedim ben orda aslında ama yanlış oldu galiba 25 den sonra iyi oluyor diyor çoğu kişi ama hayırlısı

25 den sonra insan sevinmeye başlıyor galiba

Bende çocuğumla abla kardeş gibi olucam galiba sağolun yorumunuz için :)

Ay cidden kayınvalidenizden istediler mi sizi hayat cidden tuhaf sağolun yorumunuz için bebeğinizle sağlıklı bir şekilde yaşamanız dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…