- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
-
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Sağolun yorumunuz için :)Bunda dert edecek ne var ne kadar şanslısın benım 2 çocuğum var parka gıdıyom 34 yasındayım ama benı 22 sanıyorlar kardeşi sanıyorlar annemde genç gözükür yani bu bır sansdır her kula Nasıp olmaz
Ben orda dedim ki insanlar 9.sınıf bile yani lise 1 bile sanmıyor beni9. sınıf lise 1 olmuyo mu ?
Nasıl 17 yaşındasın
Ben orda dedim ki insanlar 9.sınıf bile yani lise 1 bile sanmıyor beni
Büyük bişey olmadığını bende biliyorum sadece herkesten aynu şeyi duymak sinir ediyor insanı bunuda paylaşmak istedim
öyle her önüne gelen de sana kimlik göster demiyordur ya, inanmayıp göster diyorlarsa salla gitsin. Ama kimliği emin ol hepimiz gösteriyoruz yani senin gibi: ))Kimlik gösterme olmasa bu kadar dert etmezdim aslında
Bende Aqua da 14 yaşındayım diyip ücretsiz girmiştimAynen hiç öğrenci kimliği istediklerini görmedim..
30lu yaşlarda cidden nasıl olacağımı merak ediyorum bu arada şunu farkettim benim yüz yapım hiç değişmedi küçüklüğümün aynısı küçük gösteren çoğu kişi de böyle galibasenin yaşındayken bana da ayy 13 gösteriyorsun diyorlardı.şimdi 34 yaşındayım.göstermiyorum.inanılmaz büyük keyif.insanlar olduklarından küçük göstermek için botokslar,dolgular,ameliyatlar oluyor.onları bırak kozmetik olarak bile masraflı bir iş.
Yaşı küçük gösterenler mi yoksa 17 yaşındaki gençlerin dert ettiği şeyleri mi kastettinizSenin yaşında bunları dert ediyorlar işte...
Şu anlattıklarınızdan şunu düşündüm ki herşeyin bi sorunu oluyor işte sizin de yaşadıklarınız zormuşBüyük göstermek orta yas icin mi kotu? Bence cokk yaniliyorsun. 11 yasindaydim, boyum 160di. Ilkokul 5teydim. Yani cocuktum. Parka gidip oyin oynayamazdim. Çünkü herkes garip garip bakardi. Koca kiz utanmiyor da diye. Herkes buyuk gibi davranmani bekler cocuksun ama sana değil gozuyle gorduklerinin hareketlerini beklerler senden. İstediğin kiyafetleri giyemezsin, arkadaslarinla oyun oynayamazsin. Hic unutmam uzerimde onluk vardi eve geliyordum. Evimizin karsisinda lise vardi. Liseli cocuklar bana cok mu tembelsin kac yasina gelmissin hala ilkokuldasin demislerdi. Insanlar yasimi soracak diye ortamlara girmek istemezdim. Çünkü bu benim sucummus gibi davranan bir kendini bilmezle mutlaka karsilasirdim. Simdi 29 yaşındayım cok daha mutluyum çocukluğum kabus gibi geçmişti.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğiyle :)Canım hiç takılma bende aynıyım ve 17-18 yaşlarındayken çok takıyodum. İnsanlar sinirimi bozuyordu. Şuan 23 yaşındayım ve bu durumdan gayet memnunum. İnan zaman ilerledikçe sende böyle düşüneceksin
Zaten akrabalar baya büyük etken sizinde öyledir :)Benim annemi de ablam sanıyolar annemde hiç bozmuyo milleti evet ablalarıyım diyo gülüp geçiyo inşallah bende ona çekmişimdir bu genç gösterme konusunda
Oha gerçekten geldi mi görücüYa çok kıskandım sizi.. ben 14 yaşındayken anneannemlere gitmiştik bana görücü gelmişti. Görüp beğenmişler. 14 olduğumu duyunca kaçtılar..