Yaşında Göstermeme Sorunu

Artık 12-13 yasindaki kızlar 18 gibi göstermeye basladi. Sorun sadece sende degil yani. Milletin gozu alisinca senide kucuk saniyorlardir.
Gerçekten durum çok kötü ya tüm kızların saçı boyalı tüm kızlarda dip boyası çıkmış kafalar var bi kız gördüm daha 15 yaşında ama bi gözünde 3 farklı makyaj var 20 yaşında gibi artık tüm kızlar böle

Sizde kimlik mağduru olmuşsunuz çocuk olduğu zamanda aa kardeşin ne tatlı derler artık bize

Ayy bende de oyleydim simdi 27 yasindayim ve esimin yaninda cok genc gösteriosun dediklerinde havalaniyorum ama iste o yaslarda cok sinir bi durum. Bu arada tavsiye etmiorum ama bi secenek belki sacini boyatabilirsin.
Saç boyamayı düşündüm ama yüzüm aynı olduğu sürece çok değişmez bence yorumunuz için sağolun:)

Çok teşekkür ederim yorumunuz icin :))

Kilo almam fayda etmiyor 67 kiloyken de aynıydım

Biraz kendinizi gösterirseniz belki bu sorunu yaşamazsınız

İnşallah gelir o günler

Küçük göstermek bence sosyal hayatta cidden sorunlara sebeb olabiliyor büyük göstermek orta yaş için kötü sadece bence
Büyük göstermek orta yas icin mi kotu? Bence cokk yaniliyorsun. 11 yasindaydim, boyum 160di. Ilkokul 5teydim. Yani cocuktum. Parka gidip oyin oynayamazdim. Çünkü herkes garip garip bakardi. Koca kiz utanmiyor da diye. Herkes buyuk gibi davranmani bekler cocuksun ama sana değil gozuyle gorduklerinin hareketlerini beklerler senden. İstediğin kiyafetleri giyemezsin, arkadaslarinla oyun oynayamazsin. Hic unutmam uzerimde onluk vardi eve geliyordum. Evimizin karsisinda lise vardi. Liseli cocuklar bana cok mu tembelsin kac yasina gelmissin hala ilkokuldasin demislerdi. Insanlar yasimi soracak diye ortamlara girmek istemezdim. Çünkü bu benim sucummus gibi davranan bir kendini bilmezle mutlaka karsilasirdim. Simdi 29 yaşındayım cok daha mutluyum çocukluğum kabus gibi geçmişti.

Zaten kendime şunu dedim boyalı saç vs ile yapay olup büyük olmaktansa doğal halde küçük olurum daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…