- 10 Temmuz 2016
- 819
- 1.746
- 35
-
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Ay cidden kayınvalidenizden istediler mi sizi hayat cidden tuhafsağolun yorumunuz için bebeğinizle sağlıklı bir şekilde yaşamanız dileğiyle :)
Gerçekten durum çok kötü ya tüm kızların saçı boyalı tüm kızlarda dip boyası çıkmış kafalar var bi kız gördüm daha 15 yaşında ama bi gözünde 3 farklı makyaj var 20 yaşında gibi artık tüm kızlar böleArtık 12-13 yasindaki kızlar 18 gibi göstermeye basladi. Sorun sadece sende degil yani. Milletin gozu alisinca senide kucuk saniyorlardir.
Sizde kimlik mağduru olmuşsunuz çocuk olduğu zamanda aa kardeşin ne tatlı derler artık bizeCanim bunun kiymetini 30 lu 40 li yaslara geldiğinde anlayacaksin :)
Ben 29 yasinda iken market bana sigsra bile satmamisti (kendim icin almiyordum).
Hollandada iken enistem icin sigara alacaktim marketten markette çalışan kiz 25 ve alti yas grubuna sigara satmiyoruz dedi. Dedim ben 29 yasindayim dedi kimligini goster. Yanimda yok dedim veremem dedi. Dedim sagolun cok guzel bunu duymak ama 29 yasindayim. Ben 25 goruyorum seni dedi vermedi. Ensitemi ginderdim. Git kendin al bana vermiyorlar diye.
Orada 18 yas alti aksam gece vardiyasinda calismasi yasak. Bende okul tatilinde calsitim. Beni goren senin burada calisman yasak evine git dedi. Oysaki 18 yada 19 yasinda idim beni herkes 15 16 yasinda zannederdi.
Benim hosuma gidiyor acikcasi. 30 yasinda nisanlandim yasimi bilmeyen komsular bunlar daha cocuk neden evlendiriyorsuniz demisler ablama. Ablamda onalr 30 yasinda ne cocugu demis. :) 32 yasindayim kimse inanmaz 32 olduguma.
Bunun degerini ilerki yaslarda anlayacaksin canim kiymetini bil.
Saç boyamayı düşündüm ama yüzüm aynı olduğu sürece çok değişmez bence yorumunuz için sağolun:)Ayy bende de oyleydim simdi 27 yasindayim ve esimin yaninda cok genc gösteriosun dediklerinde havalaniyorumama iste o yaslarda cok sinir bi durum. Bu arada tavsiye etmiorum ama bi secenek belki sacini boyatabilirsin.
Zaten bazı kadınlar kocasından büyük gibi gösteriyor cidden çok hoş olmuyor sağolun yorumunuz için :)ben bu konuda hayatımdan memnunum çünkü yaşça kocamdan büyüğüm inşallah hep böyle devam eder
Çok teşekkür ederim yorumunuz icin :))Canım, sizin çağlarınızda her yaşın bir anlamı var. Dediğin gibi 13 çocuk yaşı iken, 14 genç kızdır. Yani her yaşın arası uçurum aslında.
Sen sadece birkaç yaş küçük gösteren birisin. Dolayısıyla birkaç uçurum geriye gitmek anlamına geliyor bu. Ve yaşın ilerlediğinde bu yüzden sana avantaj olacak diyoruz. Küçük göstersen bile yetişkin yaşlarını göstermiş olacaksın ve problem kalmayacak :) üzülmene değmez.
Kilo almam fayda etmiyor 67 kiloyken de aynıydımtakılma canım bunlara değişir yıllar geçtikçe herşey 13 yaşındayken 17 yaşında mısın derlerdi boydan ötürü pek bi üzülür fena olurdum.31 yaşında anne oldum bir sorundan dolayı doktora gittiğimde doktor erken yaşta gebeliklerde normal bunlar dedi 31 yaşındayım dedim:) takılma daha gençsin.ayrıca zmanla kilo alırsan daha büyük gösteririsin bence alma
Biraz kendinizi gösterirseniz belki bu sorunu yaşamazsınızBen kucuk mu gosteriyorum, yoksa aile/genis arkadas grubu ile gezince mi kucuk oldugum dusunuluyor hala cozemedim.
17-18 olup bana ablacim, tatlim, canim diyenleri de duydum. Makyajliyken ortaokul mu, lise mi? diye masadakilere beni soranlari da. Yani ona gore o kadar kucugum ki muhatap almayip baskasina soruyor
Kucuk gosterme fikri kotu degil de, ciddiye alinmamak kotu
Sağolun yorumunuz için :)Bu da dert mi ne güzel işte yaşın ilerledikçe işine gelir bundan güzel mükafat mı olur
İnşallah gelir o günlerBen üniversiteye giderken hastalandım acile gittim beni çocuk hastanesine yönlendirdiler (Kimliğime bile bakmadan). O şaşkınlıkla oraya gittik. Sağlık karnesi vardı o zaman, kadın beni muayene etti falan, sonra sağlık karnesinden doğum tarihime baktı, "eee sen çocuk değilmişsin" dedi. Yurt dışına çıkarken, 26, 27 kimliğimi görmeden annemi sordular. :)
İnan bana şimdi üüzüldüğün herşeye zamanla sevineceksin :)
Büyük bişey olmadığını bende biliyorum sadece herkesten aynu şeyi duymak sinir ediyor insanı bunuda paylaşmak istedimBunun neresi dert ?
Kaymakam gerçeği duyunca ne dediÖğretmen olarak atandigim Ortaokula ilk gun ziyarete gelen kaymakam bey beni ortaokula yeni kayit olan bir ogrenci sandiginda 22 yasindaydim..
Acaba benimkiler beni küçük sanıp korkup kaÇar mı sübyancılık olmasın diye32 bıttı duyanlar şoka girio. 22-23 sun dıolar. bole dedıklerınde cok ıı de ıste anacım ıs kısmete gelınce mınnaklar gelıo bana. sıkıntı oluo bırazcık:)
Büyük göstermek orta yas icin mi kotu? Bence cokk yaniliyorsun. 11 yasindaydim, boyum 160di. Ilkokul 5teydim. Yani cocuktum. Parka gidip oyin oynayamazdim. Çünkü herkes garip garip bakardi. Koca kiz utanmiyor da diye. Herkes buyuk gibi davranmani bekler cocuksun ama sana değil gozuyle gorduklerinin hareketlerini beklerler senden. İstediğin kiyafetleri giyemezsin, arkadaslarinla oyun oynayamazsin. Hic unutmam uzerimde onluk vardi eve geliyordum. Evimizin karsisinda lise vardi. Liseli cocuklar bana cok mu tembelsin kac yasina gelmissin hala ilkokuldasin demislerdi. Insanlar yasimi soracak diye ortamlara girmek istemezdim. Çünkü bu benim sucummus gibi davranan bir kendini bilmezle mutlaka karsilasirdim. Simdi 29 yaşındayım cok daha mutluyum çocukluğum kabus gibi geçmişti.Küçük göstermek bence sosyal hayatta cidden sorunlara sebeb olabiliyor büyük göstermek orta yaş için kötü sadece bence
Canım ne kadar küçük göstersede gerçek yaşın değişmiyor kiKeşke bende küçük göstersem
Minyon minyondur uzun kısa ayırmayalım24 üm deyim 1 60 boyum sayesinde 17 18 gösteriyorum. ben gayet memnunum ha hayyy yaşasın kısa boylu minyon kadınlarrrr :)))
Zaten kendime şunu dedim boyalı saç vs ile yapay olup büyük olmaktansa doğal halde küçük olurum daha iyiFazla uzun olmus sadece ilk paragrafi okuyabildim. Yas 17 13 gosteriyorum demissin. Ben de senin yasindayken oyleydim. Oss'ye girecekken adamin biri lgs'ye mi gireceksin demisti. Ortaokul cocugu sanmisti yani :) universitede simit kafede biri inanmamisti resit olduguma, cikarip kimligimi gosterince ikna olmustu vs vs vs o zamanlar cok agrima gidiyordu. Simdi 27 yasindayim.bi universiteye gitsem 18 yasindayim desem herkes inanir :) millet evli olduguma inanmiyor, resit olduguma hic inanmiyor. Kacarak evlendigimi falan saniyor. Valla ne yalan soyleyeyim hosuma gidiyor :) onceden dert ettigim sey en buyuk mutluluklarimdan su anda :) benfe kiymetini bil, buyuk gostermekten iyidir :)
Ya onun için bi 5 10 yİl lazım ya o uzun geliyor banagenç görünmenin nesi çirkin allasen büyüyünce hoşun gider övünürsün bile, millet senin derdine sahip olmak için servet harcayıp tonla bıçak altına yatıyor
Herkes ilerki yaşı bekle diyır hayırlısıBen de öyleyim sanırım canım eskiden tanıyordum ama artık takmıyorum pek ileriki yaşlarda iyi bir şey olabilir bence yaşını göstermemek :)